Message |
|
cum spuneam donez niste nisip de pisica pt k motanu meu (zapp) a murit sarind pe geam !! 
|
 |
|
sa rezolvat !! ror sa se inchide anuntul!!
|
 |
|
cel mai mare nucus are 40 cm!! an si altele mai mici
|
 |
|
are 40 cm cred k e destul de mare
|
 |
|
cum spuneam vand scalar negru foarte mare !! accept si schimburi 0726664231 sau zappii_blade_junior sau pe pm
 :stramba:
|
 |
|
zappii wrote:schimb urgent nucus mare frunza lunga si ingusta!!
atentie pot accepta aproape orice!! 
ACUM AM SI POZE INTRATI PE zappii_blade_junior
|
 |
|
schimb urgent nucus mare frunza lunga si ingusta!!
atentie pot accepta aproape orice!! 
|
 |
|
Cumpar acvariu cu urmatoarele dimensiuni 1 m lungile..50 analtime si 40 latime..=200 litri cu sau fara capac...astp oferte pe messenger la ID ady_beny
|
 |
|
vand nucus mare sau pui super mare l-am culcat k nu mai aveam loc in acvariu si acum cresc misto toate ramurile pt k au radacini astept oferte !!! acept si schimburi zappii_blade_junior mai intai pe pm si apoi pe mess 0726664231  :bpc:
|
 |
|
deci cred k nu m-am exprimat corec sunt haraniti q carne dar mananca si altceva
|
 |
|
cumpar 1 -2 femele scalar diamant (ochi rosi) pod da la schimb plante(nucus criptocorina )sau pot plati ..... 
|
 |
|
4 bucati 2 baieti 2 fete schimburi pe plante sau scalari diamant se poate si q altceva!! 0726664231 zappii_blade_junior 
|
 |
|
au aproape 1 an hraniti bn q multa carne nu sunt pretentiosi deloc
ATENTIE !! numai carnei de pui si peste , carnea de vita nu o mai suporta!!
am 5 astronotusi nu se bat nu sunt agitati !!
relati la tel 0726664231 sau pe zappii_blade_junior
schimburi numai q scalari diamant
|
 |
|
cumpar scalari diamant (pui 3-4 luni) ofer si un nucus q fuza lunga si ingusta,foarte mare!! 072664231
|
 |
|
cum spuneam umpic nehotarat!! am 5 oscari eu ii am de vreo 7 luni sau mai mult varta lor nu o stiu dar nu sunt ink maturi!! dak mis e ofera un pret bun ii vand sau dak se ofera si un schimb bun
|
 |
|
CUM SPUNEAM VAND SAU FAC SCHIMB Q GURAMY ALBASTRI 0726664231
SAU PE PM
|
 |
|
am nevoie de sanitari talie mare (2 fete 1 baiat)
ATENTIE pot oferi in schimb si plante si pestidar si bani :bbere: sau o bere 
|
 |
|
vand criptocorina http://www.tropica.com/default.asp ATENTIE- a stat in acvariu q niste oscari si este umpic mancata!! primesc si schimb
|
 |
|
si cum spuneam vand scalari maturi( 8 bucati) uni alesi alti din nefericire au ramas fara pereche dupa cateva depuneri. accept si schimburi mai ales q scari diamant! 0726664231 florin
zappii_blade_junior
|
 |
|