| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Christmas si eu .
|
 |
|
|
|
Multumesc, se poate inchide, si-au gasit alta locuinta.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Cred ca ar trebui sa te limitezi la aprox 60cm inaltime, gandeste-te ca lumina trebuie sa ajunga la fundul acvariului si cu tuburi nu cred ca luminezi la 80 cm. Poate cu lampi HQI. Sticla am luat de la Glassexpert, foarte profesionali, canturi impecabile, sticla Ultraclara am folosit
pentru geamul frontal si float obisnuit pentru restul.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Un mascul si doua femele 10 lei. Parintii lor au fost luati de la Reef unde mi s-a spus ca sunt clasa N. Rog contact pe PM, nu pe forum (sa nu deranjam).
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Exact aceleasi bule mi-au aparut si mie si mi-au disparut cam la 2 luni de zile. Am folosit silicon Dow Corning. Si pe mine ma ingrijorasera pentru ca initial nu se vedeau si au aparut dupa umplere. Cred ca l-am tinut gol cam 15 zile.
|
 |
|
|
Mi se pare normal la inceput sa citesti regulamentul, sa te prezinti cum scrie acolo.
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/59.page
|
 |
|
|
|
Sticla a fost de 10mm, si da, l-am pus pe cordonul de silicon, pe mijloc. Cam 3-5buc pe latura. Bucatele foarte mici , max. 3-4mm.
|
 |
|
|
|
Eu am pus bucatele 3-4mm din fir de pescuit transparent de grosime 1mm. din loc in loc pe cordonul de silicon. Atunci cand am strans geamurile tot a ramas un milimetru de silicon.
|
 |
|
|
|
Multumesc, se poate inchide. Si-au gasit o noua casa.
|
 |
|
|
|
bonus 4 pui
|
 |
|
|
|
I-am cumparat de la Reef cu 20 lei (au zis ca sunt clasa N). Veau sa-i dau pentru ca femela a crescut destul de mult si dupa ce a facut un rand de pui, pe care o sa-i dau si pe ei cand vor creste, imi hartuieste si omoara crevetii. De cand am endlerii, crevetii stau in majoritatea timpului ascunsi. Masculul este superb. Pret 10 lei.
Numai in Bucuresti.
Multumesc!
|
 |
|
|
|
Cine crezi tu ca iti va da nr. de tel. aici ca sa-i deranjeze toata lumea? Adica pe PM de ce nu vrei? Ai un motiv anume?
|
 |
|
|
|
Si eu am acceasi problema. Am pus din plastic si dupa doua saptamani s-au largit si am pierdut co2-ul. Cele de aragaz sunt de doua tipuri: clingherit si alt material asemanator plasticului. Care merge mai bine ?
|
 |
|
|
|
Pauza o saptamana, va multumesc !
|
 |
|
|
|
Pachet nou, 40 lei