[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex.B
Forum Index » Profile for Alex.B » Messages posted by Alex.B
Eu am avut flori de nucus, erau mov. Insa povestioara incepe asa, acum mult timp aveam un acvariu in care lampile erau foarte ridicate.Nucusul meu a crescut pana ce a inceput sa iasa din apa. incet si a schmbat frunzele, astfel ca cele noi aveau alta morfologie. Aveam un perisor pe ele, si erau mai carnoase. Intre timp, planta a crescut si in final au aparut si florile.Deci era foarma emersa, insa radacina era in apa, cu o parte din tulpina, iar trecerea a fos facuta treptat.
vand filtru extern Hagen Fluval 104

Filtru extern Fluval 104
Volum acvariu- 100 L
Pomp?- 480L/H
Volum canistra 3,2 L
Coloana maxima la care ridica apa- 1, 35 m
Sistem AquaStop, care permite deta?area furtunelor de filtru, fara a curge apa.
Filtrul nu are furtunele originale.
Mediile filtrante- setul de bureti fluval pt filtrare mecanica, siporax si micromec(JBL) pentru filtrarea biologica.

Pret- 150 Ron.
Ce misto sunt, parca merge un acvariu mai mare
Nu prea....foarte putin si timid, cred ca am sa incerc si cu alta planta
Aparat inca nu am....cred ca o sa incerc cu un filmulet Oricum, va tin in suspans, ma pregatesc de IAPLC
Vandut, multumesc pt gazduire, se poate inchide.
Incet incet o sa apara si un set de sticla cu lily pipe Dar mai avem de asteptat, scumpe rau ....oricum si accesoriile Eheim sunt scumpe, si dupa parerea mea nu se argumenteaza costul.
Cat despre pesti salbatici, si eu ii prefer pe acestia, sau variantele cat mai aproape de natural. Scalarii mei sunt clasici, nu or fi ei altumi dar au 4 dungulite Probabil ca o sa ii dau in curand cuiva care e dorior de a ii inmulti, pentru ca la mine in plantat nu prea au viitor icrele. Se asigura cardul de rhodostomusi de asta si ce doi SAE.
Si eu mi as dori un biotop cu discusi, si o arowana, cu multe buturugi, sau cu discusi si neoni rosii dar de data asta fara arowana insa poate la pensie cand o sa am mult timp pentru asa ceva, momentan munca e multa iar pensia departe....poate prea departe
Raman pentru moment la plantat, si la stilul Nature, setupul actual inca nu si a atins potentialul, mai avem un pic de lucrat, dupa care poza de final si o sa ramana asa pana cand secatuiesc solul ADA
Acvariul a evoluat un pic.
Mici schimbari la capitolul filtrare: un Eheim 2215 classic se ocupa acum de "treaba murdara"
Ca medii filtrante: inele ceramice pt filtrarea mecanica plus buretele standard, 3 L de ADA Bio Rio, dupa parerea mea un material excelent, si ADA Palm Net.

Eheim
image
ADA Bio Rio
image
ADA Palm Net
image

O imagine de ansamblu
image
image

Dupa cum se vede boala grea acvaristica, am colectie de buturugi la mine in camera, adevaru e ca sunt prea frumoase sa ma pot abtine
Filtrul este nou! Robinetii nu fac parte din set, asa scrie si pe cutie! Filtrul este nou, insa face un usor zgomot, nu cred ca e vorba de aer, ca am scuturat canistra. Poate ca asa face el....nu e foarte zgomotos insa e mai zgomotos ca fluval 104.
Tocmai ce mi am cumparat un Eheim clasic 2215. Acvariul meu e unul de 120 de litri, plantat, undeva cred ca la 100 net. Ce pot spune, e ca mi place, robust, misto prinderea canistrei, o singura garnitura, pompa externa, pare foarte simplu si fiabil.
Insa imi pare un pic zgomotos, ceva pareri, mai are cineva filtru asta?
nu mi place ca vine fara robineti, doar cu un furtun si un sitem in-out si spray bar.
Pret nou 80 Ron!
Exista cateva, unele chiar foarte speciale, Sandu are asa ceva. De cumparat mai greu la noi, insa mai gasesti marble in afara. White, nu am vazut, doar Sandu stiu ca are.
asociatul wrote:Degeaba va cacati pe voi, e clar ca sinteti niste idioti cu aere si la fel de clar e ca va roade teribil invidia pe realizarile Asociatiei noastre si pe membrii AAR. Va fut in gura cu forumul vostru, mai am 3 clone la pastrare, n-aveti ce-mi face.

Si uite cum eu mor de invidie pe cineva care in loc sa vina cu argumente si sa spuna ceva , academic, demn de a fi ascultat, incepe sa ma futa in gura. Uite ce limbaj demn de mare realizare nationala. Cu asta vreti sa va mandriti? Asta inseamna AAR?
Eu unu sunt mandru ca am facut parte din echipa Aquajournal, si poate ca 1% am contribuit la aparitia tarii asteia in Aquajournal....poate pentru multi Aquajournal nu inseamna nimic, poate ca e in japoneza si nu stim sa citim si ce folos....insa stim un lucru...pe harta aia apare Romania, langa alte tari apare Romania,drapelul nostru e acolo, sau si ala e in japoneza??poze ale acvariilor colegilor nostrii sunt vazute acum la nivel mondial, si asta inseamna mult mai mult pentru mine, si ar trebui pentru toti romanii, fie ei acvaristi, sau nu. Eu abia astept sa intre un om cum e Intros, sa mai fur un pic de la el, si el e doar un exemplu, oamenii de la care poti invata sunt multi. Eu am invatat multe de aici, am invatat multe traducand la aquajournal si o sa mai invatam multe. Cum sa evoluam, cum sa progresam? Cautand motive de a critica elemente concrete de realizare? Daca AAR e asociatia acvaristilor romani, eu cred ca in statutul ei are promovarea acvaristiicii romanesti. Cum o promoveaza? Injurand aparitia romanilor in ADA. Nici macar propriul statut nu l ai respectat. Stii ce e ala statut? Ia uite ce zice statutul vostru : "art. 2. Scopul Asocia?iei Acvaristilor Din România îl constituie promovarea ?i practicarea acvaristicii
în toate formele sale, de c?tre persoane fizice sau juridice, indiferent de statutul lor."

Stii care sunt obiectivele voastre? Ia uite ce scrie pe site ul vostru :
Obiectivele Asocia?iei Acvari?tilor din Romania sunt urm?toarele:

* promovarea ?i dezvoltarea practic?rii acvaristicii pe plan na?ional.
* pregatirea informa?ional? ?i moral? a persoanelor care doresc sa practice acvaristica.
* sus?inerea ?i promovarea particip?rii acvari?tilor din Romania la concursuri interna?ionale.
Asa va indepliniti obiectivele? Sau cei ce au rezultate concrete, pe plan international, sunt promovati si premiati cu un sincer si calduros futut in gura?

Nu cred ca toti cei din AAR impartasesc parerea asociatului, si chestia asta nu face cinste nimanui. Nu isi au rost orgoliile.
Capacitea acvariului: 60-160 l
Debit: 180-550 l/h
Inaltimea maxima: 0.43 m
Consumul de putere: 6 W
Volumul filtrului: 0.32 l
Dimensiuni (diametru x inaltime): 96 x 214 mm

Bonus- MicroMec de la Jbl pentru unul din cartuse- eficienta sporita in filtrarea biologica.

PRET 100 ron!! Doar pt Bucuresti.
Da? ai tradus tu? Tradu totul....acolo unde zice si de acvariu. ro
Aviz amatorilor de japoneza sa ne ajute la descifrat de kanji
La care nivel?
Pot sa fiu primul? Nu de alta, dar, tare as vrea sa stiu secretul rotalei
Ultimul numar al revistei Aquajournal aduce pentru prima oara, Romania, intr o pagina dedicata noua .Mai mult, pe harta Nature Aquarium World apare Romania, alaturi de tari precum: Japonia, China, UK, SUA, Vietnam, etc.
Ca sa nu mai vorbim ca in articol, se face referire la acvariu.ro. Tin sa multumesc tuturor celor ce au facut ca aceasta mare realizare sa fie posibila: George Gogescu- Reef Aquarium, Mosu- acvariu.ro, Sorin aka Intros, ale carui acvarii sunt publicate in revista, echipei Aquajournal.ro, Sandu, Porcu- acvariul PreaMaritului Faraon tronand pe coperta revistei! Imi cer scuze daca am omis pe cineva

image
image
image
image
image

Imaginile apar?in revistei Aquajournal- Aqua Design Amano Co, LTD.

Forum Index » Profile for Alex.B » Messages posted by Alex.B
Go to: