[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
OOOO ba cum sa nu avem ?? avem ,avem probleme grave fara sexul opus lg noi EU cel putin sunt mort fara...
Ma gandesc ca guppy nu ar avea nicio problema doar masculi,de fapt chiar asta am si eu in cap cu cel de 25 de litrii,ceva guppy masculi,dar doar rase pure.
dan.pavelescu wrote:Gras, fericit, frunze rulate.. La naiba, sunt peste!

))))))
faza cu "drop your husband" ma sparse,e incredibil ce fel de reclame fac astia,ingeniozitate pura
NU am folosit niciodata,dar presupun ca nu e atat de important,atata timp cat le intra in gura estimeaza marimea de imbucatura cu gura lor,si vezi si tu..asigura-te doar ca apuca sa le manance
Depinde cu ce vrei sa il populezi. daca nu vrei ciclide africane,iti recomand quartz negru de 2-3mm...E superb
arata super dragut,speram sa fie cat mai bine
sump pt....sump ? just kiddin'.(nu ma putui abtine). vezi ca sunt sute de tutoriale numai pe acest forum,nu mai zic de google
incredibil
eheimul meu e crapat de la sistemul de inchidere,prin ermetizarea capacului in cuva,a crapat galeata/cuva,ea fiind din plastic,si nu isi mai face compresie pt a trage/impinge apa din/in acvariu.de inundatie nu se pune problema,decat daca crapa cand il inchizi,si pleci,dar nici asa nu prea are cum,pt ca rotorul ramanand fara apa,turuie,face urat si il auzi.scurgeri au loc de obicei la intreruperea curentului,sau scoaterea din priza,cand compresia ramane in interior,si se scurge pe la garnitura,dar asta se intampla deseori la filtre externe ieftine.
indiferent ca schimbi sau nu fauna,in acel acvariu va trebui sa existe filtru extern,pt ca tare ma indoiesc ca vei avea doar rasbora galaxy in acvariuastfel incat concentratia chimica sa nu fie mare.decat o pompa de valuri,repet,mai bine un extern mediu si un intern cu flow mare.am innebunit forumul,dar trebuie sa o spun: Resun 2500 )).cine a incercat,stie ce debit puternic are,incat chiar si in cel 120 l al meu,desi e plin de ceramica in ambele rezerve,daca ii dau drumu la robinet la maxim,il face masina de spalat.
te spargi,nu gluma...hai sa ne mutam la topic de facut posturi,macar acolo nu ne mai emotionam din cauza intoarcerii lui
asteptam,asteptam.totusi o sa ai ceva oscilatii de parametrii ai ph.ului apei zilele astea,dar sa speram ca totul o sa fie ok
daca nu te ajuta bugetu,poti opta pentru ceva low budget, cel putin un aqua pro 1200 eu am luat de pe nevertebrate,insa nu l.am pus inca in functiune,sau sun sun de pe diferite situri,atentie,tu ai nevoie de cat mai mult spatiu de depozitare a materialelor filtrante,cuva trebuie sa fie cat mai incapatoare.sau jbl/eheim second hand.eu inca astept sa gasesc o galeata pt eheimu meu crapat.
Ai o superbitate de acvariu,as vrea din tot sufletul sa poti pastra red tailul dar....oscarii sunt lenti,iar el e un peste zvelt,ca comportament nu mai zic...total diferiti.

P.S.:nu uita de filtrarea mecanica,mai ales ca te temi pt ramasitele mestecate/neinghitite
pai ti.am zis sa le scoti din primul mesaj
superbitate.poti adauga filtru extern eventual,cel intern il poti lasa.nota 20 pt looking.
pffff tot suparata esti deci nu te poti abtine de la de.astea. si crede.ma ca sunt cu mult sub nivelul multor incepatori de aici,deci mai acvarist ca multi nu ma consider,mai ales mai ca tine,doar ca overreactionezi lamulte chestii si nu inteleg de ce.vba cuiva de pe forum de prin 2010,,vrei sa poluam topicu' omului cu de-astea? hai te rog eu.
hai ca e loc.dam din ''urechiuse" toti pe urma prin vacante
aici depinde f mult si de pesti,alimentatia lor,si de ce nu,chiar subtrat.nu recomand,chiar sunt total impotriva opririi filtrelor pe durate medii.am avut pene de curent de pana la 3zile,si acvariul nu a dat semne de cedare a ecosistemului,dar,inca o data,nu recomand.mai bine mutarea acvariului sau inlocuirea filtrului
2femele.mi se par adulte,sper sa nu gresesc dar sunt mai mari ca guppy,deci....
tre sa recunosc: faza cu picioru' e tare

Haide mai,nu trebuie sa ne suparam,Nimeni doar acuza faptul ca nu iti dai interesul sa iti masori acvariul,dar stiu si eu cum e...mie mi-a luat 4 luni sa masor un acvariu din cauza ca nu gaseam niciodata ruleta sau vreo rigla ceva
Asa ca timp de 4 luni de zile nici nu am stiut daca acvariul meu are 120 sau 150 de litrii.Haide,ca prea ne suparam in ultimul timp din toate chestiile,suntem iubitori de pesti,nu parlamentari Sa nu incepem ca AncaMarketing va rog eu
cum ii fac urechiusele ))

Oare lui Koala ii face asa si codita ?

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: