[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pulitzer
Forum Index » Profile for pulitzer » Messages posted by pulitzer
cred ca de aia mi-au murit si mie din pesti la inceput.... ca am fost prea negativ.... sorry dar nu ma pot abtine... inca o data.. Succes !
ceva e prea simetric acolo.... asa, de bun venit
succese marete
multumiri !
pe la 2:00 azi noapte am reusit din 3-4 incercari...
inca o data
eu jur ca citesc forumuri(acvaristice) de un an si tot bostan sunt... inca nu am intrebat mare lucru, toate intrebarile care le-am avut au fost puse si cu raspunsul primit... doar sa le cauti trebuie... nu ca e rau sa intrebi, rau e sa nu bagi la cap ce ti se spune, sa iei o critica in modul pozitiv....
sfatul meu... da un restart dupa ce o sa citesti articolele pentru incepatori.... sunt de foarte mare ajutor si cineva a muncit la ele... pacat sa nu fie folosite...
succes
As vrea sa pot zice care e problema, dar asa am patit si eu, 4 cory morti in 5 zile si dup'aia s-au oprit. adica nici unul nu a mai patit nimic.... nici in ziua de azi nu stiu de ce...
pai dupa 2 zile ma declar per total ....multumit. pacat ca nu am T5. plantele perleaza frumoooooos... maine cosesc din ele ca ... tre o schimbare, scoatem hardware-le din acvariu ca am evoluat "la naiba" si pana una alta sper sa mai resuscitam substratul sa ma tina pana la primavera... sper sa pun si o poza.
noutati...
Parca reflectoarele sunt considerate marfa de contrabanda.... greu am gasit 2 juwel si 2 jbl.... bine si asa,.
montate si asteptam evolutia acvariului.
Concluzie personala? momentan am impresia ca juwel nu si-a meritat banii. Parerea mea. Mai fragil... iti poti taia venele cu el, finisaj minim...oglinda mai slaba sau cum sa-i zic decat la JBL care isi merita banii.
O sa stiu pe viitor.
Radek wrote: Is decorurile de plastic ale nevestei , tot mi le pune acolo .

Nu-s in acvariu , doamne fereste

la cati bani ai bagat in el fix asta lipsea 2-3 plantute de plastic in acvariu...
tropikana wrote:Ba nu ai dreptate deloc!
De ce trebuie sa stea butelia langa acvariu? Nu ai un loc in casa, in care sa ascunzi butelia? La butelie pui doar reductorul, tragi un furtun pana la acvariu. Aici pui electrovalva, numaratorul de bule si supapa unisens. Si nu imi spune mie ca nu poti ascunde un furtun printr-o plinta.
Sau mai stii cum sunt plintele prin Warsaw?

PS: Eu am un furtun pneumatic cu diametrul exterior de 6mm si vreo 2-3 metri si face fata la debit. La tine nu se pune problema de scaderi de debit la 1bps.

eu am 10m de furtun de la butelie care e la parter pana la etaj unde e acvariu si nu are nici o problema la 1-2 bps.... asa ca ramane o prbl. spatiul...
succes
pai la un moment dat o sa mai comand o tura, tre sa-mi ajunga echipamentul pt inca 2 neon si reflectoare, si o sa am 6 bucati. asa ca e buna recomandarea pentru 6 tuburi
la fluora nu m-am gandit sa iau 2 macar.....
intrebare :
momentan am loc pt 4 tuburi t8 30w, am disponibile urmatoarele :
1 osram fluora
3 osram 865
2 osram 965 biolux.
ma gandesc sa le pun asa :
1 osram fluora
2 osram 865
1 osram 965 biolux.
de saptamana urmatoare am loc de 6 bucati cu reflectoare.
e ok combinatia? sau ce sa mai iau in plus?
4-5 pomaceea in cat timp pot devora un scalar maricel? pur si simplu mi-a disparut unul... l-am urmarit 3-4 zile ca l-am vazut mai retras si aseara cand am venit acasa pur si simplu nu mai era in acvariu... nici urma de scalar!...
vreau eu. poti trimite?
no.... si totusi pentru ce este? nu ph-ul monitorizeaza? nu stiu sa fie asa ceva pentru Co2. valoarea Co2 din acvariu se calculeaza.
sau oare sunt "blonda" ?
ala nu e oare un test permanent de PH? asa mi se pare
frumos isi revine...
eu cred ca poti lasa UV pana se face apa cristal :-) ... cel putin asa am facut eu.
succes.
PS daca scoti tot Didiplisul, fa-l pachet ca il astept
acuma, varsta ca varsta, sunt eu mai incet la minte? poate... dar pe forumul asta am invatat o gramada de chestii dar nu de la cineva ca si tine... daca citesti mai atent forumul sunt o gramada de discuii in contradictoriu dar cred ca nu intelegi termenul acesta.
nu te supara dar contradictoriu la ce? in acest topic? despre ce? cat timp iti ia sa faci o poza??? despre asta?

Si pe tine Ciprian hai sa te lamuresc s eparat cine sunt si ce am ca sa nu mai ai dubii

ce e asta? ca eu nu inteleg.
eu simt o lipsa de respect la adresa mea ca utilizator al acestui forum. e strict parerea mea.
succes
daca nu te obosesti sa raspunzi la mesaje private scrie aici daca este nou sau cat este folosit.
multumesc
Si din categoria surprize surprize , azi cand ma uit la vietati am vazut ca mi-au depus scalariiii !!!!!!! si 2ore m-am uitat la ei cum au grija de micuti. ceva superb pentrumine, poate ca pt multa lume e ceva banal dar eu nu am mai avut asa ceva ! nu aveam intentia sa inmultesc ceva dar daca tot s-a intamplat ma uit acum sa vad ce pot sa fac pentru ca habar nu am... Scalarii au cam un an de cand ii am(de mici) si nu stiu cati pui o sa ramana, daca o sa ramana ceva,,,
ce sa mai.... ma duc sa iau o bere ca e bucurie in familie
sistemul functioneaza impecabil acuma cu robinet de reglaj fin mai trebuie sa-mi ajunga doua numaratoare de bule si mai ramane electrovalva si Ph controler cat de curand. Butelia e jos in... juma dresing de scandal, juma depozit, acvariul in mansarda. poza :
image
furtun c02(10m) + robinet si cuple aprox 60-70 lei.

Forum Index » Profile for pulitzer » Messages posted by pulitzer
Go to: