Gata domne, m-ati pacalit si de data asta

Gaurim curu acvariului si facem sump. Overflowul o sa fie la interior. Nisa unde o sa vina bazinul are 12060, asa ca nu o sa aibe loc in lateral.
Referitor la spatiul din sump, din cate stiu/vad pe net inafara de prefiltrare, marialul bio, incalzitor si pompa de recilculare, nu stiu ce altceva (adica alte acareturi) as mai putea baga.
La capitolul achizitie pesti, sper, si-mi doresc sa pot cumpara 6-8 bucati deja maricei, 8-10 cm, pt a putea fenta munca aia zilnica de care aminteau colegii cu experienta in cresterea lor.
Acum , nu stiu ce sa zic , cand vine vorba de ce pesti merg cu discusii asociati, ca pe net vad combinatii cu: neoni, rummy, cory, ancistrusi, scalari (altumi), geophagusi. Cert este ca initial o sa fie singuri, intr-un acvariu steril. Banuiesc ca merge si o cioata de la inceput.
Ce-mi doresc de la urmatorul proiect??? Este un acvariu cu discusi, ceva sa para wild, lemne, ceva plante plutitoare, si nu in ultimul rand, mi-as dori sa fie black-water. Lumina o sa fie doar un reflector cu led, destul de chior, in asa fel incat apa sa para coniac
Pana una alta tre sa vand ce mai am de la acvariul marin, si apoi construim viitorul.
Toate bune, Ionut.
PS: sper ca am dat destule detalii despre ce-mi doresc de la urmatorul proiect. Daca par ca nu stiu si nu inteleg ceva legat de discusi, asa e, sunt praf

, asa ca astept cu drag pareri, critici......