sal am si eu o problema. ieri am cumparat un acvariu juwel black d 55 d la cineva d p net. purificatorul ala a filtrat c a filtrat si acum e apa curat. dar acum park nu mai cicleaza cu aceeasi forta si eu nu avd nici un buton cva sa il dau mai tare

si park scoate apa din c in c mai incet c faac???
editat de razvan
in primul rind , ce ai scris este total off topic, postul respectiv necesita un topic nou,
i4r dak ma1 c0ntinui sa scr asa k in postu editat dă min, s-ar putea sa n kuti p imash, nu pă nt.
considera aceasta interventie "o mica atentionare"
Adaugire Dalles: Chiar zilele trecute citeam un studiu despre acest asa-numit "bad-spelling", intalnit initial numai pe chat-urile anglosaxone. Fara sa intru in amanunte, concluzia studiului este ca acest tip de scriere caracterizeaza persoanele care au anumite deficiente de adaptare in cadrul societatii careia apartin. Cei care apeleaza la acest fel de scriere - desi afirma ca o folosesc pentru ca ar fi "cool" - de fapt, neaga regulile din viata lor, implicit regulile gramaticale. Ei scriu deliberat gresit ca o forma de fronda fata de anumite aspecte pe care lumea din jurul lor le considera "corecte" (mersul la scoala, iubiri neimpartasite, promovari ratate, ...)