| Message |
|
|
ADA, dar cu conditia sa folosesti toate prafurile de activare. Bine, dupa ce mai deschid 3-4 cabinete poate imi permit si eu ADA
|
 |
|
|
Nu ma uit, nici nu vorbesc cu el ca suntem certati
|
 |
|
|
Produse de top. Dpdv vizual nu ma atrage prea tare, dar l-am ales pentru ce stie sa faca.
Gogu si cu tac-su:

|
 |
|
|
|
Probabil joi trec pe la Corbeanca si o sa dau un ochi in Animaxul ala. Ma hotarasc la fata locului ;)
|
 |
|
|
|
La Coralis nu ma duc din motive de pitici, la munca mai ajung din cand in cand. Unde e Animax? In "mall" ul ala de l-au facut la Prisma?
|
 |
|
|
Am mai pus problema asta o data, am si gasit, dar nu stiu daca site-ul e de incredere.
https://www.fermadepesti.com/14-cyprinide
De ce zic asta? Poate vorbesc cu pacat, dar n-am mai auzit de ei, iar la sectiunea "despre noi" e un text copiat de pe un site pentru magicieni
|
 |
|
|
Antecume wrote:
Spoiler: Batman si-o cam ia.
Spoiler 2: Superman moare la final
|
 |
|
|
ionionut wrote:
In schimb, corabia de lemn pusa pe lampa acestui bazin ai tot aratat-o, si n-a avut nimeni nimic de obiectat.
Ti-o trimit daca iti place. O trimit in plic, pentru ca e din carton si se desface. Si a cazut in apa de 5-6 ori, sper ca nu te deranjeaza.
Intre timp, te-am rugat frumos sa ma lasi in pace si sa nu te mai bagi. Nu e problema ta, nu ti-am solicitat sfatul si ajutorul, nu te mai baga si punct.
|
 |
|
|
|
Ai exact doua saptamani la dispozitie sa te muti in Colentina
|
 |
|
|
Incetati va rog, nu e cazul sa rascolim mai mult decat trebuie.
Cei care n-au inteles despre ce e vorba, tematica si denumirea cabinetului are legatura cu strumfii, mai exact cu corabia strumfilor. Acum, nu stiu ce legatura au strumfii cu corabiile si navigatul, dar asa au hotarat fetele mele si cine sunt eu sa ma pun de-a curmezisul?
I-am explicat aseara sotiei ca nu e ok cum s-a gandit si i-am propus sa luam o corabie din lemn, pe care o voi pune pe lampa, o prind in doua puncte cu glue-gun-ul.
Ceva de genul: https://www.emag.ro/corabie-decorativa-atelier-lemn-60cm-atlcordeco/pd/DT7P43MBM/
|
 |
|
|
Am montat aseara butelia co2 si am setat ph controllerul la 6.45. Se mentine usor, gratie solului de la Tropica 
|
 |
|
|
|
Bine amice, dar pastreaza-ti pentru tine tonul ironic, chestiile cu educatul copiilor altora si chestii asemanatoare. Moralist poate fi oricine la tastatura, fa ceva concret pentru educatia tineretului si eu voi fi fanul tau numarul 1 si te votez presedinte.
Pana una alta, vorbim vorbe si discutii doar ca sa aratam ce cool sunt unii si ce kitchosi sunt altii. Tu ai treaba, eu am treaba, dar nu impreuna ci separat, asa ca sa ne vedem de ale noastre sanatosi. Te rog sa ma eviti si iti foarte multumesc ca o vei face.
|
 |
|
|
|
Nu de tine ziceam, si era o metafora.
In plus, nu sunt copiii mei sa-i educ.
|
 |
|
|
|
La ce trage sefu, mamaliga sau sofran?
|
 |
|
|
|
Nu prea inteleg de ce te dai la mine. Cateodata copii au nevoie de inghetata si vata pe bat, nu de icre de manciuria si somon fume. Pe mine ma vede dracu acolo ca sa invete ceva, pe Oliver Knott cu dragoni, vaci, capete de mort il vede o lume intreaga. Aia nu mai invata biologie si fizica cuantica? Sa nu exageram..
|
 |
|
|
|
Cumva are si ea dreptate, e cabinet pentru copii. Dar gasesc eu o solutie de compromis.
|
 |
|
|
Am dat o cautare si imi vine sa ma spanzur
|
 |
|
|
Ei ma baieti, vine un moment in viata omului cand.. Nevasta-mea vrea sa ma duc sa cumpar o corabie-decor pentru acvariu, si n-am cum sa ma impotrivesc
|
 |
|
|
|
N-ai pentru ce
|
 |
|
|
N-au legatura pestii.
Dupa 3 ani, tuburile alea sunt doar consumatori de curent si cam atat.
Ia-ti doua tuburi noi, in functie de buget. Te sfatuiesc sa iei unul cu lumina calda (3500k) si unul cu lumina rece (6500k).
De asemenea, cumpara si niste bile fertilizante (Dennerle Deponit Nutriballs, JBL Pro Flora The 7) si sa le adaugi in substrat, raspandite cat mai uniform.
Am citit ca bagi co2 si carbon lichid, asta e bine si nu prea putem vorbi de reglaje la bomba. Dupa ce faci lumina in acvariu, ar fi bine sa treci o perioada la fertilizarea zilnica cu elemente micro si macro - Plant Serum de exemplu: https://www.nevertebrate.ro/fertilizare-completa-micro-macro-fier-plant-serum-500ml-35127
Revenind la frunzele maro, e si un semn apa din bazin are o calitate proasta (pe langa lipsa luminii si a fertilizarii adecvate)
- fa schimburi de apa dese, sa zicem saptamanal 30-40% din volumul actual
- sifoneaza cu simt de raspundere substratul
|
 |
|
|