[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: zappii
Forum Index » Profile for zappii » Messages posted by zappii
vand porci de guineea q custi q tot + talas!!! 0726664231 florin!!
mai am si eu dar am decat q pt k celalalt a vrut sa doarma 1 noapte pe uscat!! aveam capacu ridikt!!
dar ink nu iti pot spune nimic sigur dak il iau k acum am o boal in acvariu!! si sper sa nu se atinga si de discusu asta!!! te anunt dak doamne fereste moare!!! ms bafta

Sandu: Dupa ce ne-ai lasat "sidefati" cu ce ai scris atunci cand "Doresc plante tip covor", ne lasi o noua "monstra" despre ceea ce inseamna scoala in ziua de azi.
Cum am putea sa apelam, la ce coarda sensibila sprea a ne intelege ca noi nu apreciem tipul asta de scris. Ai fost banat de proba o saptamana ...si sincer numai faptul ca am vazut trecut in profile"elev "m-a facut sa nu te indrept spre alte zari mai senine.
Daca cu vorba frumoasa nu merge atunci te avertizez ca la primul mesaj, raspuns nepoliticos sau aiuritor de tipul a scris varu` lu` matusalu` unchiu` ne-ai parasit.
dak e iau eu discusu q cat ildai?? darasteapta cateva zile k am o boal in acvariu!! sa tratez pesti si apoi
;)
asi dori eu nigro!! mai ai:-?
lol a scris varmiu nu eu)))))))))) loool eu i-am zis k ii dau eu plante contra cost dak vrea!!s i sa trimita bani prin posta!! transportul plus pretul pt planta!!!!! loooool n mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ai cum sa le trimiti?? k as vrea eu imi plac f mult
multumesc
am 5 oscari la 17 cm acept si schimburi q pesti sau plante ....... etc sau bani !! astept oferte
am 5 oscari la 17 cm acept si schimburi q pesti sau plante ....... etc sau bani !! astept oferte
eu zic asa
dak e sanatoasa castrarea si e mai bn!! hai sa ne castram si noi turnam 2 copii si apoi de duci la ciomu k te rezolva el!! cred k e o idee buna
:p
Sandu: ai deja un :ycard: inca o cugetare d`asta si cateva randuri scrise in stilul inconfundabil si te produci in alte parti!
By the way don` doftor a taiat altceva :18: ...apropos de castrare
un incalzitor cred k am eu de 100 W dar trebuie sa am uit!! am bagat id in lista!!
iti dau un pui de nucus !! vre?? dak da astept un pm
mar interesa scalari diamant!! spune un pret numai [t ei si s[une ce sunt dak sti!! ms mult astept un pm
rezolvat rog a se inchide topicul!! multumesc
eu zic k dak e castrat viata nu mai are sens !! practic mananca si doarme nu ii arde de nimic!!
dak se intampla sa fete max parca as il chiama iau eu toti cateii care ii face!!
apropo el e baiat nu are treaba q pui el;) doar dak ar puatea sa ramana el gestant cea ce nu cred)
dak mai e valabil iti pot da eu un pui echinodorus maricel!!
subiect inchis
ai vrea sa ma inveti tu sa numar pana la 10 ?? plizzz am nevoie de ajutor !! :baby: sc dar sunt cam penibil!! una e ce ai facut tu q ancistrusi si alta e ce am patit eu!!! nu cred k ar trebui sa vb asa aiurea, eu asa zic !!!
cand esti nervos nu cred k poti scrie corect!! cel putin nu mai te concetrezi la scriss!! eu asa zic!!

Forum Index » Profile for zappii » Messages posted by zappii
Go to: