[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: StrumfSef
Forum Index » Profile for StrumfSef » Messages posted by StrumfSef
Asa cum spune si titlul vand tot ce am la bucata, separat sau in orice alta varianta imi propun cei interesati.

Pui de scalari productie proprie :
- varsta putin peste doua luni (de la Paste),
- dimensiuni 3-4 cm (aprox 40-50 buc la 3-4 cm si inca 40-50 buc mai mici 1-3cm, acestia din urma fiind cu aprox 2 sapt mai tineri),
- hraniti cu nauplii de artemia, apoi tetramin fulgi, daphnia si mixtura, puii sunt foarte mancaciosi le dau momentan 3-5 mese pe zi pana cand nu mai mananca (au burtile pline).
- pretul este de 2,5 lei/bucata pentru cei mari, iar cei mici vor veni la vanzare dupa terminarea celor mari.
Daca cineva doreste sa ii achizitioneze pe toti (80-100 buc) pretul este de 150 lei negociabil (numaratoarea exacta a pestilor se va face la fata locului iar pretul va fi reglat in functie de cantitate, dar nu va depasii 150 lei);Deasemeni se vinde si acvariul pentru pui (60x40x30, 70l) home made cu o pompa de aer resun si piatra de aer la pretul de 50 ron; Sau 180 lei pestii+acvariu+pompa si piatra.

Patru discusi blue turquoise:
- unul de 9-10 cm -75 lei
- doi de 8-9 cm - 65 lei
- unul ramas putin in urma (dar mananca foarte bine mixtura) 6-7cm - bonus la achizitionarea celorlalti 3 (200 lei toti 4)

16 neoni - 20 lei

Acvariu 95X60x50, 285l, home made cu sticla de 10mm si silicon negru
+ suport metalic (profil rectangular sudat)
+ peste 10 specii de plante (echinodorus bleheri, cryptocoryne, ludwigia, bacopa, ...)
+ 3 buturugi
+ capac home made negru cu 3 neoane philips TLD 865 30W si 3 drosere Vito
+ 2 cory paleatus (gri, 8 cm), 2 hoplo(8-9cm), 6 ancistrusi(5-7 cm), 8-9 melci pomaceea, melci de substrat, melci asasini
+substrat JBL si pietris
+plus neonii bonus
= Pret 600 lei

Filtru extern EHEIM Professionel 2228, stare impecabila, cu furtune originale, in-out
+ Siporax 3l
+ un reactor de Co2
+ JBL PH test (fara solutii)
=Pret 450 lei

Patru perechi de scalari :
- doua sunt in al doilea an de depundere (cele cu alb si negru, am scos pui si anul trecut si anul acesta)
- doua formate anul acesta (doar cu una am scos pui), acestea doua sunt argintii cu dungi negre
-pretul este de 50 lei/pereche cele 3 confirmate si 35 lei cea neconfirmata

Acvariu pentru perechi (sau pui):
- dimensiuni 95x45x45 (190l), impartit in patru compartimente (cu geam sablat intre ele), fiecare avand 45x45x23 ( 46l)
+capac alb home made cu un neon philips TLD865 30W si droser Vito
+4 filtre interne (2 hailea RP200 si doua boyu 300l/h, resp 400l/h) cu burete si siporax
+plante
+substrat JBL si pietris
=Pret 200 lei

Se mai vand 4 incalzitoare resun(25W, 50W, 100W, 200W), preturi 20, 25, 30 resp 35 lei, sau se dau bonus la achizitionarea acvariilor

Voi mai da bonus, cine vrea, artemia pure egg de la JBL, JBL Nobil Fluid, aproape pline, 3 acvarii pentru icre/pui ff mici (10-20l), si ce mai am prin casa legat de acvaristica si am uitat sa pun in anunt.

Preturile sunt negociabile, in limita bunului simt, se pot vinde in orice combinatie doriti (ma refer la lucrurile mari, si sa merite efortul), pentru orice intrebari si informatii ma gasiti la Telefon 0725506171 si PM.

Se vor vinde mai intai pestii, apoi acvariile si aparatura.
Pentru cine e interesat pot trimite mai multe poze prin mail, parca_s@yahoo.com
Vand melci asasini 4 Ron bucata, tel 0725506171.
Poi de ce .... mie mi se pare ca daca o gandesc sa schimbe cam la 3-4 zile toata apa din acvariu e foarte eficienta si in plus treaba are loc foarte lent deci pesti aproape ca nu vor simtii nimik.

Sau poate chiar si mai des, in timp cred ca o sa-mi dau seama cat de des (adik ce debit sa reglez). Nu ma intelege gresit, dar daca ceva ti se pare aiurea argumenteaza ca sa inteleg si eu ceva adik sa o concep in asa fel incat sa fie cat mai eficienta. O astfel de instalatie mie mi se pare vitala mai ales la acvarii foarte mari gen 500l, 700l poate chiar si mai mari, adik eu ca orice acvarist am inceput de la un acvariu de 70l, si am ajuns dupa mai putin de doi ani la unul de 300l care il am si acum, daca as avea spatiu as face unul mai mare, deci chiar vreau sa imi pun la punct o metoda de schimb automat al apei care sa imi fie si pe viitor folositoare, la un acvariu mai mare atunci cand o sa-mi permita spatiul.
Poi nu am deloc distanta mare nici de la alimentare nici pana la scurgere, pentru ca acolo unde e acvariul acum a fost inainte o masina de spalat, deci instalatia este deja trasa, nu prea am ce sa ascund . Problema la mine e ca nu am unde sa tin un butoi cu apa la statut, nici bani de instalatie de osmaoza nu am, am un acvriu de 300l cu discusi, si vreau sa relizez o instalatie care sa schimbe apa singura in acvariu. Momentan schimb cam 30-40% din apa o data pe sapt folosind apa direct de la robinet ( stiu ca nu e indicat dar nu am spatiu de loc in casa), si de asta ma gandeam ca acest filtru realizat de Koala este exact ce-mi trebuie.
Io am mai cautat pe net si cred ca rezervele alea de carbun activ tip bloc sunt mai bune decat carbunele granular care se pune in filtre, am gasit de la 30 lei pana la 80 lei in functie de marime si firma, cele mai scumpe fiind rezervele pentru aquator care au si ceva argint pe langa carbune ca sa omoare anumite bacterii, dar nu cred ca e cazu la mine.
Recipientele am vazut ca se gasesc nu sunt o raritate, cred ca o sa le iau din acelasi loc cu carbunele ca sa se potriveasca la dimensiuni, problema mai ramane bumbacu acela de 0,5 microni. Precizez ca tot ce am cautat pana acum am cautat pe net de acasa, nu imi place sa merg si sa alerg in tot orasu, dar bumbac nu am gasit pe net, deci daca stie cineva de unde pot sa iau, un magazin ceva, as fi recunoscator. Multumesc!

PS: Si bineinteles astept pareri despre ce vreau eu sa fac adik aceasta instalatie improvizata (adika doua furtune intra in acvariu unul de la alimentarea cu apa care are acest filtru pe el si unul care duce direct la scurgere ; ambele cu robinete pe ele, si amorsez furtunul de evacoare pentru ca nu am cum sa dau acum gauri in avariu, si incarc sa reglez din robineti acelasi debit la intrare si la iesire), daca aveti alte ideii mai bune astept pareri, daca nu voi posta poze atunci cand instalatia e gata, sa speram ca va merge.
Salut! Mi se pare foarte buna metoda, vreau si eu sa imi fac ceva de genu, dar vreau sa imi pun inca un furtun cu robinet care sa imi scoata apa din acvariu cu acelasi debit cu care imi intra apa in acvariu, si astfel sa se schimbe singura apa.
Intrebarea mea e ce fel de carbune activ este acela din recipient, este granular de care se gaseste la orice petshop sau e din acela bloc cum e la filtrele aquator? Si de unde as putea sa imi iau recipientele si carbunele si bumbacul.
s-a dat se poate inchide, multumesc
Valabil
Donez o femela matura de scalar, a depus de doua ori dar nu are mascul, (eu am alta pereche formata) doritorul trebuia sa vina sa o ia de la Nicolae Grigorescu, mai exact strada Fizicienilor, telefon 0762659785 sau 0725506171
Ok! o sa te sun maine sau poimaine sa ne intalnim sa facem schimbu.
salut ! esti sigur 100% ca e mascul?; si cam cat de mare e. te intreb pentru ca eu am trei scalari argintii cu dungi negre si de curand doi dintre ei s-au ales sa depuna, unul sigur e femela dar celalalt care ar trebuii sa fie mascul cred ca e tot femela. Nu stiu sigur azi i-am pus in alt acvariu ca sa depuna si dupa ce depun astept 2-3 zile sa vad daca se fecundeaza icrele daca nu inseamna ca sunt femele amandoua si iti pot da una la schimb pe masculul tau. Eu vreau doar sa aleg o pereche daca te gandesti la alta varianta care sa fie buna pentru amandoi sunt dispus la orice schimb... mai vorbim peste 2-3 zile daca nu il dai pana atunci!
Le vreau eu, trimit pe cineva din ploiesti sa le ia, ai pm.
vand 22-23 scalari:
- varsta 7-8 luni
-dimensiuni 7-9cm (cu aripi)
-pret 3 lei/buc
-sau 50 lei toti
Ofer transport gratuit in Bucuresti (si in Ploiesti pentru toti);

tel: 0762659785

mai vand doua femele mature de ancistrus si cinci corydoras albi - 4 lei bucata (se pot vedea i

Corydorasii si ancistrusii s-au dat, scalarii sunt rezervati pana duminica, daca nu se dau revin cu anuntul. Multumesc!

S-au dat toti pesti, se poate inchide, multumesc pentru gazduire!
stoc 11 bucati
300 lei toti pentru cine e interesat
http://imageshack.us/photo/my-images/405/imgp4284a.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/153/imgp4286a1.jpg/
Scuze pentru link-ul anterior pentru poze intrati pe link-ul de mai jos:
http://imageshack.us/g/684/dsc0010id.jpg/
Vand pui discus Blue Turquoise:
-marime intre 5-7 cm;
-varsta aprox 6 luni;
-pret intre 35 si 45 lei in functie de marime (7 lei pe cm);
-pentru cine ia mai mult de 5 pesti ofer reducere
-stoc aprox 16-17 bucati (500 lei toti)
Pestii sunt crescuti cu artemia congelata, mixtura inima de vita si granulat (aquatic nature discus ).

http://my.imageshack.us/v_images.php
Ma intereseaza pe mine ancistrusii... Pot veni azi sa ii iau oriunde un Buc , si la orice ora ....
Mersi pentru plante, sunt foarte multumit de ele...
Se poate inchide.. pestii s-au dat
N-am reusit sa ii dau daca mai este cineva interesat astept variante de pret.

Forum Index » Profile for StrumfSef » Messages posted by StrumfSef
Go to: