| Message |
|
|
stii ca daca iti ies vreau si eu
|
 |
|
|
da pune acum, daca mai are rost  piatra de aer.
nu trebuie sa folosesti apa curata, nu trebuia sa folosesti de la inceput. iti dai seama ca are alti parametrii chimici, si probabil si fizici si aici fac referire la temperatura. daca nu sunt la fel = soc chimic, respectic fizic.
|
 |
|
|
poate scapa curent filtrul  de or fi asa agitati. glumesc... .
|
 |
|
|
daca aveai plante indeajuns iti recomandam sa lasi icrele acolo.
asa singura varianta e sa le scoti....
pune plante daca ai conditii si pe viitor poate o sa ai parte de niste parinti grijulii si nu o sa mai fie nevoie deefertul asta in + ai ocazia sa vezi cum se pun puiutii "pe picioare"  intr-un mod mai "natural"
|
 |
|
|
|
nu gasesc postul tau la "despre noi" asa ca te intreb ce mai ai in acvariu? pesti plante...???
|
 |
|
|
cum ai scos icrele? in mod normal se baga borcanul in apa si se iau icrele cu tot cu frunza , piatra, decor etc (unde au fost depuse )cat mai gentil posibil.
poate gasesti un acvariu sau macar un borcan mai mare, ideea e sa poti sa ai si o filtrare/ si/ sau macar o piatra de la o pompa cu aer care sa oxigeneze si sa miste usor apa.
totusi  trebuie sa fie si cineva care sa le fencudeze... mai exact un mascu
daca ecozeaza ouale vedem,,,, Doamne ajuta
.-. nu prea ma inteles ce ai zis dolly? ai aprobat?
|
 |
|
|
eu nu ma risc sa iti zic ca merge.... desi zic ca nu o sa ajungi cu apa pe jos din motivul grosimii sticlei - observa ca nu dau sfat hotarat - las loc de interpretari
la 10mm esti la limita; poti sa ai in vedere ca in momentul in care lipesti, siliconul face priza pe cantul geamului, la 8 intra mai putin, la 10 intra mai mult silicon.
oricum iti recomand intarituri 
|
 |
|
|
man NU il face din plexy.
se zgarie, in plastic apa se strica mai repede decat in sticla, nu mai zic cum se vede cu folia deasupra, care daca se zgarie face ridurile alea , deci SFAT nu-l face din nici un fel de plastic.
Sticla e sfanta
@yonutzzz_92
nu stiu ce experienta ai tu , dar daca sloganul tau este : din greseli invatam, incerca sa inveti din greselile tale , nu ii pune pe altii sa o faca in locul tau. in deosebi atunci cand greselile au fost facute si se cunoasc rezultatele.
|
 |
|
|
|
nu il face din plexy glass.
|
 |
|
|
este posibil sa mearga ,dar pentru siguranta ta iti recomand de 10mm.eu am 100 x 50h x 55 si e din 10 fara intarituri si nu am decat o foarte foarte mica burta... asta ca sa iti faci o idee.
daca ma intrebi pe mine eu as face de 10mm, in plus de asta este insesizabila dierenta de greutate in raport cu calitatea produsului finit 
|
 |
|
|
hai ca si eu am aici un nano de 20 de litrii care e inca Amazonian, dar cam l-am terminat pe ala mare il desfintez pe asta si devin mariiiin:X:X
asa ca astept tutorialul
p.s. Felicitari e criminal
|
 |
|
|
Se poate inchide
am luat... un stingator de co2  G3
|
 |
|
|
Pret 2 Ron
Au 3 - 4 saptamani deci au toata viata inainte.
disponibili cam 40 - 50 bucati
20 bucati - 35 Ron
|
 |
|
|
|
aditie de co2 si/sau turba in filtru
|
 |
|
|
|
la mine erau inebuniti dupa grindal. dupa a 3a hranire dupa ce au dat de gust erau in delir....
|
 |
|
|
|
corry merg cam cu orice peste.
dar ai grija la neoni, sunt mai sensibili
|
 |
|
|
|
nu pune cu betta alti pesti
|
 |
|
|
|
pai din cate stiu neonul nu e peste care se hraneste de la suprafata, ci mai pe la mijlocul bazinului
eu, desi nu am neoni(momenta) am niste mancare din care le poti da si tu, e buna pentur ei si anume: Micro Pelle de la Hikari.
dar fa ceva cu pestii ca sunt cam multi.
|
 |
|
|
Salve si mii de Bombe!
da nu cumva te stiu?  nu ti-am dat eu grindal?
|
 |
|
|
nu am zis poza de asamblu  la 1.4 si/sau 1.8
e vorba de obiective cel de 1,4 si respectiv 1,8,
cu atat mai mult ca lasi o diafragma mai mare si e mai sharp.
|
 |
|
|