Message |
|
Tonina a adus Bogdanel. Vezi ca gasesti deja la Animax Turda.
|
 |
|
Moralul sus! Si treci la unul gen 160x60x60 !!! Apropos, nu aveai sub acvariu polistiren sau neopren?
|
 |
|
Si eu cred ca e Ozelot.
|
 |
|
E mult mai rau. Si e verde. Cred ca sunt alge. In cazul asta schimb de apa cat mai des. Si apropos, cand o sa mai tunzi tufele alea de micranthemum sa ma ai si pe mine in vedere.
|
 |
|
Pai pana la urma e nor alb? Sau verde?
Daca e mai rau nu e bine.
|
 |
|
Atentie foarte mare la turba de flori. Majoritatea este pentru flori, adica este imbogatita cu diverse ingrasaminte si substante chimice (azotati). Si sa vezi atunci alge!!!
S-a mai discutat pe aici. Era o marca care mergea in acvariu. Ceva olandez parca.
|
 |
|
@INTROS: merci .  Postul meu era din 16 mai. Am aflat intre timp. 
|
 |
|
Nu s-a mai limpezit de saptamana viitoare?
E mai rau sau mai bine? Ca trebuia sa se amelioreze. Eu zic sa nu mai schimbi din apa. Si sa bagi niste "salata" (ceratopteris). Cu acelasi efect ca si salcia.
|
 |
|
Si eu am observat acelasi lucru. In plus se strica si radacinile. Nu mai sunt albe, ci negre. Ma gandesc: oare nu se strica intai radacinile si ca rezultat se strica si frunzele?
|
 |
|
La mine a rezistat vreo 2 luni.
|
 |
|
@kosmo: Eu am vazut femela umflata cu icre. De fapt mai multe. Si am mai vazut si mascul care nu stia sa o stoarca. Rezultatul? Femela a murit.
|
 |
|
Anubias poate foarte bine sa fie pus in substrat.
|
 |
|
Poate doar in principiu. La 2 companii aeriene am intrebat si nici una nu a acceptat transportul animalelor in cabina si nici la cala. Una era TAROM si cealalta Alitalia.
|
 |
|
REZOLVAT
|
 |
|
Nu era rosu. Era macranda, sau nu stiu cum ii zice ca nu il mai gasesc in nici o baza de date. Eu stiu ca sunt 3 - rosu, verde si ala combinat. E vorba de cel care se inmulteste prin pui in mijlocul frunzei.
Daca mai astepti vreo 1-2 saptamani, o sa fie un pui si de rosu. Acum e prea mic ca sa il scot.
|
 |
|
NU ESTE LEGAL!!!
Ai nevoie de certificate de sanatate si aprobare speciala (pentru animalele de companie gen pisica sau caine). Restul se poate transporta numai cu cargo.
|
 |
|
Merci Razvan. Inteleg aluzia. Eu l-am pus pe asta al meu in apa si nu a tras prea multa apa. Ma asteptam sa se scufunde dupa un timp.
Nu ma grabesc. Il pun la bazinul cu pui de discusi peste vreo saptamana, ca acum au doar 2 zile de cand s-au lipit pe parinti.
Merci.
|
 |
|
Am vazut in piata. Era unul movulii spre gri parca. Dar era mic. Mie imi trebuie unul mai mare un pic. Stiu de buretii lui Cornel. Sunt si eu posesorul unuia la fel. 
|
 |
|
Era minunat daca gaseam inainte de a veni la intalnire. Dar m-am dus dupa aia in Carrefour si am cumparat un burete. O sa vad daca trage apa. De unde fac rost de un burete bun de dimensiuni mai mari?
|
 |
|
Cum se poate testa un burete obisnuit daca e bun pentru a fi un filtru bolborositor in acvariu?
|
 |
|