[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionut_dt
Forum Index » Profile for ionut_dt » Messages posted by ionut_dt
Vezi sa n-o pateasca strainu' ca-n miorita
ionut_dt wrote:La pachetul de corali se ofera CADOU un refractometru ATC cu led

Mai adaugam cado' si vreo 8-10 L de nisip (viu) + o mana sanatoasa de alga Fauchea

Hai ca... tre sa dezinstalez sistemul
La pachetul de corali se ofera CADOU un refractometru ATC cu led

450lei -TOT pachetul de corali

Pachet corali - 500lei

- 5 buc discosoma rodachtis verde
- 1 buc discosoma super red
- 5 buc disc rod rosie-caramizie
- 1 buc Gorgonia
- 1 buc Sinularia dura
- 1 buc Sinularia dura

cazanradudaniel wrote:Cei de la Red Sea mi-au spus ca as putea sa o gasesc rapid la Charterhouse Aquatics (Londra)... Avem vreun un coleg pe acolo?

Codul piesei: R42202 - Aquarium inner downpipe RF-250/350

Vorbeste cu dom' doctor Andrei (um02122)
ionut_dt wrote:Actualizare :

1) acvariu(sticla ultra-clara cantuita)l cu tot cu sump(adica cu tot cu tevi, robineti), stand(dala solid, din teava rectangulara) si lampa( led+neoane)-1300lei

2) o pompa valuri Jebao wp25+controler-250lei

3) skimmer Nac6- 350lei

!!! Oferta imbatabila : Punctele "1,2,3" la doar 1500lei

- 5 buc discosoma rodachtis verde 35
- 1 buc discosoma super red 50
- 5 buc disc rod rosie-caramizie 45
- 1 buc Gorgonia 150lei

- nisip aprox8-10L 80lei
- refractomertu 150lei

Tot-tot-tot ce scrie sus, la doar 1500 lei
Revin la vanzare si sinulariile. 200 lei buc
Adica urmatoarea iesire la bere se tine in Grecia????

Super
http://pepika.ro/pepika--c9999.html?ord=200&pr_tipprodus=10000&fts_fts=silicon&submit=Cauta[url]
Actualizare :

1) acvariu(sticla ultra-clara cantuita)l cu tot cu sump(adica cu tot cu tevi, robineti), stand(dala solid, din teava rectangulara) si lampa( led+neoane)-1300lei

2) o pompa valuri Jebao wp25+controler-250lei

3) skimmer Nac6- 350lei

!!! Oferta imbatabila : Punctele "1,2,3" la doar 1500lei

- 5 buc discosoma rodachtis verde 35
- 1 buc discosoma super red 50
- 5 buc disc rod rosie-caramizie 45
- 1 buc Gorgonia 150lei

- nisip aprox8-10L 80lei
- refractomertu 150lei

Pai nu-i cumpar pui. O sa-i cumpar la >10cm.
Teoria zice, as am inteles de la colegi , ca de la 10cm in sus nu se mai schimba apa din 2 in 2 zile. O mentenenta saptamanala sper sa le fie de ajuns

Si ce ma???? cand v-am zis ca vreau saramura nu tot asa ma amenintati, ca-i greu???
Salut
Hai sa intreb aici, la mine in jurnal.
Pot face vreo sfaraiala cu acvariul actual (cub cu laturile de 60cm +sump) . Si aici ma refer la vreun "biotop" cu discusi???? Sau mai bine astept sa-l vand si sa ma apuc de ala mare, 1200x500x500

Parca familia, nu are ''incredere'' in calitatea viitorului proiect Ma tot foote la cap, cu vechea lampa, cu spatiul ala liber de sub cutia overflowlui unde erau o groaza de stechere, prize, fire....

Teoretic, voi , cei cu experienta in discusi, credeti ca 4 discusi stau lejer in cubul de 200L???

cam asa ceva vreau

by koala: Lasa-ma sa repar linku'.
Teoretic, sumpul o sa fie cam cat este locul din interiorul standului. Standul o sa fie de 1200x500... iar inaltimea o sa vad. Undeva pe la 70cm. Deci, sumpul o sa aiba cam 1100X400+h. Undeva pe lungimea de 1100 o s afac si camera pt apa care alimenteaza ATO

M-am gandit mai serios si o sa fac fundul dublu . Si stiti de ce??? NU se stie cand o sa revin la muraturi, si tre sa tina piatra
Am aruncat un ochi pe net, dar nu am vazut cum se face izolatia dintre cele doua funduri in dreptul gaurilor. Presupun ca se face un cordon de silicon, ca sa nu se scurga apa intre sticle . Ajunge pt dublat fundul o sticla de 8??

Referitor la compartimentarea sumpului am vazut tot felul de variante. de la o camera comuna, pana la 4-5 camere. Eu ma gandeam la vreo 3 camere. Prima pt filtrarea mecanica cu bureti si perlon. A doua cu materialul bio (siorax, matrix...), iar ultima camera pompa de recilculare.

Nene Koala, matale asa vezi un sump aerisit???

kirucd wrote:Buna decizia

Pentru sump poti sa te inspiri tot de la Adi, varianta aceea de sump, cu un filtru wet/dry, si la
care am "lucrat" si eu mi se pare cea msi buna.

Am rasfoit topicul lui Adi, dar nu am vazut o poza mai detaliata a sumpului. Tre sa stau sa-l citesc mai temeinic

Filtrul asta wet&dry face ceva zgomot???

In caz ca ai numarul de telefon al lui Adi, il vreau si eu.

Dragos, conteaza unde se dau gaurile in sticla??? Si ma refer pt rezistenta sticlei. Este mai bine pe latura mare, sau pe latura mica??? asa cu are si Adi

Sticla de am cumparat-o ,este de 10 ultraclara toata. Mai tre sa dublez fundul????

Gata domne, m-ati pacalit si de data asta Gaurim curu acvariului si facem sump. Overflowul o sa fie la interior. Nisa unde o sa vina bazinul are 12060, asa ca nu o sa aibe loc in lateral.

Referitor la spatiul din sump, din cate stiu/vad pe net inafara de prefiltrare, marialul bio, incalzitor si pompa de recilculare, nu stiu ce altceva (adica alte acareturi) as mai putea baga.

La capitolul achizitie pesti, sper, si-mi doresc sa pot cumpara 6-8 bucati deja maricei, 8-10 cm, pt a putea fenta munca aia zilnica de care aminteau colegii cu experienta in cresterea lor.

Acum , nu stiu ce sa zic , cand vine vorba de ce pesti merg cu discusii asociati, ca pe net vad combinatii cu: neoni, rummy, cory, ancistrusi, scalari (altumi), geophagusi. Cert este ca initial o sa fie singuri, intr-un acvariu steril. Banuiesc ca merge si o cioata de la inceput.

Ce-mi doresc de la urmatorul proiect??? Este un acvariu cu discusi, ceva sa para wild, lemne, ceva plante plutitoare, si nu in ultimul rand, mi-as dori sa fie black-water. Lumina o sa fie doar un reflector cu led, destul de chior, in asa fel incat apa sa para coniac

Pana una alta tre sa vand ce mai am de la acvariul marin, si apoi construim viitorul.

Toate bune, Ionut.

PS: sper ca am dat destule detalii despre ce-mi doresc de la urmatorul proiect. Daca par ca nu stiu si nu inteleg ceva legat de discusi, asa e, sunt praf , asa ca astept cu drag pareri, critici......
koala wrote:18 litri, mari si curati... plm, tu ai citit linku' ala pe care ti l-am dat?

Hai bre , nu ma certa, ca am citil si io pe diagonala
Acum fac stafeta telefon-tableta, si vad ca are 23L canistra cu 18L pt bio. Celalat, 2080 are 25L canistra cu 12,5 L pt medii bio

Dar are nenea Hercule un apetit de w?! 65w
johnny wrote:Eheim 20 80 are total canistra de 25 litri.Dar are decat 3 sertare de 4 litri .Pe cand Dl Hercule este un gigant

Pai si maretul Mr Hercule ce volum are pt mediile bio?
Aha, stiam eu ca citisem undeva de o dihanie de filtru.
Dar ma uit pe fisa lui si vad ca are doar 18L canistra. Eheimul 2280 are 25L.

Forum Index » Profile for ionut_dt » Messages posted by ionut_dt
Go to: