Acvariul e gol, spalat, deci pregatit de "luat la revedere"
1) acvariu(sticla ultra-clara cantuita)l cu tot cu sump(adica cu tot cu tevi, robineti), stand(dala solid, din teava rectangulara) si lampa( led+neoane)-1000
2) o pompa valuri Jebao wp25+controler-250lei
!!! Oferta imbatabila : Punctele "1,2" la doar 1000lei
La cumpararea pachetului, vine cadou si 2/3 cutie Rovaphos
Acvariul e gol, spalat, deci pregatit de "luat la revedere"
1) acvariu(sticla ultra-clara cantuita)l cu tot cu sump(adica cu tot cu tevi, robineti), stand(dala solid, din teava rectangulara) si lampa( led+neoane)-1000
!!! Oferta imbatabila : Punctele "1,2" la doar 1000lei
La cumpararea pachetului, vine cadou si 2/3 cutie Rovaphos
dan.pavelescu wrote:Eu nu-s meserias, dar ma pasioneaza prelucrarea lemnului si sufar cand vad carpaci
Ca sa nu pierzi, faci standul in functie de cotele interioare, nu exterioare
Zici bine Dane. Dar dupa cum ai vazut, acvariul la mine sta pe hol in nisa aia, care are 1260x600. Sticla deja o am acasa la 1200x500.
Deci standul nu are cum sa depaseasca 1200 ca zbor din casa, si nu pe usa
Asa ca nu se compara grosimea unui picior de la standul de lemn (150mm) cu 40mm ala de la teava rectangulara.
In primul rand imi cer scuze fata de colegi ca nu am postat mai devreme mesajul (adica acum cateva zile)
La mine cum bazinul este aproape gol (maine pleca si ultimii corali+nisipu) am si uitat sa ma mai uit prin sump sa vad ce mai este acolo. Din acest motiv a fost pusa la taraba fauchea, asa pe, last minute
Oricum ii multumesc lui Dan pt amabilitatea de a o impartii cu voi
Fratele meleu, numai io te inteleg. Acum cateva luni, prin toamna cred, era sa intarziu la munca. Pe la vreo 4 dimineata ma trezeste nevasta si ma ocaraste de mama focului ca vrea si ea sa doarma. Se dezamorsase sistemul si nu mai se stabiliza. mai rar asa ceva. Eu acum ce sa fac, ma duc si incep sa mai strang-desfac robinetul. Poola reusita. Bineinteles ca am apelat la stamosi Manevrand eu usor-usor robinetul, asa cat sa-i gasesc pozitia, ce sa vezi? picura Totul s-a lasat cu desafcerea robinetilor de la open si de la full. Full-ul era la mijoc..
Nu stiu cat loc ai tu la cutia overflowlui, dar la mine este la perete, undeva maxim 15 cm pentru manevre
Asa ca...te inteleg. Din acest motiv , viitorul acvariu o sa aibe tevile in interior (adica cutie interioara). In caz de necaz, pica apa direct in sump
3) skimmer Nac6- 300lei
!!! Oferta imbatabila : Punctele "1,2,3" la doar 1200lei