| Message |
|
|
Vand acvariu home-made dimensiuni : 65x30x40 (vol, total 78l) + substrat Tetra+pietris 2-3mm, filtru intern Aquael Fan 2 plus, capac home-made imbracat in autocolant negru, cu 2 neoane T8 de 18w.
+ pesti: kuhli(2buc), botia macracanthus(1buc), botia lohachata(1buc), cory albino, 2 plecostomus(imi scapa numele acuma) care par a fi pereche, rummy nose tetra(4buc sau 5), molly negri cu tot cu puii lor
+ diferite plante: valisneria, cryptocorine, valisneria gigantea, ceva echindorousi, 1 anubias, si moss
+ altele: 2 buturugi, termometru, cateva pietre de decor(3buc), pomaceea multi :grin:
BONUS: 1 acvariu de vreo 80l
pret: 170ron
P.S. se poate da si pe bucati, in ordinea: pesti, plante, acvariu, preturile se vor stabili ulterior

|
 |
|
|
5ron inseamna un melc care ... nu stiu daca e matur sau nu, eu am avut 5buc la inceput, @Radu.U nu am idee cand sunt maturi, dar criminali sunt
@catalos, nu vreau plante.
|
 |
|
|
da 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
am cativa (vreo 15+) pui de Labidocromis Caerulus crescuti cu Tetramin granule, au vreo 4-5cm, pret : 5ron/buc
si cativa (vreo 8 sau mai multi) pui de Pseudotropheus Kingsizei crescuti tot cu Tetramin, cam pe la aceleasi dimensiuni cu cei de Caerulus, pret: 5ron/buc
multumesc!
DOAR in Bucuresti!
|
 |
|
|
foarte mult timp de la ultimul post, s-au schimbat destule de atunci, dupa cum urmeaza:
pe partea de hardware: am adaugat un UV de 11w marca Jebo, am schimbat filtrul 2222 cu un Jebo 828, rezultatul adaugarii uv-ului este vizibil
pe partea de fauna: am ramas in acvariu cu urmatoarele specii: Membe Deep, Labidochromis Caerulus, Pseudotropheus Kingsizei, Cyrtocara Moori si o specie pe care la momentul cumpararii trebuia sa fie Kingsizei dar pe masura ce a crescut s-a colorat diferit, pestii sunt activi si au facut si pui. Sunt pui prin acvariu (si sunt destui dar supravietuiesc doar cei rapizi) si am pui scosi separat atunci cand am reusit sa prind femelele.
Parametrii apei s-au stabilizat demult, pH-ul jongleaza 7.7 - 7.8 - 8.1, schimburi de apa cate 100l(uneori mai putin, uneori mai mult) o data la 2sapt, apa de la robinet trecuta prin filtru cu carbune activ si filtru cu bumbac.

|
 |
|
|
|
si la mine se intampla acelasi lucru, schimbul de apa il fac cu apa de la robinet trecuta prin carbune activ si bumbac si apoi in acvariu. e imposibil sa nu scada 1-2-3 grade. oricum nu cred ca se simte
|
 |
|
|
|
acvariul s-a dat.
a ramas filtrul extern, la care am bureti noi. pretul 300ron.
multumesc!
|
 |
|
|
|
@blackpompi si @Pirania v-am raspuns la PM.
@vampirex ... sry, cred ca nu ar rezista transportului. poate mai incolo...daca posta romana accepta transportul lichidelor si sunteti mai multi...
|
 |
|
|
Vand melcisori Pomaceea, dimensiuni: cat un bob de mazare sau cat un bob de orez  (poate ceva mai mari)
pret: as vrea sa dau in grupuri de 10 cu 5ron, in felul asta nu facem drumuri inutile pt un bob de mazare
accept schimburi cu red cherry 
|
 |
|
|
vand set complet acvariu Eheim de 126litri + filtru intern + incalzitor + capac cu 2 neoane si un filtru extern Eheim 2222. atat acvariul cat si filtrul au fost folosite mai putin de 6luni. acvariul are pe spate autocolant negru.
Bonus: un vapor de decor
pot asigura transportul in Bucuresti.
pret: 500ron
contact pe PM
Preturi separate dupa cum urmeaza:
Kit acvariu 300ron
Filtru extern Eheim 2222 300ron

|
 |
|
|
presupun ca asta cauti tu. ;)
|
 |
|
|
un mic sfat, daca ai un alt acvariu cu alti pesti in care sa tii anubias-ul ala ar fi foarte bine...pentru planta. altfel intr-o sapt o sa fie ferfenita si o sa-ti ramana doar vreo 3-4 frunze
in rest, arata frumos. poate imi fac timp si pun poze si cu acvariul meu, poate te mai inspiri. sunt poze la galerie, dar sunt mai vechi.
|
 |
|
|
de ce nu ai zis de ieri. scuteam un drum. le-as vrea eu, daca se poate 
|
 |
|
|
|
au mai ramas cateva fire pt @Maniacs.
s-a dat tot si se poate inchide. multumesc!
|
 |
|
|
Maniacs wrote:Mircea daca mai e loc ma bag si eu  doar stam aproape ...
salut.
mai e si pentru tine, momentan nu a venit nimeni sa ia nimica. problema este ca plantele sunt la prietena mea. diseara iau cu mine o portie si ne intalnim sa ti-o dau probabil ca vineri, e ok? mai ai nr meu de tel, da?
|
 |
|
|
|
domnul @Catalos este foarte ocupat.
oameni buni, frumusete de plante si nu vrea nimeni.
|
 |
|
|
|
daca te mai ajuta cu ceva. gasesti la Hornbach, "Bactozym" se cheama.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |