[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: geo13
Forum Index » Profile for geo13 » Messages posted by geo13
Lilaeopsis si riccia poti sa-mi dai si mie , te rog
Eu am deocamdata doar butelia si reductorul, urmeaza sa-mi iau controller-ul PH si electrovalva. Ma gandeam sa-mi pun ''droselul'' la reductor. Apropo, ceva sfaturi de unde sa cumpar si de care, controller si electrovalva?
Si eu unul !
Daca tot ai fost atat de dragut, spune-ne care este indicativul droselului, sa stim ce comandam.Tu ai experimentat, si stii cu siguranta ce model, cu cot, fara, inci, metrii si altele care ne dau
Inteleg ca recomanzi pe cel de 0.1mm, cred ca AS12, sau AS13.
Ne poti spune cat te-a costat ''droselul de cale'' ?
regulatorul l-am avut de la o instalatie de analiza a aerului de acum 20 ani, RDG, de la care am pastrat regulatorul cand s-a casat. Daca stiam la ce o sa le folosesc, pastram si buteliile, supape etc.
Ma numesc Ghita George, am un acvariu de 120 l, de peste 10 ani.Lumina cu doua tuburi Aquarelle . Am avut pyrania, oscari, scalari, gurami, gupyi, etc. Acum, dupa ce mi-au murit oscarii , am in acvariu: 7r asbora, 12 neoni, 4 molly, 4 xifo. Plante: Echinodorus, Micranthemum, Valisneria spiralis, Ceratopteris.
Am intrat pe acest site cautand informatii despre realizareea unei instalatii de CO2. Am o butelie de stingator incendiu, regulator presiune. Vreau sa cumpar cat de curand reactor, analizor Ph. Incerc sa-mi dau seama de ce mi-ar trebui urmarind site-ul, unde am gasit multe discutii interesante.

Forum Index » Profile for geo13 » Messages posted by geo13
Go to: