[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ovyman
Forum Index » Profile for ovyman » Messages posted by ovyman

image

poza droser 2

image

poza soclu

image
Din pacate nu e schema pe droser
Multumesc mult pt raspunsuri si pentru promtitudine
Salut, am golit azi tot acvariul vreau s-al resetez, cand am vrut sa pun substratul am vazut pe fundul acvariului 3 zgarieturi de vreo 3 cm nu sunt adanci nu se simt la mana, dar cand dai cu unghia se simte. Spuneti-mi va rog este pericol de spargere a acvariului. Mentionez ca pana acum am tinut pietris pe fundul acvariului si cand l-am scos nu am fost foarte gentil si posibil s-al fi zgariat. Acum nu stiu ce sa fac, mie frica sa nu se sparga acvariul.
Salut, ma ajuta cineva si pe mine cu o schema de instalare a unui neon.Am droseru si soclurile, starter nu am luat pentru ca mi s-a zis ca nu trebuie.
am reusit azi sa cumpar un droser Layrton ceva made in spain doar deasta am gasit si socluri normale fara protectie de apa. Acum ramane sa vad cum fac toata instalatia
Salutare, dupa ce am fost "tras de urechi" :-) de unul dintre voi in legatura cu filtrul meu m-am hotarat sa achizitionez un alt filtru mai k lumea, aici iar apelez la voi, va rog recomandati-mi un filtru intern bun in momentul de fata am un AquaEl Fan 1 Plus, acvariu de 54l
sincer sa-ti spun nu stiu cum ii nici macar nu l-am cerut sa vad cum arata mi-a spus ca e de 18 si ca ca nu e ceva firma cunoscuta, mai multe n-am intrebat pt ca am crezut cu cel de 18w nu e bun pt neon de 15w si am mers mai departe sa caut
Mersi pentru raspuns, o sa merg maine sa iau unul, doar ca n-am gasit unu de firma, nu stiu exact ce firma ii, dar n-am ce face altu nu gasesc
Am cautat toata timisioara si nu am gasit doser de 15w numai de 18w se poate folosi cel de 18w?
adriancalotescu wrote:Bine ai venit !!! Despre filtru , intai vezi ce bani ai si apoi te hotarasti la un extern sau tot intern.

Momentan raman la unul tot intern nu stiu daca se merita investitia la unul extern pentru un acvariu de 54l.
mai bine ma abtin, mie frica sa nu fac vreo prostie, merg maine sa caut prin magazine daca printr-o minune gasesc cu protectie la umezeala e bine daca nu iau normale
Mersi pentru sfaturi, maine merg la cumparaturi , revin cu informatii
ok partea cu droseru am lamurit-o, acum va rog sa-mi spuneti soclurile trebuie si ele sa fie intr-un fel anume sau o firma anume?
Multumesc frumos pentru raspuns si pentru schema, ai dreptate daca ma chinui un pic acolo intra 3 neoane, problema e ca nu stiu ce sa merg sa cumpar exista instalatii cum o am eu in capac in magazine?
Multumesc inca o data pentru raspunsuri
poza capac exterior

image

poza capac interior

image
Va multumesc frumos ca m-ati primit
Val am uitat sa precizez ca scalari erau pitici si pangasis era de 4cm. si o ultima intrebare ai zis ca nu e bun deloc Fan1 , te rog recomanda-mi alt filtru.
Promit ca asta e ultima intrebare care o postez aici
Multumesc frumos pentru raspunsuri
O sa le tin intr-o galeata sau un recipient mai mare 2 zile si dupa aceia le introduc in acvariu
Mersi frumos pentru raspunsuri singura problema e ca nu prea stiu cum sa mai adaug un neon capacu e facut doar pentru un neon

Forum Index » Profile for ovyman » Messages posted by ovyman
Go to: