[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alex.B
Forum Index » Profile for Alex.B » Messages posted by Alex.B
E clar, nu poti sta potolit Astept cu nerabdare un articol scris de dvs, dupa ce terminati si cu setupul asta, sa ne povestiti cum a fost cu ADA, dupa Manado si acum Tropica. Cred ca le ai cam incercat pe toate, eu unu sunt curios de lichidul de la Tropica, mai ales ca am cam ramas fara lichidareala la ADA
Foarte frumos, si mi pare bine echilibrat, insa trbuie sa le dau si eu dreptate colegilor. Ar fi mortal daca ai tunde eleocharisul urmand forma pietrelor si sa fie asa mai scurticel. si sa cobori spre mijloc. Nu stiu cat ai inteles insa l ar schimba enorm. In rest plantele ok, felicitari!
Reef e importatorul, deci orice ai gasi la alte magazine on-line sursa e tot Reef ul.
Multe succesuri, cu noul proiect . Si ca un umil punct de vedere, incearca sa aranajezi altfel piatra vie, sa faci un fel de insulite, sa creezi mai multe spatii libere.
Leopoldi sunt foarte rari si sincer eu nu cred sa se gaseasca prin bazinele din Ro. Astia sunt scalarii clasici, care din pacate au inceput sa fie rari, insa ma bucur ca din ce in ce mai multi acvaristi isi intorc privirea spre varietatile clasice, unii chiar spre wild. Natura e frumoasa asa cum este ea, iar un scalar clasic va fi intotdeauna un peste plin de eleganta si frumusete.
Pastila de Co2 e foarte fina. Incearca sa strangi un pic de sticla sa fortezi un pic, poate asa merge. La butelie nu are problema ca e presiunea un pic mai mare.
De la Jbl ai AquaBasis peste care se pune Manado.
Amano erau foarte mari, iar scalarii nu au gura atat de mare desi e un peste cu dimensiuni mari. Nu stiu, in fine, Amano shrimp e un crevete folositor nu foarte frumos, asa ca acum am spectacol asigurat de pereche de scalari deci nu mi pare rau.
Secretul starii lor, e hrana de la Ocean Nutrition Discus Food-Artemia 30%, pe care adaug saptamanal vitamine. Oricum nu ii streseaza nimeni in bazin, numa ca nu depun. Oricum imi place ca de cand ii am, am bazinul un pic mai animat, si fara Amano Shrimp Ori s au ascuns si nu prea mai ies ori au contribuit si ei la hrana scalarilor
Multumesc mult de aprecieri. Eu momentan inca nu sunt multumit de forma si mai am de lucrat la partea cu moss si cu plantele de foreground. Din pacate am foarte putin timp liber si nu ii mai acord asa mare atentie.
Sunt scalari cu iz de mare astia, bronzati si un pic sarati Am adaugat noi plantute si trebuie sa mi gasesc timp sa scot SAE din bazin ca de cand ii am mi au distrus moss ul. Nu l lasa sa creasca si ciupesc mugurii ce apar. Asa ca daca vrea cineva SAE, ii donez cu draga inima, numa ca le cam place moss ul Sper sa mi mai gasesc timp de acvariu, ca sa ii aranjez partea din fata, si sa rezolv cu pietricelele si moss ul.
Rotala sp Green iti dau eu cateva fire cand tund acvariul Adica pe week end daca ai rabdare
De ce ai renuntat la setup ul anterior? Era de mare efect, o poza finala ai?
Mai are inca un pic pana sa ajunga asa cum vreau eu In partea din fata am de lucrat, si la moss.
Dupa parerea mea, ProFito e mult mai bun ca si fertilizant. Am folsit si Ferropol am folosit si Profito.
E destul de greu de reglat debitul la o butelie de Co2 care sa mearga simultan la 2 acvarii. E mult prea greu. La bomba deja sunt mult prea multe variabile si sigur nu o sa ai un debit constant asa cum iti doresti. Solutia 2 bombe cu gelatina si gata, ai scapat de probleme.
Se poate inchide, multumesc!
Preferabil din Bucuresti si o cantitate destul de mare
Incearca la cei ce incarca butelii, pentru ca O ringurile au dimensiune standard, si s ar putea sa gasesti.

Forum Index » Profile for Alex.B » Messages posted by Alex.B
Go to: