| Message |
|
|
Sunt un sobolan
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Fara nici un motiv, doar pentru ca este seara:
Sunt extrem de multumit, nu mai exista pic de alga 
|
 |
|
|
Nu prea avem chef azi, ca am avut o zi de rahat, dar am facut-o pana la urma.
In cutia de Ariel am bagat un strat gros de substrat fertil Aquaforest, am plantat Clusia rosea princess, Spathiphyllum, Anthurium Black Love si nelipsita iedera, pe care am impartit-o pe din doua. Deasupra am pus acelasi substrat in strat subtire, dar spalat pana a ramas doar pietrisul.
Sper sa nu fie alti bani ingropati si aruncati pe apa sambetei.

|
 |
|
|
Vezi ca exista hrana speciala pentru hoplo si alti pesti de genul asta
Pe alese: https://www.nevertebrate.ro/acvaristica-apa-dulce-146/hrana-45/hrana-pesti-sanitari-90/
Gasesti la orice petshop, ceri "hrana sanitari", preferabil tablete, nu fulgi sau granule.
Trebuie sa umbli putin la capitolul filtrare, e prea mic filtrul ala.
|
 |
|
|
Pacientul e bine, a murit
|
 |
|
|
Arata bine
|
 |
|
|
|
Fa o poza sa vad.
Eu vreau sa le pot scoate, daca am nevoie sa umblu/curat prin sump. Apropo, eu nu am sump, dar altfel nu stiu cum sa ii zic la separe-ul ala din spatele bazinului.
|
 |
|
|
schumacher999 wrote:
Serios? Pe Red Chery?
Pe Amano nu i-au atacat nici cand erau mici.
Nu te contrazic, nu am experienta cu shrimpi, dar totusi sunt curios daca pot baga 10 Cherry in acvariu si vor fi in siguranta. 
Pai daca ti-a spus alinutz80, care are experienta cu crevetii.. Daca nu-l crezi, ia si baga rcs atunci si vezi ce se intampla, ce ai de pierdut in afara de 10-15€?
|
 |
|
|
Ok, m-am cam dezumflat cu Vimi, asa ca o sa renunt.
Inainte sa ma intorc definitiv la Dennerle AIO Elixier, am sa mai probez doua metode - una AIO: https://greenaqua.hu/en/2hr-apt3-complete-1000-ml.html si una de la GA, reteta batraneasca de micro+macro: https://greenaqua.hu/en/green-aqua-plant-wellness-pack-1000ml.html
Ca vorba lui nea Lucian, noi astia tineri trebuie sa experimentam lucruri noi, ca de cele vechi suntem satui.
|
 |
|
|
|
Are marimea perfecta, nu se vede, e exact ce trebuie.
|
 |
|
|
Ca el s-a mutat de bogat si tu de sarac?
|
 |
|
|
M-am ambitionat un pic cu buretele, am insistat cu mai multa forta si am curatat toate punctele de gsa
Alea doar de lama stiau..
E mai ok cu scula telescopica, chiar daca e un pic incomoda in utilizare - inainte curatam tinand buretele in palma si mereu pateam cate ceva - ba inmuiam maneca in apa, ba faceam o miscare mai brusca si varsam apa pe mobila si pe jos.
|
 |
|
|
Va ziceam ca in sump vreau sa plantez flori de apartament.
Am gasit ghiceviul potrivit, turnat, pe masura. Hashtag romanisme

|
 |
|
|
De obicei daca sunt impregnati cu ceva costa mai mult si se lauda in descriere cu asta
Ca sa nu ii strici pe primii doi asa cum am facut eu, sa nu in storci ca pe buretii de vase, ii presezi.
|
 |
|
|
opincarul wrote:
dan.pavelescu wrote:Eu de cand ma stiu beau apa de la robinet, direct.
Asa se intampla cand cresti la oras: apa curge din perete si ai buda-n casa
Hai siktir, ai uitat ca ai stat in colentina si ai fugit sa nu te bata catalin stefan ion?
|
 |
|
|
|
In interior, pe dinafara dau cu laveta si fas de geamuri.
Nu au chimicale (exista de la Sano bureti magici impregnati, dar nu e cazul aici). Secretul sta in materialul din care sunt fabricati, spuma de melamina. Au un grad mai mare de abrazivitate, practic e un smirghel sub forma de burete.
Folosesc de multa vreme (cand am cumparat prima oara doar pe wish si aliexpress am gasit), nu zgarie sticla.
|
 |
|
|
lukitza wrote:Am crezut ca-s ceva bureti de acvaristica, imi era si jena ca n-am auzit de asa ceva
De la nea Victor Zaharia am pontul asta, de vreo 2 ani. Am crezut ca stie toata lumea de ei
lukitza wrote:Hai ca iau si eu un set sa vad magia. Sper ca nu mi confisca nevasta ca sa-i foloseasca pe la bucatarie.
Pai tu esti barbat in casa sau carlig de rufe? Impune-te cum am facut si eu, i-am ascuns
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
E o scula banala, am luat-o doar pentru faptul ca e telescopica si ma ajuta. Posibil sa fie si pe la noi, eu am luat-o din Austria, de la Fressnapf. Daca se intampla sa ajung pe acolo, va iau una.
|
 |
|
|