[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
smilie
Asa herr Gabi, toarna sare pe rana
Acum imi da prin cap, puteai sa iei si filtre de substrat, din alea modulare. Parca nu erau scumpe si le poti face pe ce dimensiune vrei.
Poate au oameni care bantuie pe forum pe aici (salut Marius, salut Claudiu ) si te-au pandit ca sa te uimeasca cu viteza de reactie
zamolxes wrote:
"eggcrate" exista pe la bricourile noastre ? ca nu am prea vazut, dar nici nu stiu sub ce denumire sa caut.

Auzi, dar nu mai ai imprimanta aia 3d?
Am facut si intretin mai multe platforme de shopping online. Pot sa iti spun ca e foarte greu de tinut evidenta stocurilor, spre imposibil cand ai mai mult de 300 produse pe site.
Asadar, produse care apar a fi pe stoc pot sa nu fie - si viceversa. Cel mai simplu e la magazinele care isi vand produsele proprii (cum am facut pentru cineva care produce paste fainoase). Acolo sigur e stoc mereu, fara gres
Am incredere in experienta folosirii anumitor produse.
Eu ti-am mai zis ca nu pun botul la ce scrie pe site-ul ala, incredere = zero barat.
Fiecare e liber sa foloseasca ce doreste, nu-l cearta nimeni pe banii lui.
Ba, de cate ori ti-am zis sa nu mai bei alcool izopropilic? Treci pe la mine, iti dau o butelca de mona si cateva felii de paine
Fa cum scrie la prospect, ca sa ai rezultate. Fa-ti un tabel cu zilele in care trebuie sa dozezi si cu ce cantitate, ca sa nu pierzi sirul.
Gabi C wrote:
Cam asta a iesit.

Te iubesc.
Daca esti pus pe treaba, incearca sa plagiezi layout-urile de la Tropica: https://tropica.com/en/inspiration/

Asta a fost sursa primara de inspiratie pentru Aquatic Jungle: https://tropica.com/en/inspiration/layout/Layout53/5048
Cand ai un acvariu de 3 metri poti sa te gandesti si la crapi koi, salau si stiuca
Acum serios, pe un alt forum era odata un tip care crestea niste pesti de tip "dinozaur" (polypterus).
Poate te bate gandul

https://www.youtube.com/results?search_query=polypterus
Pentru BBA niste slujbe cu popa ar fi bune..
Trebuie sa fac un ocol de 100 km sa ajung in Villach (e un Fressnapf si in Spittal an der Drau, aproape de mine, dar mic si mai mult cu hrana pentru matze si catei).
Vad eu, daca nu reusesc sa imi fac drum, comand online.
Da, nu stiu. Te uraste vodafone.

image
image
Ajung la firefox si apoi la nevertebrate.ro, cat ai zice peste si fara sa ma inghesui in itb
Meserie! Wunderbar!

Bre, acum da-o naibii de mustarie, fa cerere sa se schimbe numele topicului din "incepator am nevoie de ajutor" in "avansat, va dau lectii"
Sa-l muta cainii de telefon, n-am mai patit asta.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: