[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex.B
Forum Index » Profile for Alex.B » Messages posted by Alex.B
Am si alge prin moss ul ala Poza mai buna nu stiu daca voi reusi, nu am talent si nici aparat bun...nu stiu...ce sa i fac sa scot si eu o poza de Doamne ajuta
Lumina e 2 x 15 w T8 un 865 si un Floura. Trebuie s il mai tund si sa aranjez altfel plantele, cred ca aranjez cumva in mijloc lemnele, in spate stem si in laterale ceva plante mai micute, eventual staurogine.
Acvariul astazi

image
Foarte tare, ingenios sistemul.
Foarte bine arata sticla clara, isi merita banii. Am si eu o intrebare, e gaurit acvariul? cum comunica acvariul cu refugiul si camera de filtrare?
Are o forma mult mai buna, un acvariu foarte frumos. Felicitari!
Superb!
E un acvariu superb, nicio diferenta intre acvariul tau si pozele facute de Amano, in apele Amazonului.
o sa fie ok! Oricum, o saptamana nu e foarte mult.
Eee, nu e chiar asa, luminozitate, iso, etc. E un pic mai greu.
Pai e cel mai greu cu poza Nu avem aparatura, si nici cunostinte
image
Bine ai venit! Te asteptam sa te si prezinti la sectiunea Despre noi, pentru a ne cunoaste mai bine.

Esti pe drumul cel bun, achizitia ta este una buna, desi daca vei dori plante pretentioase vei fi nevoit sa suplimentezi lumina acvariului cu cel putin inca 2 tuburi, si pentru asta va trebui sa modifici capacul. Iti va trebui si un sistem de Co2, insa nu intra in panica, toate la timpul lor, important e sa ti faci "mana". Oricum, si in conditiile de fata, cu acvariul standard vei putea realiza un aranjament foarte dragut.
Scalari si neoni vreau sa pastrez cu siguranta. Nu stiu daca gupiile se vor incadra f bine in sistem, insa imi sunt foarte dragi si daca nu le pot pune in acvariul mare il voi pastra si pe cel de 70 L

Te ai gandit foarte bine, guppy pune i in acvariul mic, iar pentru asta pastreaza scalarii si neonii.

Trebuie sa schimbi initial tuburile de neon cu care vine acvariul, si sa iei unele dedicate acvaristicii sau varianta mai ieftina 2 Osram 965 sau o combinatie de 856 cu unul de 965.

Uite un exemplu de ce se preteaza acvariului tau:

http://www.youtube.com/watch?v=Stj8dHrau8E&eurl=http%3A%2F%2Foliver-knott.com%2Fyoutube-oliver-knott-videos%2BM52087573ab0.html&feature=player_embedded
Daca ai o lumina suficienta, Co2 si fertilizare, glosso se va intinde frumos, urmand sa fie tunsa pentru a nu se incalci si a creste strat peste strat. Daca lumina nu e suficienta, tunderea varfurilor nu va rezolva cresterea plantei pe inaltime.
Poti posta la cumparari daca doresti achizitia unui acvariu haxagonal sau poti cauta pe net, din cate stiu eu, Aqua El are un acvariu hexagonal ca si kit.
In general glosso se inalta de la o lipsa de lumina. Ce am mai observat la mine e ca dupa ce am tuns firele mai inalte au inceput sa se intinda si sa nu mai creasca pe inaltime. Oricum lumina e factor decisiv, la mine e undeva la 1w/litru.
Foarte placut ochiului
Tu esti sigur ca ai cumparat piatra la kg si nu ganganii?
Cate ganganii pe cm2 Piatra vie are dezavantajul ca pe langa chestii bune vine si cu o gramada de musafiri nepoftiti.

Forum Index » Profile for Alex.B » Messages posted by Alex.B
Go to: