Message |
|
Daca l-asi construii eu, credeti ca grosimea de 4 mm ar fi suficienta? (cub 30cm)
|
 |
|
Nu...sper sa gasesc un cub sh..daca nu, voi face unul pe comanda.
Vreau ceva hang-on, care sa ocupe cat mai putin spatiu.
|
 |
|
Salut.
Deoarece planul care il facusem pentru un acvariu 225l mai are de asteptat(din cauza finantelor), m-am gandit sa incep cu un nano.
Sunt in cautarea unui filtru si a unui incalzitor pentru respectivul acvariu.(inca nu stiu care vor fi dimensiunile, dar tind spre un cub 30cm)
Intrebare 1: As putea sa pun cativa microrasbora galaxy + cativa rcs?
Intrebare 2: Ce sa aleg intre Hailea SL 206 si Crystal Hang On 2 ? (acvariul va fi amplasat in aceiasi camera in care dorm...deci trebuie sa fie silentios)
Intrebare 3: Ce incalzitor mi-ati recomanda? (tinand cont ca spatiul este destul de mic, si incalzitorul trebuie sa fie pe masura)
|
 |
|
Asa cum spune si titlul cumpar una bucata acvariu nano(ma intereseaza numai sticla, fara nici un fel de alt accesoriu)
Minim 20l, maxim 30l.
De preferat predare personala in Constanta.
|
 |
|
Credeti ca ar ajunge 5l Aquabasis + 15l Manado ?
|
 |
|
Cumpar filtru extern pentru acvariu de 200l ... JBL, Eheim, Tetratec, Fluval ... Nu are importanta firma, conteaza sa fie functional si sa aiba toate componentele.
|
 |
|
Va mai adresez o intrebare tot aici...asta pentru viitorul apropriat: daca as folosi aquabasis + manado + ceva nispip/cuart(3-5mm), ar fii vreo problema?
Am mai citit pe unele forumuri si am aflat ca madano nu prea tine plantele in loc...
|
 |
|
In cele din urma m-am hotarat asupra grosimii sticlei: fund 12mm, laterale 10 mm + intarituri in H (din sticla de 10mm)
Sper sa nu imi faca vreo problema pe viitor 
|
 |
|
Nu inteleg care e faza cu acel "scotch" verde ... sunt eu mai greu de cap.
Credeti ca mi-ar ajunge un tub de Dow Corning 881 ?
Cat timp ar trebuii lasat la "uscat" ?
|
 |
|
Salut.
Imi poate spune cineva care ar fi dimensiunile exacte ale sticlei pentru un acvariu 100L x 40l x 50h...sticla groasa de 10mm [As vrea sa il fac home made si sa dau comanda de sticla, dar nu stiu dimensiunile...trebie sa iau in considerare grosimea sticlei+siliconul, si nu prea ma pricep]
Credeti ca ar fi nevoie de fund dublu si/sau intarituri?
Ce silicon mi'ati recomanda.
Multumesc.
|
 |
|
Salut...din nou.
Sa nu mai creez alt topic, va intreb tot aici.
Am gasit pe acasa...de la un acvariu mai vechi, o chestie, probabil o pompa de aer pe care scrie "ELITE799".
Imi puteti spune daca imi este folositoare invreun fel?
|
 |
|
Aha...in principiu stiu cum se cicleaza
Dar am vazut ca mi-ar trebuii si pompa de aer cu furtun si piatra de aer si incalzitor.
Imi puteti spune care ar fi cea mai buna alegere pentru pompa de aer si incalzitor, si daca filtrul este cat de cat acceptabil?
|
 |
|
Salut.
Am un acvariu de 60l, un filtru intern cu debitul de 380 l/h si un capac cu sistem iluminare lamp? 24w
Intrebare de incepator: Ce mai mi-ar trebuii pentru ca acvariul sa poata "functiona" ?
Mersi anticipat.
|
 |
|