| Message |
|
|
|
cel putin 2 saptamani cu acele bacterii...sunt curious unde/ce au patit pestii ?
|
 |
|
|
cred ca se vad asa de la condens 
|
 |
|
|
"uite tati,Nemo !"  Prea superbitate ce ai facut tu acolo 
|
 |
|
|
pai in fata ii spune ca il place,iar pe la spate il barfeste
|
 |
|
|
haide ca gluma a fost buna 
|
 |
|
|
pai si pana la urma de ce a fost trimis la plimbare ? poate pestii lui chiar aveau nevoie de ajutor 
|
 |
|
|
LOOOOOL ce ma sparse faza cu vibratul bucii mai tare ca inelu'  )))))) ce nebuni astia ma,incredibil.
|
 |
|
|
 fir-ar,imi placea initiativa cu nisipul rosu  erai singurul "public" cu substrat culoare artificiala
|
 |
|
|
nuuuuuuuuuu,ci doar noi e PREA destepti  Later edit: Pentru Sanatatea noastra...
|
 |
|
|
Chiar nu cred ca minte,informatiile despre filtre(cel putin) au parut destul de concludente,nu cred ca cineva plictisit ar da atatea detalii,eu chiar cred ca are nevoie de ajutor..BEBE,te rog eu frate,da-ne niste poze cu acvariile tale,lasa-ne pe noi sa ti le masuram,si promit eu ca iti dau indicatii exclusive daca pestii tai chiar sufera.Daca le vrei binele,posteaza ceva imagini cu acvariile TALE! Daca ne vrei noua binele,nu posta 
|
 |
|
|
 ))) Iti dau o idee cum sa o convingi : Arata-i niste acvarii cu ciclide africane sau MAI ALES cu piranha ceva,si spune-i :"Da,draga ai avut dreptate,ce bine ca mi-ai deschis ochii,asa e,un acvariu cub chiar nu ma incanta,unul de 2m jumate si 1m inaltime,e cu MUUUULT MAI BINE !!!!" si apoi o sa vezi ce o sa iti iubeasca micul cubulet,incat o sa aibe chiar ea grija de el.Asa ca nu il mai vinde,tine-l undeva,cateva zile,prefa-te ca chiar iti doresti ceva IMENS cu ceva sute/tone de apa,fa-te ca te uiti pe siteuri si o sa vezi ca atunci cand o sa scoti "prichindeaua" o sa i se para un mic colt de rai. Eu asa o pacalesc pe a mea cu diferite chestii.Cu femeile,trebuie sa sti sa te joci 
|
 |
|
|
haide,lasati omul.ganditi in perspectiva,cum ca natura reiese din lava unui vulcan.Pe deasupra,daca pestii se simt bine,e tot ce conteaza,plus ca substratul respectiv are impact vizual major,stiu ca nu neaparat impresioneaza in frumos,ci in "diferit",nu pot zice "wow,ce frumos" dar pot zice,"you have guts".Il provoc pe iubitorul de pesti al casei(sau cum se traduce nicknameul) sa lase acest substrat macar 2 ani  ))
START!
|
 |
|
|
nu inteleg faza cu trolluitul..adica da,ma gandesc ca stiu la ce va referiti,dar poate omu chiar nu stie si poate chiar a amestecat piranha cu betta si alte animale,si poate realitatea chiar e atat de cruda,si poate pestii lui chiar sufera,io zic sa il intrebam de niste poze 
|
 |
|
|
|
fara poze nu putem spune prea multe...cel putin eu nu pot..
|
 |
|
|
varsator sunt si eu  dragut acvariu 
|
 |
|
|
imi plac avbariile,in special cel mare  ..mult noroc,sa nu le faci plantate pe toate 
|
 |
|
|
|
il poti pune oricum,recomandabil fara...cu saculet am vazut in sumpuri.nu stim daca e gris fara sa vedem poze
|
 |
|
|
|
60-80l minim
|
 |
|
|
|
stai.cum nu detii acvariul?treaba nu trebuie sa dureze,dar daca chiar nu ai alternative,ii poti muta provizoriu,dar sa te grabesti.nu stiu cat de bine vor suporta femelele betta si cu cory,dar vezi poate gasesti ceva borcane mari de alea de muratur si vezi cum ii imparti.stiu ca ce zic pare si suna urat,dar...asta e situatia.daca treaba e de durata,iti recomand cu caldura sa donezi din ei
|
 |
|
|
|
imi place ca faye e...faye..tine la pesti,si da domnule batman,orice neon are valoare sentimentala.si e bine ca numara punctele,inseamna ca le da atentie individuale,deci de la mine,nota11+
|
 |
|
|