[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Am adaugat cabomba, am mai plantat un pot de pusilla, ieri am luat si un fingerwood micut ca sa completez asa zisul scape.
Am pus si shades la lampa sa nu-mi mai scoata ochii https://www.aqua-life.ro/chihiros-shades-wrgb-45-lampa-led
Unele zbiara preventiv, inainte sa se intample.
Da Si petele alea albastre de fapt sunt reflexia de la doua becuri rgb
Multam! M-am gandit si eu sa iau ceva de genul, pusesem Pristine pe lista de cumparaturi.
Azi am fost la taraba, am mai schimbat 50% apa, aspirat, etc.
Am fost in HB si surpriza, aveau de toate si in conditii optime
M-am intors cu plante easy (Ceratopteris, Ludwigia Repens, Elodea) si pentru acasa (asd) am luat doua poturi de Cabomba (una din favoritele mele) si doi ancistrusi. Mi-a trimis Peti si un echinodorus si ceva zemuri sa fie la indemana, Denitrol si Stability.
Am inceput si tratamentul cu eritromicina, ca au aparut urme de cyanobacteria.
Si trebuie sa curat fotoliile

image

image

Nu stiu daca v-am aratat vreodata, un tablou facut special de un pacient:

image

Pour les connaisseurs:

image
Atunci retrag cererea, ca ma autopropusesem pe functie
E bine sefule
Super, felicitari!

Dar.. Robert Pattinson??? WTF?
Lucian wrote:Confirm recomandarea lui Koala. Si eu am luat de la Adrian Jivulescu si este super OK.

Toata lumea a luat de la Jivulescu la un moment dat, inclusiv eu
Ma bucur sa va revad, nene Lucian
dan.pavelescu wrote:Am gasit articolul asta: https://evz.ro/tatal-pestisorilor-exotici-acvariul-de-langa-metroul-de-la-obor.html

E din 2019.. stie cineva daca mai exista magazinul respectiv si unde se afla mai precis?

Althernatera si parvula nu cresc oricum, ci cu lumina, co2 si fertilizanti. Eu zic sa bagi cu incredere.
Lumina: regleaz-o cum crezi tu ca vrei sa arate peste o luna, apoi scade 40% din intensitate si timp de o luna urci saptamanal cu 10% pana ajungi la intensitatea dorita.
@Eddy, merci.
@grasu, dai si 5 lei sa te iert
Am gasit asta, cica la etajul 2 ar fi ceva:
https://piataoborbucuresti.ro/comercianti-piata-obor/
Sau cumva se refera la hala aia mai veche, de langa sina?
Multam!
ugarit5 wrote:E 8 lei la Coralis...

Maestre, am mai zis de n-shpe ori, nu merg la Coralis din motivele mele. Pot fi si gratis si sa-mi plateasca taxiul, nu ma intereseaza.

Eddy21 wrote:
Cica ar fi ceva si la Obor, eventual daca ai drum

Unde sefule la obor, ca asta tot incerc sa aflu. Cand eram eu copil piata era intr-un loc, apoi au mutat-o, apoi au mutat-o din nou, apoi era ceva magazin la subsol in bucur, plm.
Daca ma mai tineau picioarele, ma duceam sa ma plimb si sa caut. Asa, trebuie sa ma duc punct ochit, punct lovit.
Nu la cabinet te rog, ca am investit rinichiul acolo

Intre timp, mi-a venit o idee creata. Am sa scot pompa si ciorapul din "sump" sa fac loc pentru mai mult material biologic si am sa adaug un filtru Seachem Tidal 55, plin doar cu bureti si ceva perlon pentru filtrarea mecanica (tot jegul din acvariu ajunge in "sump" si sa mai scot din el cat se poate). Eventual am sa adaug si o mica pompa de curenti acolo, sa nu permita depunerea rahatilor.
Te rog sa imi amintesti periodic sa nu te invit niciodata la mine acasa
Mama, 25 de lei lostrita..
Iar?? Ai promis ca nu mai faci

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: