[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez mascul Scalar matur (1,5 ani) - wild type (sau schimb cu femela)  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
lexxx
Junior member

IP:

Cum spune si titlul, donez un mascul de scalar, wild type, argintiu cu 3 dungi negre, sau schimb cu femela. E sanatos si voinic, mananca atat fulgi cat si artemia inghetata sau bloodworms. Se impaca bine si cu neonii (a fost crescut cu ei si nu-i vede ca pe o delicatesa, nu mi-a disparut nici unul).

Din pacate am doi masculi si nu se inteleg deloc, tind sa cred ca acest lucru le creeaza amandorura un puternic discomfort, asa ca prefer sa dau unul dintre ei si sa caut o femela pentru cel de-al doilea.

Se poate ridica seara sau in weekend din zona Stadionului National, intersectia Diham, Bd Chisinau. Pot fi contactat la telefon 0721283345 - Alex.

[Yahoo!]
StrumfSef
Junior member

IP:

salut ! esti sigur 100% ca e mascul?; si cam cat de mare e. te intreb pentru ca eu am trei scalari argintii cu dungi negre si de curand doi dintre ei s-au ales sa depuna, unul sigur e femela dar celalalt care ar trebuii sa fie mascul cred ca e tot femela. Nu stiu sigur azi i-am pus in alt acvariu ca sa depuna si dupa ce depun astept 2-3 zile sa vad daca se fecundeaza icrele daca nu inseamna ca sunt femele amandoua si iti pot da una la schimb pe masculul tau. Eu vreau doar sa aleg o pereche daca te gandesti la alta varianta care sa fie buna pentru amandoi sunt dispus la orice schimb... mai vorbim peste 2-3 zile daca nu il dai pana atunci!
lexxx
Junior member

IP:

Salut,

Da sunt absolut sigur ca e mascul, are fruntea foarte bombata si organul sexual conic, nu exista indoiala. Avand un an jumatate, este destul de mare, undeva la 7 cm diametru, doar corpul, cu inotatoare sare de 14cm.

Daca ai ghinionul sa ai 2 femele, m-as bucura sa facem schimb, asa celalalt mascul al meu nu ar ramane singur.

[Yahoo!]
StrumfSef
Junior member

IP:

Ok! o sa te sun maine sau poimaine sa ne intalnim sa facem schimbu.

Forum Index » Donatii
Go to: