Message |
|
In primul rand multumesc pentru atentia acordata.
Ca sa va raspund la toti intr-un singur mesaj:
daca vreau sa ating fundul... nu pot pentru ca nu pot baga capul :0) din cauza intariturilor asa ca, folosesc un cleste pentru gratar (barbecue).
Acvariul meu est de fapt un perete despartitor intre camera si bucatarie, de aceea e asa de mare.
Nu as mai apela la cei care mi l-au facut pt ca o sa vina , o sa-l lipeasca iar si poate data viitoare cand se deslipeste nu voi fi acasa (ca acum, ce noroc am avut ca eram acolo). De raspuns, nu cred ca vor veni ei sa zugraveasca de la 7 pana la parter toate apartamentele.
Daca am inteles bine solutia ar fi mai mult silicon (interior si exterior).
Imi puteti recomanda pe cineva de pe forum?
Eu sunt din Oradea.
|
 |
|
ai o sugestie pentru tipul de silicon?
ar trebui lipit si pe inerior? (pentru ca nu e decat pe exterior)
|
 |
|
sticla e taiata la 90 de grade.
despre grosime, nu mi se pare ca se bombeaza dar poate totusi de aceea s-a dezlipit exact la jumatatea inaltimii.
|
 |
|
Salut, sunt nou pe forum (primul mesaj)
Am un acvariu facut de o firma "specializata" (spun ei) , dimensiuni: 1500mm L/380mm l/900mm h sticla de 12mm. Are forma octogonala.
Problema:are vreo 2 luni de cand e plin cu apa si aseara s-a dezlipit pe o latura cam pe la jumatatea inaltimii si a inceput sa tasneasca apa afara. Trebuie refacut. (Noroc ca eram acolo cand s-a intamplat ca altfel ... 450 de litri de la etajul 7 ajungeau pana in beci!!! Nici nu vreau sa ma gandesc!!!!!!!!!!)
Care este cea mai rezistenta substanta pentru lipit acvarii care exista ?Si de unde as putea sa o cumpar?
Sau ce alte solutii tehnice puteti sa imi dati? (la asa o inaltime:900mm)
|
 |
|
Salut, sunt nou pe forum (primul mesaj)
Vorbind de silicoane, am un acvariu facut de o firma "specializata" (spun ei) , dimensiuni: 1500L/380l/900h sticla de 12. Are forma octogonala. Problema:are vreo 2 luni de cand e plin cu apa si aseara s-a dezlipit pe o latura cam pe la jumatatea inaltimii si a inceput sa tasneasca apa afara. Trebuie refacut.
Care este cea mai rezistenta substanta pentru lipit acvarii care exista ?Si de unde as putea sa o cumpar?
Sau ce alte solutii tehnice puteti sa imi dati? (la asa o inaltime:900)
|
 |
|