Eu am deocamdata doar butelia si reductorul, urmeaza sa-mi iau controller-ul PH si electrovalva. Ma gandeam sa-mi pun ''droselul'' la reductor. Apropo, ceva sfaturi de unde sa cumpar si de care, controller si electrovalva?
Daca tot ai fost atat de dragut, spune-ne care este indicativul droselului, sa stim ce comandam.Tu ai experimentat, si stii cu siguranta ce model, cu cot, fara, inci, metrii si altele care ne dau
regulatorul l-am avut de la o instalatie de analiza a aerului de acum 20 ani, RDG, de la care am pastrat regulatorul cand s-a casat. Daca stiam la ce o sa le folosesc, pastram si buteliile, supape etc.
Ma numesc Ghita George, am un acvariu de 120 l, de peste 10 ani.Lumina cu doua tuburi Aquarelle . Am avut pyrania, oscari, scalari, gurami, gupyi, etc. Acum, dupa ce mi-au murit oscarii , am in acvariu: 7r asbora, 12 neoni, 4 molly, 4 xifo. Plante: Echinodorus, Micranthemum, Valisneria spiralis, Ceratopteris.
Am intrat pe acest site cautand informatii despre realizareea unei instalatii de CO2. Am o butelie de stingator incendiu, regulator presiune. Vreau sa cumpar cat de curand reactor, analizor Ph. Incerc sa-mi dau seama de ce mi-ar trebui urmarind site-ul, unde am gasit multe discutii interesante.