[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mirciulik
Forum Index » Profile for mirciulik » Messages posted by mirciulik

acvariu+decor+capac cu instalatie electrica - 1000ron (bonus instalatia de schimbat apa)
masa - 350ron
filtrul Eheim 2224 - 300ron (filtrul are o modificare la sistemul in care intra/iese apa, dar nu afecteaza cu nimica functionarea)
filtrul UV - 80ron (becul uv este ars, am observat asta zilele trecute) -> posibil sa ii cumpar bec saptamana aceasta si pretul va creste

pui de kingsizei + un acvariu(40x30x30) din Hornbach si un filtru Hailea - 100ron
pestii si pietrele s-au dat.
au mai ramas echipamentele si nispul, pretul pentru nisip = 30ron
Vand acvariu de Malawi (300l)

Salutare!
Vreau sa ma apuc de altceva si acvariul actual imi sta in cale, alta solutie decat vanzare nu am gasit, asa ca se vand urmatoarele:

- acvariu 300l (125x50x50) sticla de 10mm, fund dublu si intarituri, lipit cu silicon negru. Nu este zgariat sau ciobit. Acvariul vine cu decor din fibra pentru setup de aficani, este lipit cu silicon.
+ capac din komatex cu instalatie de lumina 2x36w T8 - un marine glow si un aqua glow (scot in evidenta frumoase culori ale pestilor)
- ~40kg de nisip alb din Hornbach
- ~15kg de piatra de la malul marii, o parte sunt calcaroase.
- masa din pal de 18mm cu laterale duble si spate plin (125x55x80) culoare cires, 2 compartimente pentru filtre externe si pe mijloc o polita pentru diferite accesorii
- filtru extern JBL CristalProfi e1500, are doar 3luni de cand l-am cumparat, inca in garantie.
- filtru extern Eheim 2224 fara garantie
- incalzitor extern Jebo 300w
- filtru UV 11w de la Jebo
- pompa de aer

Fauna:
- o gasca de Membe Deep (2m+3f)
- o gasca de Labidochromis Caerulus (sunt sigur 2 femele si 2 masculi, dar mai sunt si cativa pesti mai micuti)
- o gasca de Pseudotropheus Kingsizei (2m+4sau5 f)
- o gasca de Elongatus YellowTail
- 3 Cyrtocara Moori
- 1 Plecostomus maricel

O data cu achizitionarea acvariului, cumparatorul primeste furtunele pentru schimbul de apa. Un furtun de 10m pentru scoaterea apei din acvariu si un furtun care alimentat la retea filtreaza apa prin 2 filtre, unul cu carbune activ si altul cu bumbac, plus alte maruntisuri care servesc la acvaristica.

BONUS: un acvariu cu pui de kingsizei (cel de aici)

Pret: 2200ron. Asigur transport in Bucuresti.

Preturi separat:

*pestii -> toti 150ron
separat:
membe deep - 30ron
Labidochromis Caerulus - 40ron
Pseudotropheus Kingsizei - 50ron
Elongatus YellowTail - 30ron
Cyrtocara Moori - 20ron
Plecostomus maricel - se doneaza impreuna cu oricare gasca de mai sus (sau separat daca il vrea cineva)

acvariu+decor+capac cu instalatie electrica - 1000ron (bonus instalatia de schimbat apa)
masa - 350ron
pietrele + nisip - 50ron
filtrul JBL e1500 + incalzitorul extern - 500ron
filtrul Eheim 2224 - 300ron (filtrul are o modificare la sistemul in care intra/iese apa, dar nu afecteaza cu nimica functionarea)
filtrul UV - 80ron (becul uv este ars, am observat asta zilele trecute)

pui de kingsizei + un acvariu din Hornbach si un filtru Hailea - 100ron

preturile sunt negociabile. Asigur transportul in Bucuresti

image
image
image
image
image
image
super pachet
2 femele + 1 mascul = 8ron

pentru moment nu dau femele fara masculi.
scadere de pret: 30ron
ii dau pe toti odata.
2,5ron/bucata
Vand 5 sau 6 pesti Membe Deep(nu stiu cati sunt in acvariu). 3masculi si 3 femele(sau 2masc si 3fem) din cate am putut sa-mi dau seama. Dimensiuni intre 9cm si 13cm. Au depus de mai multe ori.

Pret: 50ron

pestii au 3 luni si pretul scade la 3,5ron/buc. Numai in Bucuresti
Momentan am ~30 de pui de Pseudotrohpeus Kingsizei, au aproape 3 luni, au fost hraniti la inceput cu artemia si de ceva timp mananca pelete de la Tropical pentru copii.
Ca dimensiuni unii au 2cm altii 4-5cm. Nu cunosc dimorfismul sexual pentru moment.

Pret: 4ron/bucata

image
image

Peste cateva luni mai urmeaza o serie ceva mai maricica, si sper sa am timp sa prind si femele de Labidochromis Caerulus si Elongatus Yellow Tail ca sa variem ofera :bounce
s-a dat ! multumesc!
m-am decis sa vand nano-acvariul meu cu apa dulce pt a investi mai departe in marin, asadar se vand urmatoarele (la pachet):

-acvariu home-made 25x25x30
-2 lampi suspendate. geamul din spate are 40cm si o anexa care permite agatarea lampilor cu becurile de rigoare. BONUS : 1 bec rezerva
-filtru intern Resun
-substrat Dupla
-plante: un perete de moss 25x30 (acuma este 'tuns'), un anubias prins de o buturuga, moss + christmas moss prins de o buturuga, o bila de cladophora, marsilea si riccia pusa la crescut (pogostemonul din imagini nu mai exista)
-fauna: creveti red-cherry + 3 neoni clasici
-2 prize temporizatoare

PRET: 250ron. (negociabil)
pot asigura transportul in Bucuresti

image image image
disponibili vreo 20 de melcisori mici/mari si raiiiii
pret 5ron/buc
p.s. nu trimit in afara Buc
se poate inchide. multumesc!
e pacat de atata verdeata. scad pretul per total la 40ron
si jumatatile cu 20ron.
haideti ca trebuie sa manance si africanii mei
vand cantitatea de moss care se vede in poza.
pret: 50ron

image image

p.s. am facut o poza in raport cu mouse-ul
a zburat si el ... inapoi in bazin
mi-a ramas numai membe deep
am de dat 10 ciclide africane, 9 buc labidochromis caerulus si 1buc membe deep. toti sunt masculi, sunt 99% sigur. astept doritorii, care se vor deplasa pana la statia de metrou Crangasi.
le-ai dat pe toate ?

Forum Index » Profile for mirciulik » Messages posted by mirciulik
Go to: