La Reef au periodic radacini din astea, plus pietre foarte coolte, si le si expediaza prin curier. Partea nasoala e ca nu au poze individuale cu fiecare radacina, deci va trebui sa ti le alegi personal. Buturuga de la mine din acvariu, e de fapt, alcatuita din 4-5 buturugi
De curand am schimbat si eu lumina acvariului meu, am 2 x 39 Plant Grow Aquamedic si 2 x 865, 880 Osram toate pe T5. Curios cum la tine, desi acvariul e mare, merge cu asa putina lumina, cel putin covorul ala e demential si culorile plantelor. Momentan si eu merg pe 2 x 39, cu un maxim de 2 ore cand sunt toate aprinse, si vad ca nu misca deloc lilaeopsisul Acvariul meu are doar 126 de litri, curioasa tare rau treaba asta cu lumina. Oricum, felicitari, ai un acvariu superb!
Vand capac acvariu 80x 35 cm, 4 x 18 watti T8:
2x 965 Osram 18 watii
2x 865 Osram 18 watii
Neoanele au 2 luni de folosire.
Motivul vanzarii o lampa mai mare, 4 x 39 Watti T5 Blau.
Ca paranteza, nu m am gandit niciodata ca un acvariu ar putea exista fara plante, doar cu pietre insa de ceva vreme incoace am in cap bolovani plini de alge verzi, nisip alb si 2 grupuri galben albastre
Potasiu are rol deosebit de important in metabolismul plantei si in realizarea fotosintezei. Nu folosi PPs, ala contine si NO3 si PO4. Doar potasiu. Easy life Kalium e perfect.
Nu folosi neoane cu lumina rece e o prostie, spectrul nu ajuta decat algelor, lucru ce nu ti doresti.
Easy carbo e foarte bun, insa ai grija sa nu supradozezi, foloseste doar doza maxima recomandata de pe ambalaj. o doza mai mare poate distruge chiar si plantele sanatoase.
plantarea masiva asta va face, te va ajuta sa scapi de alge. Iti recomand si aditia de potasiu, co2 si easy carbo fara alta fertilizare, schimburi mai dese de apa, si hrana mai putina la pesti.