[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ciprian
Forum Index » Profile for ciprian » Messages posted by ciprian
"Modelul" asta de anemona nu l-am avut, dar probabil ca o bucatica mica de scoica/crevete pe saptamana ar trebui sa-i ajunga,...
Euplica.
Sunt ierbivori.. . Sunt OK.
CLAR...
Saracu' peste e mult ,mult, mult,mai rezistent decat as fi crezut..,sper acum sa nu se declanseze vre-o repriza de gris pe el...
Ba da ,dar cat crezi ca a putut ridica saracu' de la 4 la 14 la 300 de litri eu zic a a facut fata....
Aici treaba nu sta foarte bine....Dezastrele nu au loc doar vara...
In perioada zilelor liber a cazut centrala termica.. In consecinta apa in bazin a ajuns la vre-o 14 grade..(in birou fiind 4.. )
Am ridicat-o treptat..Uratu'..hiberna..am crezut ca e mort..dar respira foarte rar..azi a luat si prima masa...
Urmeaza sa vad daca nu apare vre-o deciclare..
Anemonele viridis si actiniile nu au nimic..Coralii moi care mai erau pe acolo au decedat
Mergem inainte....
Nu cedam , nu capitulam....nu ne predam....
Pai robinetul se monteaza la intrarea in instalatia de osmosa,... si ai rezolvat problema,..
Am monitor,. nu a scazut, sub 24,
Se pare ca anul asta nu am fost prea cuminte,...
Mos Craciun mi-a fu t acvariul,...A busit, seriatopora histrix trei colonii de culori diferite, si caliendrum tot,(20-25 cm).... Poccilopora a ramas la jumate,.. ,.si a mai fost busita,..Atentie,..!!- Milka,..cateva brate,..
Deci,.. Cacaciun Fericit,..
Partea interesanta, e ca nu stiu ce am facut,...(adica am mutat ceva colonii de paly,.si am taiat gorgonia,... )
Dar si mai interesant e ca nici o colonie de Acropora nu a fost afectata,..
Si nici Montipora,...
Nu am aditivat nimic in plus, nu am facut nimic in afara rutinei,..parametrii nu am mai apucat sa-i verific, ca am trecut la schimburi masive de apa,...Urgent,..
Ce sa fie ,...Ce sa fie,.. !?
p.s.
Sarbatori Fericite,..
Ce mi-ai pus frate ca muzica ambientala...meciul cu Steaua.... o
Partea buna e ca se da la alt ceva dupa ce termina aiptasia,.. . Nu pot sa ma supar pe el, o face de foame, nu din rautate,..
Zsido wrote:
ciprian wrote: , da experimentam un plantat marin,..
Mai are si mangrove, dar sunt deasupra,am sa pun poze cand dau frunzele,...

Original,frumos!!!

Multumesc Levi, eram sigur ca-ti place,.are Kenya tree,..

georgemonda wrote:o adevarata sera de salate

eu ti-am aratat 'uratu' ..., tu te uiti dupa verdeata,...
, da experimentam un plantat marin,..
Mai are si mangrove, dar sunt deasupra,am sa pun poze cand dau frunzele,...
Iaca,...
image
image
image
Uratu'...nu sa desmintit...A considerat el apetisanti, acanii
Asa ca a fost mutat de urgenta la servici. Nu cred ca a considerat-o pedeapsa pentru ca acum se lafaie singur in 300 de litri de apa si o multime de pozi...
Nu cred ca o sa-ti placa ce preferinte culinare are......
Ba da,.. arata ingrozitor de bine, si ma deranjeaza la ochi,...
Sunt invidios pe GSP-ul ala al tau...
Nu-ti fa probleme..daca ai piatra si pozi se descurca el singur..eu am mandarinul de sapte luni si l-am vazut mancand congelate o singura data..
Cred ca a mancat din greseala.A crezut ca-i viu.... :lol:

Forum Index » Profile for ciprian » Messages posted by ciprian
Go to: