[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare...  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Al3x93
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut.
Deoarece planul care il facusem pentru un acvariu 225l mai are de asteptat(din cauza finantelor), m-am gandit sa incep cu un nano.
Sunt in cautarea unui filtru si a unui incalzitor pentru respectivul acvariu.(inca nu stiu care vor fi dimensiunile, dar tind spre un cub 30cm)

Intrebare 1: As putea sa pun cativa microrasbora galaxy + cativa rcs?
Intrebare 2: Ce sa aleg intre Hailea SL 206 si Crystal Hang On 2 ? (acvariul va fi amplasat in aceiasi camera in care dorm...deci trebuie sa fie silentios)
Intrebare 3: Ce incalzitor mi-ati recomanda? (tinand cont ca spatiul este destul de mic, si incalzitorul trebuie sa fie pe masura)
[Yahoo!]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut!

1) Da, poti tine pestiutii si crevetii.
2) HOB nu stiu ce sa aleg - mi se par galagioase mie insa pentru mentenanta e mai usor, pentru zgomot as merge pe un intern.
3) In incalzitor nano de 50W e suficient ..

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
webarts
Junior member

IP:

2. Eu am avut un AquaEl Fan mini Plus - e micut si destul de silentios (tot intr-un nano)

This message was edited 1 time. Last update was at 22/03/2013 15:28:25

[WWW] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Eu am avut un HOB chinezarie. Problema de obicei la hang-on uri e capacul ala de plastic de deasupra, care nu e fixat si vibreaza.
La al meu i-am gasit o pozitie si nu mai vibra. Sau il poti scoate de tot. Sau sa pui ceva intre capac si cutie...cred ca se poate rezolva problema.

Acvariul il lipesti tu?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Al3x93
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu...sper sa gasesc un cub sh..daca nu, voi face unul pe comanda.

Vreau ceva hang-on, care sa ocupe cat mai putin spatiu.

[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Daca il lipeai tu, sau daca iti face cineva, iti recomand si filtrarea intr-o camera separata in acvariu.

Uite cum am facut eu: http://acvariu.ro/forum/posts/list/24049.page

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Al3x93
Junior member
[Avatar]

IP:

Daca l-asi construii eu, credeti ca grosimea de 4 mm ar fi suficienta? (cub 30cm)

This message was edited 2 times. Last update was at 22/03/2013 18:07:15

[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Eu l-as face din sticla de 6 mm.

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Merge si din 4 cu intaritoare.
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: