Butelie Co2 6 kg reincarcabila, fabricata in 2008, deci valabilitate ISCIR pana in 2018.
Pret 250 Ron, detalii pe PM.
Pt a veni in intampinarea unor eventuale intrebari
inaltimea buteliei 80 de cm asta cu acel guler de protectie al robinetului, inaltime pana la robinet 75 de cm.
Butelia nu este goala, este mai mult de jumatate cu CO2.
Robinetul este standard, asta inseamna ca orice reductor se va potrivi cu ea.
Alex.B wrote:Filtrul este nou! Robinetii nu fac parte din set, asa scrie si pe cutie! Filtrul este nou, insa face un usor zgomot, nu cred ca e vorba de aer, ca am scuturat canistra. Poate ca asa face el....nu e foarte zgomotos insa e mai zgomotos ca fluval 104.
Relativ la faza cu robinetii: golani, sincer.
Zgomotul: jocul prea mare intre ax si rotor, banuiesc. Incearca sa inlocuiesti axul. Cauta un strungar priceput, ca sa-ti faca unul nou din inox, lustruit oglinda.
Dupa mai mult timp, vad ca e silentios, poate era inca in faza de rodaj, si acum cu un pic de biofilm treaba merge ca unsa
Nici eu nu ma asteptam sa merg pe valisneria, insa cred ca se potriveste cel mai mult cu aspectul de simplu, fara ceva complicat al acvariului, in mijloc creste niste myriophillum momentan, cred ca textura frunzelor o sa schimbe un pic monotonia, si o sa fie un punct focal:d Imi place foarte mult conceptul de Nature Aquarium si cred eu ca se inscrie in tiparele Nature Multumesc mult de aprecieri!
Pentru toti fanii Nature, o veste buna! Celebra revista Aquajournal acum in format electronic, in engleza! Pretul abonamentului este de 36 USD/an.
http://www.adana.co.jp/en/sc/news/detail/151
Printre rezultatele IAPLC 2011 am fost placut impresionat sa vad 3 romani. Poate ne ajuta fiecare cu o poza a acvariului si cateva comentarii Locul 395 Balazs Szekely.
752 Andrei - Catalin Duta.
929 Alexandru Calanc.
Foarte frumos scape-ul. Cand o sa se puna algele pe lemne o sa fie de nota 10.
Ca pesti iti recomand red nose tetra(rhodostomus) si o pereche de scalari. Sau doar neoni , dar orice ar fi (pesti de card) sa fie multi
Referitor la neoane, eu am plant grow de la aquamedic, pe care le am combinat cu osram 880 skywhite. E un articol pe http://ukaps.org/forum/viewtopic.php?f=20&t=555, unde skywhite e combinat cu silvania grolux care e cam acelasi cu plant grow. Eu sunt foarte multumit de combinatie