[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido

image

image
Pentru sefu
mugurel wrote:Uite un osmozor bunicel, poti opta si pentru culori diferite ...
image

Mugurel draga am comandat deja un osmozor adevarat.....
Salutare
Am reusit sa termin de lipit sump-ul intr-un final si sunt multumit de ce a iesit,maine imi comand osmozor nou iar pe sfarsitul sapramani ar tebui sa fie apa in el,sper ca si sare......
Maine pun si o poza ca acu beau niste bere
Nu are cu ce face poze
image

image
Blue14 wrote:Misto a iesit acvariul!
Tatuajul ala e permanent?

da este permanent,
Mugurel bazinul asta nu se mai schimba deoarece nu poate fi scos pe usa
Domnilor imediat vin si pozele.
Faine bancurile,dar sa stiti ca deseara se lipeste sumpul.......jur!
lasa ca oricum era prea mare pentru sump
koala wrote:Luni, dimineata...

image

Cam asa am fost .....dar m-am recuperat,vineri dau drumul la apa si sambata revin cu poze....
smilie
Domnilor inca o data va multumesc din suflet pentru urarile de bine,cam peste trei ore ne apucam de treaba.......beri,vinuri si alte alcoale,promit ca dupa ce imi revin din betie ma apuc de bazin
dan_florin wrote:La multi ani si multa sanatate si din partea mea! smilie

Multam!
Multam de urari domnilor,de acvariu jur pe sticla de jagermeister ca dupa weekendul asta ne apucam serios de treaba......
Safu noi doar ne hidratam....
Prezent!
are pe stoc de 39w,54w iar astea de 80w trebuie sa ii vina,eu saptamana trecuta am vorbit cu el si nu avea decat vreo 2 bucati,dar suna-l si vezi ca poate a primit intre timp
Nu are
Nu iti pierde nici rabdarea la mine sa uitat la ele mai bine de o luna,dupa care le-a executat pe toate in cateva zile si vorba lui ciprian da-le mai putina mancare sau deloc cateva zile
Sebi incet da sigur!!

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: