| Message |
|
|
ocean wrote:Daca sunt vre-un soi de caulerpa atunci apa laptoasa inseamna ca le-au apucat nebuniile adica faza sexoasa, trebuie sa schimbi multa apa ca sa salvezi bazinul
La asta ma gandeam si eu.....
|
 |
|
|
|
Ce tip de alge erau ,?
|
 |
|
|
+ 1 ,..Cu intarziere,..dar mai bine mai tarziu, decat niciodata,..
|
 |
|
|
radian wrote:Este un Chiton. Este OK.
|
 |
|
|
O speli bine in apa de osmoza.. In afara de fosfat nu are ce daunatori sa mai aiba......
|
 |
|
|
Ce culori ai !? poate schimbam ceva......
|
 |
|
|
Blue14 wrote:De i copepode....trebuie sa caut cauza pentru care e asa monotipora red (cea verde e foarte ok )...
Sa nu ii placa lumina?
Salinitatea e ok, no3, ca si mg sunt ok...po4 nu cred ca am deoarece nu am alge multe....
Sa fie lampa prost setata de mine?
O am maxim 50 % albastru 50%alb.....dar nu am numai albastru si alb pe canale...
Animalele alea nu aleg culoarea la montipore... papa tot.
Mai cauta raspunsuri la problema ta sau uitate bine ca trebuiesa-i vezi daca sunt nudi.
|
 |
|
|
Numa" poieti frate.....
Poti sa vii si azi..ca vom gasi ceva pe care sa storci lamaia....
Sa nu uiti vinul....!
|
 |
|
|
|
Vreau eu cremenalul ....stii ca dezvolt o puscarie de max. securitate...
Noma cu cremenali.....
|
 |
|
|
Bravo Muugrel,...
Te relansezi si noi nu stim nimic....
Bafta la vanzare si la noul proiect......
|
 |
|
|
Ieri, printr-un nebanuit exces de zel, si in cautarea unei confirmari,...ma impinge necuratul sa masor fosfatul din apa de schimb,..
 Ghiceste cineva rezultatul !?
Nu va las sa fierbeti,...0,171
Cine sa fie vinovatul,.. osmoza, sau cine cred,eu,..
|
 |
|
|
Ce ziceai !?
La marine,... e probleme,...
 Nicaieri nu-i usor,...dar biruim noi,.. nu !?
|
 |
|
|
|
 |
|
|
Mi-e frica sa ma bag in ele deocamdata,..si astea-s fitoase,..
Dar va veni si vremea aia,...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Peste tot scrie ca sunt pentru incepatori..dar de care incepatori...Mi-e frica sa numar cate colonii am pierdut...si altele le am de ani de zile..in acelasi bazin in aceleasi conditiii...Nu m-am prins inca care-i treaba cu ei...
Dar inca insist...
|
 |
|
|
Super...
Si la mine una a facut frunze...
|
 |
|
|
Frumosi zoasi,..
Bravo,..
|
 |
|
|
|
Pai ai solutii de calibrare..!?
Daca da ....bagi sonda in solutie 7. si ar trebui sa ai un potentiometru de reglaj undeva....la fel cu 5 daca se calibreaza in doua puncte...daca nu se suprapun valorile la verificare potilua in considerare o noua sonda.(cam la doi ani se busesc)..sau daca nu a fost tinuta in lichid de protectie...
|
 |
|
|
|
Nu stiu unde ai citit dar e prea mult pentru o anemona fotosintetica sa o hranesti zilnic...
Sa stii ca supraalimentarea e destul de periculoasa...
|
 |
|
|