[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elven
Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
cam nasol acolo....e si risc sa te electrocutezi !
maruska wrote:Din ce stiu eu nassarius sunt carnivori/detrivori si ar fi bine sa ii bagi dupa ce ai si un peste sau incepi sa hranesti acvariul.
Hermitii ar trebui teoretic sa se ocupe de algele de pe piatra (cand apar algele) iar turbo/ trochus mananca algele de pe geam.

pai cam tot clean up crew-ul ar trebui sa il bage dupa ce incepe sa hraneasca....din moment ce el pune piatra uscata, nu prea au ce sa manance nevertebratele. chiar daca nu sunt carnivore, tot dureaza sa i se formeze lui algele necesare hranirii unor astfel de vietuitoare

inca un exemplu demn de urmat ca si nano ar fi cel al lui pc.ciprian (pico 7 galoane)
baga si tu 3 hermiti (atentie - de talie mica) 2 nassarius si 1 turbo

mai tarziu poti sa bagi ca stoc viu: 1 cleaner shrimp, 1 gobiodon okinawe, 1 firefish si 1 royal gramma Maxim
sunt reefsafe !
Sunt disponibilie urmatoarele:
ciuperci, gsp, premnas clown matur mare
0720388908

dimensiunile sunt aproximative. Coloniile la 200 si ceva sunt aproape cat palma.
POT sa le aduc personal la Bucuresti sambata ! de asemenea pot trimite oriunde in tara.

image image image image image image image image image image image image image image
screen grab
Acum chiar ca e the Bat Reef
Pestele nu o sa arate rau in doua saptamani. Aveam un chelmon...nu a mancat 3 saptamani si nu arata slab doar ca a mierlit-o brusc. Am mai observat ca daca nu mananca o perioada lunga de timp....face un fel de chestie la stomac si nici ca mai mananca pe viitor.

imi cer scuze pt poza photoshopata cu danpavelescu pe rambo. rog un admin s-o stearga ca sa nu-l supar pe jupanu`
o poza mai rara cu pavelescu in lupta cu rusii

by koala: imagine stearsa la solicitarea lu' batman.
rambo
dan.pavelescu wrote:Andi, trei lucruri:

- bazinul tau e smilie
- nu te-am uitat cu problema aia, rezolv curand
- foloseste in plm pentru binele tuturor un server de gazduire poze mai de Doamne ajuta! nu-ti zic direct de http://img.plici.ro ca se considera reclama

am uitat. o sa il folosesc promit
am avut sunset montipora. absolut superba e
bravo !
O scurta recapitulare a evolutiei bazinului in decursul timpului. A suferit mai multe reamenajari din cauza lipsei de spatiu.
image image image image image image image image image image image image image image
how to screenshot on windows
mare pacat ! asta sa fie de invatare de minte pentru toti colegii: CAND SCOATETI PIATRA PUNETI LANTERNA PE EA. Se poate ascunde un goby, un wrasse sau un crevete in ea si e mare pacat. e nevoie de 2-3 minute si sunt gata pestii.
in cazul asta e mai ok.
cauta leduri cu 2700K vezi ca gasesti la auchan pe e27 cu 15 W la vreo 15 lei lumina calda super ok pt alge.
1) ceal mai ok solutie e cea cu otet
2) cea cu inalbitori nu o recomand nici dusmanilor
3) tot ce vad mai sus in materie de echipamente sunt lucruri profi de calitate insa dupa parerea mea ai facut o mare greseala: ai bagat bani intr-un pico de 30 litri. Mare pacat ca n-ai ales ceva la 250-300 litri. (PS lumina ta facea fata cu brio la un asemenea volum. Era mult mai stabil si ca urmare mai usor de intretinut. Insa timpul nu e pierdut. Iti faci mana cu asta pico ....desi nu prea ai ce mana sa-ti faci ca e estrem de mic acvariul....dar asta e....mult succes, ador ce vad pe lista de echipamente, numai lucruri de calitate si se vede ca ai citit.

in ceea ce priveste ciclarea. stai pe bara cu el 2-3 saptamani dupa care baga CUC. si poate si un damsel dar nu prea ai ce sa bagi intr-un bazin de 30 litri .....
um02122 wrote:Sau 3. Vine fiul lui Jacques-Yves Cousteau si planteaza corali din Marea Rosie, cu zooxanthelae rezistente la temperaturi de 31°C.

Sau asa
cert e ca exista alternative:
fa si un reefscape frumos si o sa iasa super/

Forum Index » Profile for elven » Messages posted by elven
Go to: