| Message |
|
|
|
Salutare,
Rog pe cei cu experienta si mai ales pe cei care au participat la concursuri de acvaristica, sa dea un sfat privitor la procesul de inscriere si micile detaliile de care ar trebui sa tinem cont.
Gen: Acvariul trebuie sa fie conceptie priorie sau poate fi realizat de 2 , 3 sau mai multi acvaristi.
Acvariul poate aparea in rubrici de jurnale inainte de a fi inscris in concurs? sau trebuie sa fie "for the fist time" cand te prezinti cu el.
Ai voie sa folosesti mai multe produse de diferite marci (gen substrat, fertilizare) sau trebuie sa mergi doar pe o anumita gama.
Acvariul trebuie sa fie neaparat matur sau se pot inscrie si cele de doar 1 -2 -3 luni.
Practic participi doar cu niste poze sau asta depinde de concurs?
Trebuie mentionata fauna, subtratul, fertilizantii si toate cele cand il prezinti?
Ma intereseaza doar concursurile de acvarii plantate. (fresh water)
Multumesc
|
 |
|
|
|
E frumos, de unde ai luat pietrele?
Mersi!
|
 |
|
|
http://olx.ro/oferta/stand-acvariu-culoare-mocca-s...-wenge-ID2jhjX.html#a86cc1aee0
+ 2 neoane aquamedic albastre 24w (pentru marin) 30 LEI
Totul se negociaza, preturile nu includ transport.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Cum e filtrul SUNSUN? Ma bate gandul sa-mi iau si eu dar n-am avut timp sa caut despre el.
E galagios? Debitul cum e? Ai avut ceva probleme pana acum?
Mersi frumos
|
 |
|
|
Schimb cu unul de 150w. Provine de la o lampa aquamedic. Perfect functional. Detalii in PM

|
 |
|
|
|
Salut, as dori niste detalii. Faza e ca am o lampa aqua medic, pe care am 2X24w t5 si 1x250w HQI, si vreau sa o pun pe un acvariu plantat.
250w imi este cam foartea mare. Daca ai ceva mai mic de 150w sau pana in 150w...si vrei sa facem schimb ar fi super pentru mine
|
 |
|
|
|
Detalii pe privat.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Salut,
Pot folosi o lampa de Metal halide de 150w(sau mai mica) daca balastul e de 250w?
Multumesc anticipat
|
 |
|
|
|
N-are importanta cum sunt...cresc foarte repede mai ales daca faci greseli de incepator...adica alge multe si mancare in exces (deliciul ancitrusilor)
|
 |
|
|
|
Pai avand in vedere ca buturuga aia e mica,Ancitrusii se vor plictisi foarte repede de ea. Deci maxim 1 daca vrei...altfel se vor da la plantele tale si nu stiu daca ti-ar placea sa le vezi cu gauri.
Asa am patit eu...bine nu erau chiar gauri... dar ia o frunza si tot framant-o intre degete vezi ce se intampla cu ea.. pai na... la fel fac si Ancitrusii daca sticla e curatat se dau la frunze si tot sug la ele de vor arata toate naspa.
|
 |
|
|
|
Am o lampa la care vreau sa modific cate ceva prin ea. (balast, lampa hqi...)
Va pot oferi detalii la 0742400345 sau in privat.
Multumesc
|
 |
|
|
O idee a spectrului: https://www.youtube.com/watch?v=tFPBSI4o1Pw
Sunt cele pe 24W 549 mm.
In realitate arata asa:
Ele sunt functionale !!
Pret pentru ambele neone: 30 RON (fara taxe de transport).
|
 |
|
|
Salut, vand filtru eheim 2113 - model putin mai vechi, cu incalzitor incorporat si functional!
A fost folosit doar o luna, are rotor nou (pot dovedi cu factura), este foarte silentios (dupa ce iasa tot aerul din el), debit extrem de bun(merge la acvarii pana la 160L)
Vine plin cu spartura vulcanica si siporax - 2L, furtun verde 12/16 iar in si out-ul de la JBL.
Pret 200 RON. -mai multe detalii pe privat sau telefon. 0742400345
*lipseste garnitura dar se poate cumpara de la happypets sau alte magazine care aduc piese eheim. Probat si testat cu garnitura eheim 2213.
Identic cu cel din link-ul de mai jos - partea stanga.
http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/tiere-zubehoer/aussenfilter-eheim-2113-und-eheim-2213-93420063?adId=93420063
|
 |
|
|
|
Din ce am mai citit si eu, aceasta planta nu creste in inaltime (cum e cazul tau), daca ai 0.8w/l si bagi fertilizanti la greu. Din contra, toate astea o ajuta sa dea frunze mai multe si sa-si schimbe culoarea. (ceea ce e natural, deoarce are conditii prielnice)
Nu lasa toate neoanele sa mearga si ai sa vezi ca va creste in inaltime. (dar asta ar putea afecta restul plantelor care au nevoie de lumina multa)
Asa se intampla si la blyxa japonica.
Eu zic ca nu ar trebuii sa te ingrijorezi.
|
 |
|
|
|
Salutare,
Azi am intrat in posesia unei butelii cu CO2 2kg, cu reductor si electrovalva.
Si acum intrebarea: de la ce capacitati am nevoie de reactor? e sufient un difuser din ala mic.
Intentionez sa-l pun la un acvariu de 120l (80x40x40) bine plantat.
Multumesc anticipat.
|
 |
|
|
Sfat pentru radacina. Am trecut si eu prin asta.
NU FA PROSTIA sa scoti radacina din acvariu si sa tot incerci sa indepartezi "puful ala alb", pentru ca tot o sa reapara.
Eu am facut prostia asta, cel putin o luna si nu stiam de ce nu mai trece, pana mi-au zis colegii de pe forum sa o las in apa si ca o sa treaca de la sine in 2-3 saptamani.
Asa s-a si intamplat! Deci las-o acolo ca altfel faci si tu peri albi si tot nu v-a disparea.  )
Nu mai tin minte denumirea la mucusul ala, dar e normal sa apara pentru ca radacina nu a mai stat in apa.
Ai rabdare - NU CA MINE! 
|
 |
|
|
Pai daca e clear float, atunci iau si eu. Se vede super. Ai iesit chiar ieftin
Oferta lor a fost de 415 lei fara transport pentru cea extra clara. Scump nu?
Mersi si astept ceva poze dupa 30 60 90 zile.
|
 |
|
|
|
Tot la ei am apelat, insa oferta m-a dezamagit (cam scump)
Deci e cel cu sticla extraclara sau diamond cum o mai au ei pe site?
Mersi
|
 |
|
|