| Message |
|
|
Aseara a reusit Broxlin sa curete siliconul care era in plus si sa aranjeze tevaraiele,eu am avut niste treaba cu niste beri  pozele urmeaza.....
|
 |
|
|
|
Va arat eu voua maine.....
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Maine va arat poze,sper....
|
 |
|
|
Ricardo sa sti ca blonda mi-a dat termen pana la sfarsitul saptamani sa pun bazinul pe stand, daca nu se va intampla voi avea o problema  asa ca azi voi curata siliconul pun flansele si tevaraiele la loc si lipesc sumpul,
|
 |
|
|
Inca nu am reusit sa curat siliconul........  dar sper ca saptamana asta sa pun bazinul pe stand.
|
 |
|
|
|
Eu am avut de vreo 3-4 ori dar în zadar....pesti astia nu ar trebui scosi din habitatul lor natural.
|
 |
|
|
Zsido wrote:Eu din cate stiu ai in bazin z flavescens si z xhanthurum,daca e asa atunci pot sa zic ca ai fost curajos sa bagi in 300-400 litri trei doctori,eu cred ca cei doi l-au batut de saracu nici sa înoate nu mai are chef...Eu sunt 100% sigur ca din cauza celor 2 doctori e asa
Scoate pestele si bagal in sump si in maxim 2 zile se apuca de mancat
|
 |
|
|
|
Eu din cate stiu ai in bazin z flavescens si z xhanthurum,daca e asa atunci pot sa zic ca ai fost curajos sa bagi in 300-400 litri trei doctori,eu cred ca cei doi l-au batut de saracu nici sa înoate nu mai are chef...Eu sunt 100% sigur ca din cauza celor 2 doctori e asa
|
 |
|
|
|
Arata promitator,dar excesul de silicon nu il cureti?
|
 |
|
|
Foarte frumosi dar ingeri parca erau mai frumosi
|
 |
|
|
|
Cum au reactionat corali la lampa noua?
|
 |
|
|
|
Ce bagi in reactoare pana la urma?
|
 |
|
|
In ultima vreme am baut mai mult decat am lucrat  astazi voi curata siliconul care e in plus si pun bazinul pe pozitie iar maine ma apuc de tevaraie si peste cateva zile pun si o poza ca sa ma credeti pe cuvant
|
 |
|
|
Zsido wrote:Pentru cel care cumpara lampa saptamana aceasta pretul lampi este 1250 lei!Doar saptamana asta!
Nu ezitati lampa este perfecta.... 1250!
Adjudecat de Shubi cu pretul de 1200,sa ai noroc de ea! se poate inchide,multam pt gazduire!
|
 |
|
|
|
Pentru cel care cumpara lampa saptamana aceasta pretul lampi este 1250 lei!Doar saptamana asta!
Nu ezitati lampa este perfecta.... 1250!
|
 |
|
|
|
Ai pm
|
 |
|
|
|
ABSOLUT NIMIC!
|
 |
|
|
Sfatul unui coleg "batran si obosit"  la momentul respectiv a fost sa fac cele enumerate de noi mai sus si sa opresc lampa timp de trei zile....FARA LUMINA! si am scapat de mizeria aia de cyano bacterie
|
 |
|
|
mugurel wrote:Alea sunt capsule, nu fiole, inlatura doar efectul nu si cauza ...
Fii barbat si lupta cu cauzele, redu lumina alba, schimba antifosfatul, dar mai inainte aspira temeinic si asigura curenti buni ...
+11111
La un moment dat am avut si eu aceleasi probleme,pana nu faci lucrurile mai sus enumerate eu nu cred ca vei scapa de cyano
|
 |
|
|