[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: petre79
Forum Index » Profile for petre79 » Messages posted by petre79

image

image

image

image

image

Mersi pentru apreciere viulian.....fertilizarea o fac zilnica in functie de cerinte...(adica dupa niste teste la apa)...iar schimburile de apa le fac saptamanal cam 40 %...
Blue & White........

image

image

image

image

image

image

image

image
Frumos si curat gazonul.....felicitari
Mersi Alex pentru aprecieri......cat despre gama Shrimp King, este o gama foarte deversificata si totodata foarte buna pentru creveti.......m-am decis sa cumpar aceasta gama dintr-o experienta facuta de mine...mai precis in prima faza i-am hranit cu o mancare Shakura Ebi Dama..dar am observat ca nu prea erau interesati de aceasta mancare(mai bine zis nu prea veneau la masa), si m-am hotarat sa incerc un plic de mancare din gama Shrimp King(si mai precis Complete), vreau sa va zic ca diferenta a fost uluitoare cat de bine au iesit creveti din ascunzisurile lor la mancare.....si asa m-am decis sa iau toata aceasta gama pentru creveti..acum in momentul de fata detin toata aceasta hrana profi...
Recomand tuturor..
Superb acvariu...cu tot ca am mai spuso, dar cand il vad imi place la nebunie...
Felicitari
Duminica in familie......

image

image

image

image

image

Un pui din prima generatie......

image
Frumos Alex... jos palaria
Hygrophila Rosanervig...

image

Didiplis Diandra.....

image

Pogostemon Helferi .....

image
image

Albi ca zapada.....

image

image

image
bobiciupe wrote:Frumos de-a dreptul. O adevarata sursa de inspiratie

Mersi Bobi pentru apreciere.....chiar acvariul tau ???...vrem si noi o poza
Frumos...jos palaria ...un gazon de nota maxima
Ii o simpla radacina la care sau mai adaugat cateva "bete".....
Red and Green.....

image

image

image

image

Humbert wrote:betele imi plac foarte mult, petre, poti sa-mi spui daca sunt cumva din vreun lemn de la noi din tara? sau este red moor?

am nevoie si eu de niste bete din astea si nu gasesc nicicum red moor, asa ca m-am gandit sa folosesc un lemn neaos, numai ca habar nu am de care as putea folosi.

In momentul de fata in acvariu am o radacina imensa.....pacat ca nu se vede in totalitate......nu este nu voi da niciodata bani pe un red-moore....atata timp cat avem paduri....
Ultimi veniti....

image

image

image

image
Va multumesc petru aprecieri....colegi....
Salutare colegi.....revin cu un nou setup, pe care l-am inceput acum ceva timp in urma....
Asadar sa va prezint acvariu...

Acvariu 324L....
Dimensiune acvariu:L120xl45xh60,sticla 10mm

Aparatura:2 filtre externe:
-Sun-Sun jhw 403(1400L) care mai are legat un prefiltru sun-sun
-Tetratec 1200,
-Eheim Micro Skimmer,
-Sterilizator UV-C 5W JBL,
-Incalzitor 300W JBL,
-CO2-butelie 10L; reductor de presiune JBL Proflora m001;electrovalva ;reactor home-made; PH Controler cu sonda Dupla setat la 6,4

Iluminare:Lampa Home-Made cu Tuburi T5
- 3 tuburi Giesemann Aquaflora 54w
- 2 tuburi Giesemann Midday 54w

Decor:Radacina lemn, Roca vulcanica ceramizata , autocolant negru

Substrat:JBL Aqua Basic plus 30 litri, JBL Manado 60 litri
Fertilizare:Easy Life, ProFito, Easy Life EasyCarbo, Easy Life Ferro, Easy Life Nitro, Easy Life Fosfo,Easy Life Kalium, Micro si Macro

Gazon:Eleocharis parvula , Staurogyne repens
Moss : Fissidens fontanus , christmas moss
Plante: Blyxa japonica,Eriocaulon cinereum , Alternanthera reineckii mini , Didiplis Diandra , Micranthemum umbrosum , Nymphaea lotus red , Rotala walichii , Polygonum kawagoeanum , Crinum Calamistratum , Hygrophila Rosanervig , Pogostemon Helferi , Ranunculus inundatus , Nymphoides aquatica - (Banana plant) , Hedyotis salzmanii , Eichhornia diversifolia ,

Fauna:50 Rasbora heteromorpha , 2 SAE ,

Nevertebrate; creveti Red Cherry Shrimp; creveti Amano

image

image

image
Superbi...sa ai noroc de ei !!!!
Vietati cu cochilie.....

image

image

image

image

image
Va multumesc tuturor pentru aprecieri.....
Salutare.......patru ca imi plac foarte mult crevetii ...am mai "construit" inca un acvariu nano pentru ei....
Acvariu home made.....50 litri
Aparatura.....filtru extern Fluval 105 , incalzitor 50W (setat la 25 grade)
Iluminat.....lampa Dennerle nano 11 W si lampa leduri Aqua Zonic
Decor......roca neagra si o radacina mica
Substrat.....pietris negru
Hrana si minerale.....Shirakura Ebi Dama , Shrimp King Complete , Shrimp King Mineral , Dennerle Crusta Gran , JBL Novo Prawn , Sera Shrimp , Tetra Wafer Mix , frunze Catappa , frunze banan ..............Liquid Mineral Ca+ , Black Water Fulvo+ , White Mineral Powder , Mineral Stones
Plante........ Fissidens moss , Stringy moss , Flame moss , Anubias nana , Eliocaris acicularis , Blyxa japonica , Cryptocoryne Parva
Nevertebrate........ Creveti Neocaridina davidi var. Blue Jelly si Neocaridina davidi var. Blue Jelly Red Hat......creveti amano......anentome helena

image

image

image

image

image

image

image

image

Forum Index » Profile for petre79 » Messages posted by petre79
Go to: