| Message |
|
|
|
ambele filtre au plecat din posesia mea. se poate inchide. multumesc!
|
 |
|
|
salutare!
am de dat 2 sau 3 masculi de Labidochromis Caerulus si 1 mascul de Membe Deep. Pestii au aprox. 10cm fiecare
pestii sunt inca in bazinul mare, pe dupa-amiaza ma voi apuca sa-i prind.
pret: 15ron.
|
 |
|
|
|
se poate inchide, pentru filtru am facut topic separat. multumesc!
|
 |
|
|
Filtru extern Eheim 2224, kit complet, cu medii de filtrare, furtune, tevi pentru tur/retur si ventuze ;)
si
Filtru Aquael FZN-1 cu medii de filtrare, are un mic defect(tragea aer pe la rotita care regleaza fluxul de apa), dar a fost remediata si acuma merge fara problmele.
preturile dupa cum urmeaza: Eheim 2224 - 300ron -> pentru cei din Bucuresti mai putem negocia, pentru cei din provincie, costul transportului il suport eu (cu posta romana)
Aquael FZN-1 - 30ron
filtrul care pleaca primul va primi si un burete grosier si ceva perlon (a se vedea poze)
multumesc!
p.s.: scuze pentru calitatea pozelor, au fost facute cu telefonul, dar ce vedeti in poze veti primi in colet/in mana

|
 |
|
|
|
s-a dat tot!
se poate inchide. multumesc!
|
 |
|
|
|
acvariile s-au dat, pestii s-au dat. au mai ramas:
plantele la 20ron, dar se pare ca sunt rezervate
4buc de molly - 10ron (rezervati)
|
 |
|
|
ma suparasem degeaba  @catalos a fost foarte amabil si mi-a adus cele 4 socluri.
multumesc!
|
 |
|
|
|
Dumneata ori esti neserios, ori foarte aiurit. Vorbim la telefon, esti plecat de acasa si nu ne putem vedea. OK! Ramane sa ne auzim la telefon, si am precizat ca poti suna oricand, dar de 2 zile niciun semn ... mersi dar nu mersi.
|
 |
|
|
@pomi nici nu trebuie sa vezi ciclidele lui @Lofty. te-ai uitat in galerie sa vezi parintii ciclidelor? mie imi pare rau ca nu am avut fonduri suficiente ca sa iau mai multi pui ;)
@Lofty sper ca nu te-ai suparat pe mine. app, pestisorii de la tine sunt ok, activi si par a fi 2 m si 3 f 
|
 |
|
|
|
cu tot ce ramane pe fundul bazinului se mai hranesc. momentan stocul de adolescenti este 0. sa asteptam sa creasca cei mici si revin!
|
 |
|
|
|
momentan sunt destul de multe cereri, voi posta ulterior daca mai sunt 'asasini'.
revenind asupra problemei transportului: NU trimit in afara Bucurestiului. sunt in sesiune si nu pot alerga dupa autocare.
|
 |
|
|
din cauza ca nu pot edita...
am gresit modelul filtrului extern si abia acuma mi-am dat seama
filtrul este Eheim 2224. debit 700l/h
|
 |
|
|
ai avut dreptate
am pus Aquarelle in spate (s-a luminat mult mai bine decorul decat atunci cand aveam neonul Philips Blue) si JBL Marine in fata(acuma culorile pestilor parca sunt mai vii)
nu am internet acasa momentan, dar voi pune poze cat mai curand.
multumesc @Lofty
|
 |
|
|
|
multumesc @Lofty
se poate inchide
|
 |
|
|
mi-am luat un neon JBL Marine
cum sa pozitionez neoanele? aquarelle in fata? marine in spate? sau invers?
|
 |
|
|
|
ii donez pe toti pana marti seara. se vor ridica din zona Metrou Crangasi.
ps. se poate muta la donatii
Lofty: ti-am schimbat corespunzator si titlul.
|
 |
|
|
|
i-am dat pe toti!
multumesc!
|
 |
|
|
|
@catatataee si @emilsgt2002, momentan trebuie sa vad ce mai gasesc prin acvariu, dar ... la voi este prbl cu transportul...poate rezolvam cumva, intai sa vad daca mai gasim melci.
|
 |
|
|
|
bine, poate am si exagerat nitel cu cresterea, nu ajung cat erau aia marii, dar cresc destul de repede daca mancarea este suplimentata. eu pe ei ii tin singuri, deci ... cred ca ar manca cu placere si neritine.
|
 |
|
|
aia mai mari sunt cei pe care i-am cumparat eu acum ceva timp, cel mic este un pui, dar poza este veche, acuma puii sunt cat parintii. daca pomaceea iti depun, cu melcisorii mei in acvariu nu vei avea pui niciodata, si nici neritine, tot ce e mai mic ca ei sau un pic mai maricei sunt in pericol. eu am pomaceea, dar sunt cat o nuca si nu le pot face nimica.
|
 |
|
|