[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elven
Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
adrianyva wrote:Frumos crested ! E al tau? Am si eu doi

da e al meu, doar ce mi l-am luat
intre timp un nou membru al familiei a aparut Crested Gecko
image
image
image image image image image image image
image hosting above 5 mb
ar fi disponibila si la vanzare. pretul il facem impreuna.
am testat si eu nisipul viu Red Sea si e genial. ! big like !
2 ipoteze

1) raman fraguri si din ele se repopuleazaa zona cu coralli
2) sporii coralilor din zonele sanatoase vor fi purtati de curent si vor ateriza aici cand conditiile de dezvoltare le vor permite sa repopuleze
CrazyAngel wrote:deci cazare? hotel sau camping?

zona anume?

nu ne-am gandit inca dar probabil ceva de genul: http://www.booking.com/hotel/gr/kinira-beach.ro.html?aid=304142;label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhYSDNiBW5vcmVmaMABiAEBmAEguAEMyAEM2AEB6AEB-AELqAID;sid=1f021fdd3060d98750748f1d350d3e92;checkin=2017-09-01;checkout=2017-09-08;ucfs=1;highlighted_blocks=58504102_91935170_2_2_0;all_sr_blocks=58504102_91935170_2_2_0;room1=A,A;hpos=2;dest_type=region;dest_id=2391;srfid=2f8d85b24e89e3568ff43d0177c6f37b8add8e2dX2;highlight_room=
asta stabilim cu totii cei care se baga in asa ceva.

PS vezi ca ti-am dat pm in legatura cu lampa aia nano.
Propun urmatoarea excursie:

Locatie: Insula Thassos (cea mai apropiata de Romania, distanta aprox 600 km cu masina (din Bucuresti)
image

Consum: aprox 100 euro combustibil cu masina dus intors (Calculat la un consum de 7%)

Avantaje:
-Thassos e foarte frumoasa ca insula, iar raportul calitate - pret e foarte bun
-stiu cateva plaje mai izolate perfecte pentru snorkeling (doar labe si ochelari cu tub)

-la intoarcere, fiind cu masina, ne putem lua pentru acvariile noastre cateva animalute: Hermiti, Arici, Penati rosii/maro cappucino, Stele, Melci, Caracatita, murena, Wrasse, Goby, Damselfish, bureti, anemone. actinii rosii.
daca e cineva interesat poate ne organizam !

image
image
image

tipul are perfecta dreptate.
nasol. cauta-ti un yellow wrasse ASAP !
e foarte ok ce vad. eu la robinet al 450 si dupa osmozor am 008
wow ce frumos e. asta chiar nu prea il vezi prin bazine.
smilie
salutare ! sunt pasionat si de reptile asa ca in afara de bazinul de recif m-am hotarat sa-mi fac si un terariu pentru gecko.
am gasit un terariu exoterra la un pret de nerefuzat pe olx asa ca am inceput aventura.

m-am inarmat cu rabdare, am citit tott ce trebuie citit asa ca m-am apucat de aranjat. Am pus substrat de cocos, crengi de mangrove, si plante cataratoare artificiale + un bec tot de la exoterra de 25W si regret deoarece trebuia sa iau unul moonlight, gecko fiind animal nocturn care nu are nevoie decat de temperatura camerei.

promit sa revin cu poze mai interesante si clare

image
image
este o nudibranchie....si daca nu ma insel e una care haleste zoasi.

in general verde = papa zoasi
tot in general alba = papa montipore.

cele cu albastru intens+galben etc...sunt pur decorative dar otravitoare din cate stiu.

cele care papa aiptasii berghia, nu conteaza cum arata ca nu o sa le ai accidental in bazin si oricum dupa ce-ti papa aiptasiile, mor
daca n-au crescut coralii pana acuma inseamna ca ai avut fosfat cam mare sau lumina insuficienta.
la clipul asta m-am uitat si eu.
n-as da repede vina pe poluare/incalzire globala la faza asta.

anul 2016 a fost mai special. au fost niste curenti ce si-au schimbat ruta si din cate am inteles au provocat niste schimbari in ocean. astfel de episoade nu sunt chiar nemaintalnite. acum nu stiu ce sa zic
intrebare: am si eu un hydor skimmer deala. tu il tii rezemat cu fundul pe sticla direct ? ca nu-mi dau seama din poze. Daca da, are pe unde sa traga apa ? ca vad ca are fantele pe undeva pe la baza corpului.

Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
Go to: