Imi pare rau de apa de pe jos, m-am jucat si eu de vreo 2-3 ori de-a Aladdin si am facut covorul sa pluteasca, nu a fost placut.
Inainte ca lumea sa isi faca o parerea proasta despre filtrele Eheim, sa observe totusi ca discutam de un filtru care a functionat 8 ani si ceva pe pozitie.
Ma indoiesc ca alte marci se pot lauda cu asemenea performante
Dupa atata amar de vreme, e normal sa apara tot felul de probleme..
Despre 5e nu ma pronunt, oricum mie nu-mi place tehnologia complicata inutil. Chiar si la Eheim 2078 (am folosit doua bucati, ireprosabile in functionare si comportament) exista o mufa usb absolut inutila. De ce? Probabil ca generatiile mai tinere sunt atrase de genul asta de tehnologie. Sa nu uitam ca orice artificiu tehnologic suplimentar este doar un nou punct vulnerabil. Raman la parerea ca gama Eheim Classic ramane cea mai buna, fix datorita lipsei bliz-bliz-urilor, a simplitatii.
Reactor Sera am avut, l-am folosit pentru exact 2 zile. N-am avut probleme de scurgeri, ci de zgomot infernal. In continuare sustin ca reactorul Bitanesc e cel mai bun.
Nea Lucian, daca in loc de 5e ati fi ales un Eheim classic 1500XL cred ca erati mai castigat.