[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dolly
Forum Index » Profile for Dolly » Messages posted by Dolly
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Dolly
Aqua-kid wrote: Nu ma pricep la alge , dar Cladophora nu e o alga nedaunatoare?
Am vazuto intr-un acvariu premiat la AGA in 2004.

http://showcase.aquatic-gardeners.org/2004.cgi?&op=showcase&category=0&vol=1&id=102

Ba da. Si citi n-ar da sa o aiba pe o buturuga. :-)
O intrebare - de unde ai dedus tu ca ai de-a face cu Cladopfora?
Sfat - scapa de carasi. Nu au ce cauta in 50l. Chiar daca sunt micuti deocamdata, nici nu ai idee ce te asteapta...
Apai numai Dumnezeu stie ce fenomene paranormale se petrec la tine in bazin de te apuca usturimea si mincarimile. Iar daca pestii inca mai misca si mai vrei si CO2, ia de citeste ca s-a scris un roman despre asta.
zappii wrote:cum spuneam vad pompa 1400L/H mai multe detali pe pm pret negociabil folisita f putin

Oi vedea tu pompe, dar eu nu te vad bine deloc. smilie Cind tastezi, ar fi mai bine sa-ti folosesti membrele superioare!!!!
zappii wrote:vand 5 astronotusi 3 albi 1 normal q verde spre negru si portocaliu si altu portocali mult si putin verde pret negociabil 0726664231 sau pm;)

Acelasi avertisment ca la celalt post al tau. Si baga bine de seama ca nu-i di gluma, nici di saga. Invata sa ai respect pentru ceilalti membrii ai forumului, ca nu-i nimeni obligat sa-ti descifreze stenogramele. smilie
Poate tie ti se pare misto formularea "ostrinotusi portocali mult si putin verde", dar...nu vreau sa zic mai multe...Poate mai pui mina si pe o carte din cind in cind. Iti va fi de mare ajutor.
zappii wrote:vanmd 5 tilapia bn intretinuti crescuti pe fix carne pureci ....etc pret negociabil detali pe pm 0726664231

Ce scris corect si ce exprimare coerenta!!!! Oare unde ai invatat asta? Sau nu esti inca la scoala? Tie iti place ce a iesit? Nu iti tin lectii de gramatica a limbii romane, dar incearca sa nu se mai repete pe viitor, rogu-te frumos de tot

Mie cel putin, oamenii care se exprima la modul acesta imi dau de banuit si imi trezesc amintiri neplacute. smilie
Sandu wrote:
Asadar draga mea ...asta este o imagine completa a ciclarilor de pe lumea asta, nu are nicio legatura cu Amano dar m-am gandit ca daca tu ai prestat la topicul asta, sa nu ma las nici eu mai prejos ca sa nu para ca numa` tu poti si astfel sa-mi stirbesti din autoritate

Departe de mine gindul acesta! Omul cit traieste invata. Iti multumesc pentru ce ai scris, pentru ca am avut multe de invatat, lucruri interesante si utile. Dau o bere cu proxima ocazie! :-)

Si acum va las cu Amano! :-) Felicitari lui Intros ca gaseste tot timpul site-uri care iti clatesc ochii!
g.g wrote:Daca arunci un ochi pe fertilizantii ADA, ai impresia ca sunt parfumuri. Pana si ambalajul e la cele mai inalte standarde. Astea merita luate si numai pentru ambalaj.

Fertilizantii ca fertilizantii, dar de ciclarea acvariului cu verde de malachit ce ziceti? Asa mi-a recomandat calduros un vinzator cu inima mare cind am fost la un pet-shop pentru a cumpara mincare. Dar nu m-am prins de unde si pina unde a tras el concluzia ca acvariul meu nu este ciclat. Ba mai mult, se pare ca e fan al acestei substante, pentru ca mi-a recomandat-o sa o folosesc la fiecare schimb de apa...Nu am intrebat de ce. :sic:

Scuze ca nu are nicio legatura cu Amano, dar nu m-am putut abtine. Prostia unora inca ma uimeste. A unora care se dau drept acvaristi "cu experienta". smilie
angelinna wrote:am postat si in aria "schimburi"...

Nu e nevoie sa postezi acelasi lucru de mai multe ori Ori ii schimbi cu plante, ori ii vinzi. Te rog frumos sa te hotarasti, pentru ca unul din posturi va disparea. Iar cind rezolvi problema, da de stire ca nu mai este de actualitate.
Nae wrote:
pe moment am mutat-o din acvariul mare (in care mai erau 2 guppy, 6 zebre, 1 pereche de betta si ~10 xhipho (si rude) ) intr-unul mic in care mai sunt fro 7 pui de xipho si guppy de ~1cm

Pai ce cauta guppy cu betta? Scoate perechea de betta de acolo, ca nu miroase a bine. Le ciupesc inotatoarele.
aqva wrote:wow tuberculoza la pesti???!!! asta e prima data cand aud asa ceva!

Teoretic puteai sa te miri si in gind, iar practic sa pui mina sa citesti, ca sunt sigura ca mai sunt multe de care inca nu ai auzit. Postul tau nu are nici o legatura cu ce s-a scris mai sus.

Si uite cum din cauza unora ca tine se ajunge la inchiderea unui topic, fara ca cel care l-a deschis sa nu primeasca raspunsul pe care il asteapta, raminind cu ochii in soare. smilie
aqva wrote:eu stau mai tot timpul (in care sunt acasa) in camera cu acvariul si imi amintesc ca am auzit odata cum ca lumina de neon provoaca caderea parului, am cautat ceva pe net dar nu prea a am gasit rezultate concludente asa ca apelez la experienta si cunostiintele voastre

Dar daca ai lucra intr-o incapere luminata de neoane? Crezi ca 90% din functionari ajung sa cheleasca din aceasta cauza?
Despre culturi.
dark_one wrote:pai inainte sai bagi in acv nou bagai intr-un lighean sau ceva de genu, in apa respectiva bagi o lingura de sare la 10l , vreo 3 mg de bicarbonat, shi albastru de metil pana se face albastra ca draq, ii lasi vreo 5min max., dupa care care il ei pe fiecare in mana shi dai odata shi pe parte shi pe alta cu vata inmuiata in triplafavina shi gaa pati sai bagi in acv nou

Pentru aberatia asta uite ce primesti - :ycard: . Inca o prostie si ai zburat. Definitiv.

PS Ai oare idee in ce situatii se foloseste Triplaflavin? Nu era vorba de vreo boala, ci de alge, daca stii ce sunt acestea si cum arata...
Antoniot wrote:mi a spus medicul veterinar ca i trebuie o fetita

Destept tipul. smilie De castrare n-o fi auzit? Sa vezi cum se potoleste imediat (catelul, nu si medicul...dar mai stii? :sic
Antoniot wrote:http://pg.photos.yahoo.com/ph/tauneantonio/detail?.dir=c17b&.dnm=dc3are2.jpg&.src=ph

Mai incearca o poza, ca nu se vede nimic. Totul a iesit pe negru.

Si te rog sa ai grija sa nu mai postezi acelasi lucru de doua ori.
Gata cu off-topicurile! O multime de posturi care nu spun nimic.

Anuntul a fost dat, daca o doreste cineva poate lua legatura cu cristi_ionescu_79 si cu asta basta.

Topic inchis
cristi_ionescu_79 wrote:pe o parte are un burete, pe cealalta o lama ca de stergator auto ... si o coada de vreo 40 cm. eu nu sunt suficient de dibaci sa o manuiesc ....

Si tu cum cureti geamurile acvariului? Iar daca nu esti priceput la astfel de ustensile, de ce ai mai luat-o? Mai bine te-ai stradui sa inveti, nu sa cumperi lucruri care se dovedesc apoi inutile.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index