[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: voodoo_SS
Forum Index » Profile for voodoo_SS » Messages posted by voodoo_SS
@kosmo: Omule daca ii pun asa cum ai zis tu, o oglinda in acvvariu nu o sa moara pestele asta de stres??? Pt ca-l poate vedea si nu-l poate ataca?? Pun pariu ca va sta numai in pozitie de atac

Edited by betta: Vezi ca si betta sta acum in pozitie de atac! Ai mare grija la insultele ortografice!!! Asa cum anumiti bulbi de plante sunt "fortati", adica pacaliti sa infloreasca inafara sezonului, tot astfel, pentru placerea egoista poti pune pentru scurt timp o oglinda in fata unui mascul de Betta s. Dar daca bazinul e mic si neplantat ai sa te trezesti cu politia veterinara la usa, daca e suficient de mare pentru el isi va gasi o alta preocupare dupa un timp...
pai din aste lle pun mai mereu in apa mai ales cand leo schimb eu le pun si albastru de metil si verde de malackit si nu prea am vazut imbunatatiri la pesti dar am vazut ca mau invadat algele mi sa spus ca din cauza acestor substente ! asa o fi? ps.dolly de data asta fara :respect: rock on
man are aproape 3 saptamanisi nu s'ea revenit prea mult si am respectat tot ce m"iaspus dolly e posibil vreo infectie? ce recomandati! ceva bai cu ceva solutii??/ multumesc:respect:
asavoda man sa vi la mine sa imi pui si mie pozele sa vada si lumea ce bezztiuze am ca eu habar nu am cum sa le pun dau o bere! si daca tot ai multi pui de gup adumi 2 3 femele ca ai vazut ca nu mai am ! si mi"ai zis tu ,,te informezi" da man eu intru in fiecare seara paci mai vad ce a mai zis dooly si alti asa ca va salut pe toata lumea :respect:
mamy ziceai ca mai mult iti place o pisica pt ca poti so mangaii dar ce e mai frumos si mai linistitor decat sa te uiti untrun accvariu cu pesti sau cu ori ce in el lighioana sau nu sa vezi cum sa misca ,cum devoreaza hrana, waw e ceva care te captiveaza zi de zi
man omule hai poate trag o fuga in brasov numai sa zici cat costa omule ca si drumu e lung pricepi si zau eu am tinut mult mai multi paianjeni si sunt draguti foc fiecare cu damblaua lui asa e cei care nu rezista mai mult sunt cei care fac panza cei cu cruce etc etc iti raman dator
te salut pt initiativa ta si iti raspund am avut paianjeni de vizuina de la noi in borcane si alte speci de paianjeni vara e mai simplu insecte leam dat dar iarna inima de vita[vaca] taiata fasi ,bucatele,mere f bine data cu o penseta lunga. vezi ca trebuie sai zgandarersti putin ca nu imbuca asa sare pa easi gata o haleste. ok sper ca ai inteles si te rog da si mie un raspuns cum fac si eu rost de o tarantula sau de un pui macar mersi si sati traiasca
Sunt din bacau si am cautat prin tot orasul tarantule dar nici o sansa. Stiti am avut paeanjeni ii tineam in borcane accvari mai mici tineam la ei dar venind iarna au inceput sa hiberneze. Nimic nu mar bucura mai mult decat sa fac rost de o tarantula. M
a puteti ajuta ??
in cat timp, revin la normal aripioarele de beta jumulite dupa o bataie?

ce recomandati sa fac pentru ca "cresterea" sa fie cat mai rapida?

Forum Index » Profile for voodoo_SS » Messages posted by voodoo_SS
Go to: