[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Nu le dai cu lingurita, ci putin, cum ti-a zis si colegul.
Mai degraba vor muri de prea multa mancare descompusa in bazin decat de foame.. se descurca ei cu mancarea.
opincarul wrote:
Sefu', Ionut e baiat salon.

Ti se pare cumva ca nu-l cunosc?
Vezi sa nu apese din greseala cineva butonul de panica si sa vina baetii rai sa-ti explice cu ce se ocupa
Grasul ala e gagicul meu, imi permit sa-l dracuiesc
opincarul wrote:
Nu, nu! Te vei tavali intre milfetele pline de smoala pe coapse, alea care au urme de gudron pe pulpa sanului si funingine pe fata, de la focurile cazanelor

Du-te dracului de gras.

Asaa.. am cumparat azi de la HB 20 de tetra micuti, 6 cory paleatus, doi otto si spre surprinderea mea, am gasit si doi melci neritina zebra
Ii mai las o ora la picatura si le dau drumul in paradis
Nu e vorba de ce imi place sau nu imi place. Cand fac un plan si ma incanta, nu gasesc ce trebuie. De exemplu, am vrut sa pun multa vallisneria subulata. N-am gasit. Asa ca am pus ce s-a nimerit, ce am gasit pe repede inainte.
In plus, eu nu urmaresc sa fac aranjamente, scape-uri, etc. Doresc un bazin curat si stabil, care sa ma solicite cat mai putin posibil. Dupa ce il scot din starea in care se afla, sper sa fie suficienta o mentenanta la doua saptamani.

Azi am fost iar la cabinet si am gasit mai bine. Dupa tratamentul cu eritromicina a disparut cyanobacteria, nici apa nu mai miroase, asa ca am facut un wc de 50 litri.
La aspirarea substratului nu a mai iesit multa mizerie, iar dupa toata balaceala cu aspirat, curatat geamuri, curatat tevi in si out/skimmer/pompa de curenti apa a ramas limpede (de obicei dupa mentenanta se facea bors, dura ore sa se limpezeasca).
Incep sa cred ca e pe drumul cel bun..
Crede-ma ca ii stiu si dupa denumirea stiintifica, chiar daca nu o scriu mereu corect. Pur si simplu asa imi place sa le spun, la fel cum ii spun colegului meu electrician "bai labis" pentru ca suna mai bine decat nae sau nicolae.
Nu trebuie sa te simti dator sa imi atragi mereu atentia. Mi-e mai usor sa scriu tetra decat barbus tetrazona.
Pentru ultima oara, incearca sa te abtii. Dupa cum vezi, incerc sa iti vorbesc calm, civilizat si fara sa ma enervez. Pentru ca daca o fi sa crap, pe lumea ailalta o sa-mi fie ciuda ca am dat in ultimii trei ani o poala de bani pe pastilele pentru inima si n-am sa ma pot bucura in liniste de milfele din iad.
Daca ai noroc, plantele rezista pe transport si mai pot fi folosite cam 48 de ore. Eu zic sa cauti pe plan local.
Intr-un acvariu asa micut, ai putea incepe cu o colonie de boraras brigittae, sau ember tetra.
O sa le zic zebre de acum inainte, iar la ancistrusi o sa le zic rosal.
Dau buna ziua la vecini, ca altceva..
Pentru mine tetra e prescurtarea de la barbus tetrazona. Tetra le-am zis de mic copil, asa o sa le zic pana crap.
O intrebare. Mi-au ramas in congelator niste cutii cu hrana congelata, de pe vremea marinului.
Artemia, Mysis, Red plankton si Marine mix.

Artemia e ok, cred, pentru tetrazone. Restul? Ma ajuta la ceva sau..
Pe 15 dau salariile
Daca acvariul e deja lipit, parerea mea e ca nu se baga nimeni, pentru ca e munca dubla si migaloasa.
Eu am doar trup de zeu, dar nu sunt zeu. Imi poti spune simplu, stapane.
Si la mine se vad toate pozele
koala wrote:
A se retine faptu' ca sunt nascut in martie 1714, da' imi place sa sarbatoresc vara... deci, e dupa gust (si miros!).

Orice anotimp se preteaza la o fecioreasca
Draga koala, fii un batran de treaba si schimba titlul topicului in Tetraedrul regulat. Ca va fi un bazin cu tetra si pentru ca am urat geometria.
E in noiembrie, sau in mai, sau plm
Si retroactive. Si au memorie de elefant.
Noi nu mai stim cu ce fufe am umblat in tinerete. Dar sotiile stiu, nu uita. Stiu cu ce erau imbracate, adresa actuala, numarul de la pantof, rujul favorit, conturile de facebook, absolut tot, cu exactitate elvetiana.
Singurul lucru pe care orice sotie il uita mereu, repetitiv, e sa lase ceva bani de buzunar in casa
Ah, uitasem. Asistenta mi-a cumparat cadou de 9 martie (habar n-am ce e pe 9 martie) un sort de bucatarie, stie ca-mi place sa gatesc

image

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: