Asa cum spune si titlul vand tot ce am la bucata, separat sau in orice alta varianta imi propun cei interesati.
Pui de scalari productie proprie :
- varsta putin peste doua luni (de la Paste),
- dimensiuni 3-4 cm (aprox 40-50 buc la 3-4 cm si inca 40-50 buc mai mici 1-3cm, acestia din urma fiind cu aprox 2 sapt mai tineri),
- hraniti cu nauplii de artemia, apoi tetramin fulgi, daphnia si mixtura, puii sunt foarte mancaciosi le dau momentan 3-5 mese pe zi pana cand nu mai mananca (au burtile pline).
- pretul este de 2,5 lei/bucata pentru cei mari, iar cei mici vor veni la vanzare dupa terminarea celor mari.
Daca cineva doreste sa ii achizitioneze pe toti (80-100 buc) pretul este de 150 lei negociabil (numaratoarea exacta a pestilor se va face la fata locului iar pretul va fi reglat in functie de cantitate, dar nu va depasii 150 lei);Deasemeni se vinde si acvariul pentru pui (60x40x30, 70l) home made cu o pompa de aer resun si piatra de aer la pretul de 50 ron; Sau 180 lei pestii+acvariu+pompa si piatra.
Patru discusi blue turquoise:
- unul de 9-10 cm -75 lei
- doi de 8-9 cm - 65 lei
- unul ramas putin in urma (dar mananca foarte bine mixtura) 6-7cm - bonus la achizitionarea celorlalti 3 (200 lei toti 4)
16 neoni - 20 lei
Acvariu 95X60x50, 285l, home made cu sticla de 10mm si silicon negru
+ suport metalic (profil rectangular sudat)
+ peste 10 specii de plante (echinodorus bleheri, cryptocoryne, ludwigia, bacopa, ...)
+ 3 buturugi
+ capac home made negru cu 3 neoane philips TLD 865 30W si 3 drosere Vito
+ 2 cory paleatus (gri, 8 cm), 2 hoplo(8-9cm), 6 ancistrusi(5-7 cm), 8-9 melci pomaceea, melci de substrat, melci asasini
+substrat JBL si pietris
+plus neonii bonus
= Pret 600 lei
Filtru extern EHEIM Professionel 2228, stare impecabila, cu furtune originale, in-out
+ Siporax 3l
+ un reactor de Co2
+ JBL PH test (fara solutii)
=Pret 450 lei
Patru perechi de scalari :
- doua sunt in al doilea an de depundere (cele cu alb si negru, am scos pui si anul trecut si anul acesta)
- doua formate anul acesta (doar cu una am scos pui), acestea doua sunt argintii cu dungi negre
-pretul este de 50 lei/pereche cele 3 confirmate si 35 lei cea neconfirmata
Acvariu pentru perechi (sau pui):
- dimensiuni 95x45x45 (190l), impartit in patru compartimente (cu geam sablat intre ele), fiecare avand 45x45x23 ( 46l)
+capac alb home made cu un neon philips TLD865 30W si droser Vito
+4 filtre interne (2 hailea RP200 si doua boyu 300l/h, resp 400l/h) cu burete si siporax
+plante
+substrat JBL si pietris
=Pret 200 lei
Se mai vand 4 incalzitoare resun(25W, 50W, 100W, 200W), preturi 20, 25, 30 resp 35 lei, sau se dau bonus la achizitionarea acvariilor
Voi mai da bonus, cine vrea, artemia pure egg de la JBL, JBL Nobil Fluid, aproape pline, 3 acvarii pentru icre/pui ff mici (10-20l), si ce mai am prin casa legat de acvaristica si am uitat sa pun in anunt.
Preturile sunt negociabile, in limita bunului simt, se pot vinde in orice combinatie doriti (ma refer la lucrurile mari, si sa merite efortul), pentru orice intrebari si informatii ma gasiti la Telefon 0725506171 si PM.
Se vor vinde mai intai pestii, apoi acvariile si aparatura.
Pentru cine e interesat pot trimite mai multe poze prin mail,
parca_s@yahoo.com