Asa cum spune si titlu si cum unii dintre voi stiti bazinul lui Radu a ajuns la mine - de la A la Z
cum au decurs "ostilitatile":
pai plec io mai devreme (am prgram pana la 6 am plecat pe la 4 jumi) in ideea ca la 6 sunt la Radu si incepem mutatul.
pe la 5 . 15 - inca eram pe drum, ma suna sefa
- "n-ai dat raportu' !!! de ce n-ai dat raportu' te rog sa-mi dai raportu' !!!!! "
- sefa stii, am plecat mai devreme... dar luni va trimitit raportul ...
- "sa-mi dai raportul ... blablablablabla"!!!
- bine sefa
ajung acasa ... eu sunt singurul din casa care nu are chei... sun la telefon ... nimeni

- abia dupa cca 15 min reusesc sa intru in casa
conform program, ajung la Radu, stabilim o tactica... vreo 3 drumuri, reusesc sa aduc mastodontul acasa... cam pe la 11.
dupa ce ca pomana - Radu a mai carat saracu' de-mi crapa obrazu'
am pus pestanii intr-o caserola de plastic de vreo 40 de litri si piatra in alta caserola tot de vreo 40 litri...apa si nisipul in sticle, bidoane, butoaie.. multeee
ma rog pe la 11 totul era in casa - nu vreti sa stiti cum erau intinse pe hol, in sufragerie, in baie... i-am zis nevesti-mii "la culcare - maine dimi nici n-o sa stii ce a fost aici" stiu:: mint frumos
cam pe la 3 am reusit sa termin cam jumate din ce mi-am propus:
adica am pus apa, pietrele, nisipul in bazin - teapa ca nu aveam cum sa dau drumul la filtrare ca nu aveam suficienta apa (apa aveam, sare nu desi mi-a dat Radu - nu mi-a ajuns)
sambata dimi am cumparat niste sare de la Florentina (e foarte aproape de mine) am mai stat la povesti, am mai admirat niste baboi. am venit acasa am completat apa, am dar drumul la sump - apa ...tulbure, de zicieai ca am lapte nu apa in bazin- am inventat niste filtrare mecanica cu perlon si am lasat asa pana s-a mai linistit.
pe la 5 am inceput climatizarea pestucilor - si pana seara i-am bagat
nu rezolvasem cu skimmerul (bm nac 7) nu-l bagasem in actiune - doar recirculare cu perlon - pompe de valuri - etc ...mai putin skimmer
l-am bagat facea spume precum vezuviu! l-am oprit ca nu am stiut ce sa-i fac
nici o problema sufrageria arata la fel - daca nu mai rau!
dar de cum au vazut pestii, nevasta-mea si putin mama, mare dragoste mare!
cand i-am bagat in acvariu, amandoua erau lipite de geamuri! mai mult nevasta-mea.
ocazie cu care i-am zis: uite asta e al tau tu te ocupi, tu schimbi apa ...
a taiat-o repede
azi dimineata am reusit dupa vreo ora de bibilit sa aranjez skimmerul - vorbesc cu batman - nu e bine, de la cap

(
am mai facut in "camera" skimmerului o imparteala, adica inca un compartiment - in care am infipt oleaca de perlon - adic mai mult...
cam asta a fost povestea mutarii - in total vreo 48 de ore

))