[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Eu la acvariul mare, unde aveam pompa serioasa (cat sa alimentez coloana blocului cu apa), foloseam cleme "herbie". Sunt niste coliere din plastic, care se strang cu clestele (NY2).

https://www.afigo.ro/298/

Piulitele de la tevile de in si out nu sunt la fel?
Cand o fi sa iau, iau din Austria 10 litri de eheim substrat pro, scap cu 138 euro. Sa il iau din Romania ar insemna 336 euro. Pana atunci, e buna piatra de calcaie, bca-ul si resturile de faianta
Pai si daca iau acum ieftinache, in conditiile in care ma strange buzunarul si inlocuiesc apoi cu matrix si fragmente de asteroid cand o sa am bani, ce are?
paradoxx wrote:
koala wrote:
Shubi wrote:Va salut

Si noi pa voi, cum zic oltenii...

PS: Ma bucur sa te revad.

Rectific : noi zicem ca voi ziceti "pa" in loc de "pe"

Noi nu zicem pa in loc de pe (poate doar la caterinca, asa). Asta e expresie de roman alb inchis.
Oooooo.. a revenit si s-a intors!

Bine ai revenit, maestre Shubilian!
Am vazut tarziu topicul, eu de obicei foloseam stuturi pvc-u pentru a imbina diverse furtunuri.
Furtunul de 16 il bagam pe un stut de 20, dupa ce il incalzeam cu apa fiarta si dadeam cu putina vasilina pentru instalatii. Se mula pe stut pentru eternitate.
Cred ca Dan Hincea - acvaconcept.ro
Gratar plastic pe google images. Sunt tot felul, pentru porumbei, zugraveli, etc.. in functie de ce ai nevoie.
Pana la urma am facut romaneasca. Am dezlipit glumele alea de mufe, am gaurit placa cu un spiral de 2 si am lipit firele direct pe placa (si input si output).
Acum caut amatori sa il bage in priza

image
Chinezaria tot chinezarie ramane.. mi-am facut de lucru

image
Salut!

S-ar putea ca in timp buretele sa se imbacseasca rau si sa cauzeze alte probleme.
Eu as face asa: o plasa de tantari taiata pe dimensiune, imprastiat moss pe toata suprafata plasei, peste moss alta plasa de aceeasi dimensiune. Poti coase plasa de jur imprejur cu ata de papiota (care v-a putrezi in timp si o sa dispara) iar in colturi dai gaurele si pui ventuze sa o poti prinde pe geamul din spate.
alinutz80 wrote:
Poate daca mai cauti vei gasi si mai bune preturi......

Si la 30 de lei daca gasesc matrix, 10 litri inseamna 300 lei
Roca vulcanica, 10 litri = 50 lei

Mi-a zis o vecina ca nu-mi sta rau cu bani in buzunar
No, acum am terminat mentenanta (am inceput la 8 dimineata, dar am mai lalait-o). Am aspirat in draci, in sfarsit solul arata binisor, am schimbat mai bine de 50% apa, am curatat sticla, am verificat echipamentele, plm. Am adaugat si surface skimmerul de la ocean free, e cam micut dar asta e. Am fost in Hb sa iau plante si pesti si m-am intors cu 10 metri de cablu myf, un stecher, o priza legrand forix si ceva produse de curatat prin casa. Plantele erau vai de mama lor iar pestii vai de mortii lor.
Multumesc tuturor, lava rock sa fie
Rezervate pentru colegul Liv.
Au pe dracu, piatra ponce provine de la bisnitarii cu ciunga Bi-Bib si Tipitip, seminte de floare si bostan, etc. Tin eu minte din copilarie.
Exista riscul ca piatra ponce sa se macine in timp, daca sta in filtru, in saculet?
Fugi ma d'aici, eu inca mai copilaresc

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: