[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adu
Forum Index » Profile for adu » Messages posted by adu
da ms frumos , am citit pe un alt forum de acvaristica sper ca nu se pune ca si concurenta, dar este un sfat bun si practic acolo am vazut in mare parte teoria constructie unu acvariu in 2 metode pentru un acvariu mai mic si unu mai mare : **************
nu este reclama sau promovare a site-ului ci doar material folositor
ma intereseaza un acvariu de (L) = 800 mm,
lãtime (l) = 400 mm si înãltime (H) = 500 mm. si as vrea sa il faca cineva care a mai facut si sta in constanta
multumes anticipat
deasta ti-a dat manopera + material = cu ceea ce doresc eu , pentru ca pretul geamului de care m-am interesat este de 60 ron 6mm cele 5 foi.
chiar as vrea sa imi faca cineva ca iti dai seama ca nu as vrea sa ma trezesc cu apa in casa....
ms pentru sfaturi
1 arata super tare... ai idee grosimea foii de geam?
2 l-ai populat?
3 nu am idee unde as putea sa fac asta in cta....
asta a fost si dilema mea pentru inceput)
total taietura + slefuit(manul) 60 ron
intradevar lipsa de experienta se, vede pentru ca este.... am mai cautat si am gasit un material interesant in care se explica pas cu pas ce si cum ... de la ce unelte iti trebuiesc pana la etapa finala.
si am ajuns la concluzia ca un acvariu de lungime (L) = 800 mm,
lãþime (l) = 400 mm si înãlþime (H) = 500 mm.este cat de cat safe
sticla o iau gata taiata si slefuita, iar silicon sigur voi folosi unul transparent....
Nu am gasit in schimb "tips-uri" de exemplu ATENTIE LA ....
(inafara de probele in prealabil a acvariului); acvariu il punla prietena mea, care sta la parter deci nu trebuie sa zugravezsc la nici un vecin yuhuu
Multumesc
Desigur ca orice neinitziat am inceput cu un acvariu MINUSCUL si un pestisor,(pangasius) caruia ii trebuie si companie ... 2 companioni i-am gasit mai mult sau putin compatibili ... Toate chestiile elementare le-am invatzat... am batut in lung si lat forumurile si site-urile.
Acum normal ca am luat microbul si as vrea un acvariu mai mare am primit unul de 80l care imi place ca forma, dar este foarte prost lucrat si intretinut( geamul nu este lipit la muchie; silconul se cunoaste destul de urat ) Si in consecinta as vrea sa stiu cum se face lipirea foilor cu silicon.
Am vazut ca sunt multe detalii : Se lasa un spatiu de 1 mm (nu prea am inteles cum si unde) se pun niste elastice ?????!?!?!?! se recomanda anumite silicoane (Desigur dintre cele pentru sticla)
Ajutor

Forum Index » Profile for adu » Messages posted by adu
Go to: