| Message |
|
|
|
Nisipul de quartz se foloseste la filtrele de apa pt piscine , deci vezi la articolele pt piscine sau intreaba un angajat .Ca si culoare este alb-crem natural .
|
 |
|
|
|
Jbl Topclean-ul are si ceva pt prefiltrare , bureti ceva ? sau daca nu , se pot pune , bureti sau perlon? mersi
|
 |
|
|
|
Superb pur si simplu .
|
 |
|
|
|
Posibil sa fie calcaros , trebuie sa-l testezi cu otet.
|
 |
|
|
|
Mersi . Da sunt niste pesti super .Am avut multe specii dealungul anilor , insa astia sunt cei mai calmi , si culmea sunt si salbatici .
|
 |
|
|
|
Poti baga linistit 10buc , daca sunt in banc mai mare nu sunt agresivi , si daca ai o filtrare cat de cat ,va fi ok cu pestii astia la 150l .
|
 |
|
|
|
Daca nu o sa ai multi pesti , face fata fitrul pt filtrarea bio(umplut complet cu siporax sau matrix) , iar pt filtrarea mecanica bagi un filtru intern cu debit mai mare care face si recirculatie .
|
 |
|
|
|
Sunt pastile care se dizolva mai lent , Tetra Wafer mix , Tetra PLecomin , JBL Novo pleco etc , arata pe cutii cory sau pleco , gasesti la orice petshop .
ps: sunt bune si pastilele cu spirulina
|
 |
|
|
|
Salcie si stejar am avut in acvariu , sunt ok daca sunt bine uscate si tinute o vreme la inmuiat cu apa schimbata des.
Multa bafta cu discusii, sper ca de data asta sa fie totul ok.
|
 |
|
|
|
Fa schimburi de apa dese dar mici si adauga un conditioner bun , Jbl Biotopol si baga si o pompa de aer la debit max sa-ti oxigeneze bine apa . Poate ai crescut brusc temp , pt tratamentul grisului , si a scazut rapid nivelul oxigenului .
|
 |
|
|
|
Alti mancatori buni de alge sunt Farlowella si Sturiosoma daca gasesti .
|
 |
|
|
Daca reduci din lumina , sa fie mai difuza , o sa fie mai activ , al meu se plimba destul de des , si venea la masa in timpul zilei , ba chiar era tupeist si dadea ceilalti pesti la o parte cu botul , ca sa ajunga la viermii rosii. Imi manca si din mana , ca un catelus 
|
 |
|
|
|
Scoarta aia este pt terarii , mai mult ca sigur va pluti indiferent ce ii faci
|
 |
|
|
Pai de ce nu renunti la cele 2 fotolii si masa cu acvariul mic , acolo iti incape , eu personal am renuntat la biblioteca ca sa bag acvariul de 400l . bafta
ps. mai nou se poarta moda Feng shui , cat mai simplist , fara mobila multa si cu un acvariu imens 
|
 |
|
|
|
Nu stiu cum sta treaba la sarate , dar la acvariile de apa dulce , daca nisipul este fin si nu este miscat din cand in cand , se formeaza pungi de gaz ( cu miros de sulf) si am inteles ca pot fi toxice pestilor . Sper sa nu fie cazul la tine . Bafta
|
 |
|
|
|
Multumesc
|
 |
|
|
De curand am achizitionat un grup de 6 Corydoras Agassizii ;) :
Uploaded with ImageShack.us
|
 |
|
|
|
Acvariu 54l , 60x30x30 Diversa cu capac Aquael 8w , fitru intern Hailea , incalzitor 25w Resun , substrat fertil Aquabasis 2,5l acoperit cu pietris natural din Hornbach , plante : anubias nana petite , ludwigia repens , valisneria , lilaeopsis brasiliensis etc , tot 150lei . valabil doar Sfantu Gheorghe sau Brasov , nu trimit in tara . contact pm . multumesc
|
 |
|
|
|
Foarte faini scalarii , intotdeauna mi-au placut scalarii clasici .
|
 |
|
|
|
Simplu : faci un mini sump , dintr-un acvariu mai mic pe care il pozitionezi in spate sau lateral , si folosesti filtrul pe post de pompa . vezi ca sunt multe posturi despre construirea unui sump . bafta cu proiectul
|
 |
|
|