| Message |
|
|
poti cumpara/comanda niste radacini lemne,etc din magazin daca te ajuta bugetu...daca nu,niste pietre necalcaroase,vezi ce iti place,si faci testul cu otetu'...Daca "sfaraie",nu sunt bune  daca nu e nicio reactie chimica,sunt bune..Nu trebuie marita duritatea apei,iar pietrele calcaroase o maresc
|
 |
|
|
nu e deloc recomandabil sa opresti filtrul,mai ales in fiecare noapte....o noapte nu ar fi problema,dar nu mai mult de 6 ore.baga-l mai in apa,si opreste-i bulele  sau opreste-i bulele si lasa doar sa valureasca suprafata apei pt oxigenare .
|
 |
|
|
+1 Shaba 
|
 |
|
|
|
mi se pare cam mult 29...cam prea mult,avand in vedere ca nu ai nicio problema in acvariu.seteaza-l la 24,va fi perfect,mai ales ca e vara si temperatura oricum poate va depasi 25....29 se tine la tratamente cand pestii au vreo boala...
|
 |
|
|
ehh,lasa,oricum acvariul arata destul de dragut  observai ca incalzitorul inca functioneaza,deci nu ma pot abtine sa nu intreb la ce temperatura e setat ? 
|
 |
|
|
sa incerci pe cat posibil sa achiztionezi un acvariu mai mare,cat de curand.ai 2bala shark acolo si un black.plus scalari...si da,nu lasa mult mancarea neconsumata in apa,o degradeaza.imi place poza de profil totusi 
|
 |
|
|
 ))
|
 |
|
|
|
Ciclarea acvariului o poti incepe si cu un filtru normal,deci dupa parerea mea nu vad nicio problema.
|
 |
|
|
|
pietrisul ca pietrisul,dar omg,iar scoici de mare in apa dulce ? innebunesc.arunca scoicile,si imbunatateste filtrarea,ca tare urat arata
|
 |
|
|
am 2 Resun.una Resun 1000 si una Resun 2000. Ambele bagate in priza si abia le aud  . Mai precis,se aud doare bulele cand se sparg la suprafata apei,mai ales daca acvariul are inaltimea mica
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
monteaza cumva pietrele in prinzatoare din acelea tip ventuze,am patit si eu ce zici tu cu zgomotul,insa am pus piatra din aceea verde in 2 ventuze(cred ca merge si una) si ventuzele le-am lipit de fundul acvariului(poate poti si de lateral,depinde de lungimea pietrei) si astfel nu vei mai avea zgomot  Pompele ce le am eu sunt fff silentioase,dar daca ai probleme cu auzul pompelor,gasesti tu o solutie  Pui o perna,un prosop ceva pe ele,si tot le dai pe silent,dar sa ai grija sa respire,ca altfel se incinta si iti baga aer cald in acvariu
Piatra de asta:
[/img] http://i42.tinypic.com/71s401.jpg
bagata in ventuza din asta:
[/img] http://www.acvamax.ro/images/JBL%20suction%20pad%20with%20clamp%20for%20vario%20diffusor%201%20bn.jpg
|
 |
|
|
nebunie....s-au gandit ca e vara,si sa nu se prajeasca....asa ca i-au bagat langa TOPY cu fructe
As vrea totusi sa le fi vazut fata celor de la transport:
"comanda dumneavoastra,va rog poftiti  .Peste proaspat congelat"
|
 |
|
|
|
Daca nu ai,ia o pompa de aer (25 de lei) plus furtun (1leu) plus o piatra sau ceva difuzor ieftin in caz ca filtrul nu ofera destul de multe bule de aer,desi cred ca e suficient,dar oricum,ceva aerare in plus nu strica.
|
 |
|
|
|
Stiu ce zici.Dar era normal,incarcatura chimica a apei era mult prea mare,si de aici apa aceea laptoasa si mai mult ca sigur uratmirositoare.Ma astept la ce e mai rau acum de la pestii tai,insa fiind africani poate,poate....
|
 |
|
|
|
pai da,era normal ca apa sa apara asa,asta e procesul de ciclare,insa pestii tai nu o duceau bine...f*ck,nu ai citit despre ciclarea apei...
|
 |
|
|
|
eu am ramas totusi impresionat de dulapiorul ala stil clasic.M-a spart vizual
|
 |
|
|
|
mult prea periculos si asa....banuiesc ca nici acolo apa nu e ciclata,deci...fir-ar...nu ai un prieten la care sa ii "imprumuti"?
|
 |
|
|
daca il bagi pe tot,e prea posibil,mai ales daca ai ceva chinezarie ..  eu in general,evit sa le "submersez" de tot,pun pana la liniuta aia informativa
|
 |
|
|
|
da,e bine totusi ca nu ai avut pierderi(sper)
|
 |
|
|