[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ciprian
Forum Index » Profile for ciprian » Messages posted by ciprian
Mai lasa-i timp de adaptare,..pana da de gust , cine stie,..
Sa va spun o intamplare,..
Am introdus in acvariu un Tomentosus, exilat de colegi pe motiv de gusturi alimentare elevate (LPS-SPS).
Din comoditate l-am lasat in bazin,sperand ca nu poate distruge intr-o zi prea mult, pana il voi muta in bazinul de la birou. In prima zi, "uratul" cum a fost botezat de George,a gustat un pic dintr-o acropora,,
Aici intervine partea frumoasa, : in urmatoarele zile nu am mai vazut nici macar un polip ciugulit, in schimb a devorat toata aiptasia,.. si aveam si eu ceva-ceva,..
I-mi vine sa-i fac statuie,...
Dupa cum ziceam, o singura data,...
Am luat un peste frumos, pe care-l am si acum, la un pret rezonabi, asa ca ,.....nu sunt un client fidel sau poate sau mai schimbat lucrurile, sau poate sunt eu norocos,...sau poate,...
Asta e opinia mea,.
melcu wrote:Aia la coralis oricum schimba preturile dupa fata omului
Deci nu mai conteaza daca astazi sau ieri.

De ce zici ?
Eu am cumparat de acolo la preturi decente,..o singura data, ce-i drept,...
M-am saturat sa am dreptate.....
Ezact ce spuneam....
georgemonda wrote:mi-a nebunit skimmer-ul
nu-l mai pot opri.skimeaza ca un nebun de vreo doua ore.
ce reaku are????il am de un an si in tot acest timp a functionat normal.

Vezi ca nu dau garantie doi"spe luni ca la electrocasnice...
Vezi ca-s bolnavi,....Au bube negre,...
Si ce-i asa greu ca sunt o groaza de magazine in Bucuresti !?
Daca nu ai corali si nevertebrate,..de ce nu bagi un tratament serios pe baza de cupru ?
elven wrote:
quaz wrote:A mai patit cineva asa ceva, sa faca pestii Ich datorita stresului cauzat de scurgerile de curent ?!

eu am scurgeri de curent non stop in acvariu, nu am localizat cauza insa niciodata nu am avut probleme cu coralii/pestii

+1
Nu tine doar de filtrare,, am zis ca ajuta, eu unul, i-l tin pentru multitudinea de vietati pe care le adaposteste...si ca fapt divers am si DSB, dar cum ziceai nici un sistem nu seamana cu altul...nu am fost impotriva ..doar ca eu il consider deosebit de util.......
Eu zic sa pui nisipul inapoi....E o parte din filtrare, e casa unei multitudini de organisme si fauna care i-ti hraneste celelalte vietuitoare.. e o veriga din lantul trofic.
Nu cred ca e sursa problemelor tale. Acumuleaza particule daca nu ai scormonitori dar nu-i periculos...La mine daca-l agit nu mai vad nimic in bazin dar fosfatul si nitratul e 0.
Bafta.
Au ajuns copacii....super ok.
Multumesc Mihai.
Ai sa ajungi sa cumperi aiptasia ,....
Sau mai bine,.. le trimiti vara in tabara la munte,.. , Piatra Neamt e oras turistic,,sa stii,..
caulerpa prolifora
johnny wrote:Nu tot ce e led si consuma putin e bun.Mai ales la acvaristica ,adevarat mai bine beutura decat aruncat bani degeaba

+1
image
image
image
image
cred ca vre-o 4 bucati i-mi sunt deajuns,..
Ce anume te intereseaza, !?
Am parazoanthus gracilis, palithoa vernil, gorgonia, anthelia,..
si xenia, dar asta e moca,...

Forum Index » Profile for ciprian » Messages posted by ciprian
Go to: