[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Noi suntem ardeleni, masuram o data si bem de zece ori ca sa fie treaba bine facuta
1-schimburi dese de apa
2-schimba carbunele mai des
3-adauga bacteri
4-scade un pic intensitatea lumini
5-aspira mecanic cyano cu un furtun de-ala subtire
Cyano apare de obicei in bazinele neciclate sau deciclate.....spor!
Cyano 100%
Trebuie sa vina la mine tipu care o sudat standul cu aparatu de sudura sa ii faca si piciorul din mijloc si atunci va fi ok,motiv sa mai bem niste alcoale
4cm\2cm cu grosime de 2 mm
Uni au lucrat alti au beut
image

image

Ca sa nu ziceti doar am baut
koala wrote:Maine o sa spuna ca a baut ceva cu mesterii, placerea lui... si, ca blonda a dat o ciorba si-o zacusca, placerea ei... si, ca d-aia n-are el poze, la acvariu si la stand.

Nu comentez nimic deoarece acu ma hidratez revin maine cu dovezi!
Am reusit sa lipim bazinul,e al naibi de mare maine bag niste poze si cu standul
Tuburile au fost schimbate in luna august!
Pret nou 1450 lei
dan.pavelescu wrote:Dic' la el, pai berea e racoritoare bre, nu beutura

Corect!
Poze maine ca acuma beau niste beri
Am reusit asera doua lucruri.
1-Sa ridicam suportul fara probleme
2-Sa ne spargem ficatii vai de plm nu beau
Nu vad foarte bine in poza ce fel de alge ai,prietenul asta avea niste mizeri de alge de care nici un melc sau peste nu se atingeau,pestele a fost cumparat la recomandarea celor de la Tropus Szeged (Cornel) cert e ca a scapat de ele,e un peste uratel dar manca alge la greu.
Foarte misto!!!
Un prieten de-al meu a avut probleme asemanatoare cu algele si si-a cumparat un convict tang si la scapat de belele,nu e un peste prea frumos dar este foarte bun mancator de alge
Te anunt eu
Eu m-am gandit la alcoale iar blonda la mancare....
Pai deja suntem vreo 3 betivi care vom participa la ridicarea suportului,daca mai vrea cineva sa vina sa dea o mana de ajutor e bine venit,dupa operatiune se va servi ca aperitiv vinete cu aredei gras copt dupa care urmeaza niste lasagna care va fi stropit cu bere de calitate si vin
Ce va place voua mistocareala usa de la balcon este dubla.

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: