[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cza
Forum Index » Profile for cza » Messages posted by cza
salut! am si eu 3 zebre si una este gestanta, are ditamai burta .am mutat-o acum cateva zile intr-un acvariu separat. Cineva mi-a spus ca dupa ce isi depune icrele este nevoie si de un mascul pentru a le fecunda.

pls spuneti-mi ce este de facut
salut! am si eu un caras pe care l-am tinut ,din cauza k nu m-am informat, cu nsite scalarii. acestia l-au muscat de coada si saracul arata rau. in acvariu mai am si niste molly , si aceia il muscau. Azi l-am mutat intr-un acvariu mai mic(10l) si i-am pus verde de malachit(nsutu dc e bine) pls help sa nu fac vreo prostie mai mare ca oricum am facut destule!!!
da locuiesc in Bucuresti
mersi pentru sfaturi!
a nascut !!!! va rog spuneti-mi si mie dc e sambata seara si nu mai gasesc deschis la pet shopuri ce pot sa le dau micutilor? la cei mari le dau tetramit si nu pot sa il pisez asa bine incat sa il manance si cei mici
c pot sa l dau?
imi pare rau, o sa ma conformez!
ms mult pt sfaturi.acum o sa astept.io ink nu sunt f sigur k e gravida dar o las o saptamana si daca nu s intampla nimica o bag inapoi in acvariu
a si inca o intrebare. ii pun lumina? sau e bine sa fie mai p intuneric?
de ce fara substrat?
am o black molly gravida! pls spuneti-mi si mie cum tb sa fie acvariul in care o mut sa nasca.
ok si problema mea ramane .....ca ea are burta maricica dar nu stiu cat sa o mai las in acvariu cu ceilalti pesti.ca parca totusi nu o are foarte mare, dar nu stiu cat de mare ar trebui sa fie d fapt.poate o sa ii fac o poza sa o pun aici.
dar totusi s pot incrucisa !nu?
aaaa ms mult i got it! k la prosti tb sa l desenezi k altfel
si atunci sa inteleg ca forma cozii tine d specie? adica sunt specii diferite d molly c am eu?
pai si aia 2 cu evantai de ce il curteaza pe ala cu coada in semiluna, lira sau cum se numeste :o ?
ok sorry :o pentru prescurtari.deci: eu am pesti de putin timp si nu prea ma pricep.printre pestii mei se numara si 3 black molly. 2 au cozile rotunjite si 1 are in semiluna si e mai maricel. d cateva zile am observat ca cel cu coada semiluna are burta cva mai mare.eu nu stiu care e fata care e baiat k nu ma pricep dar am observat ca cei doi cu cozi rotunde umbla tot timpu dupa cel cu coada in semiluna(il curteaza), stau tot timpul la burta lui. nu sunt lamurit cu sexul pestilor, pls help
scumpi?
sal am si eu o problema. ieri am cumparat un acvariu juwel black d 55 d la cineva d p net. purificatorul ala a filtrat c a filtrat si acum e apa curat. dar acum park nu mai cicleaza cu aceeasi forta si eu nu avd nici un buton cva sa il dau mai tare si park scoate apa din c in c mai incet c faac???

editat de razvan
in primul rind , ce ai scris este total off topic, postul respectiv necesita un topic nou,

i4r dak ma1 c0ntinui sa scr asa k in postu editat dă min, s-ar putea sa n kuti p imash, nu pă nt.

considera aceasta interventie "o mica atentionare"

Adaugire Dalles: Chiar zilele trecute citeam un studiu despre acest asa-numit "bad-spelling", intalnit initial numai pe chat-urile anglosaxone. Fara sa intru in amanunte, concluzia studiului este ca acest tip de scriere caracterizeaza persoanele care au anumite deficiente de adaptare in cadrul societatii careia apartin. Cei care apeleaza la acest fel de scriere - desi afirma ca o folosesc pentru ca ar fi "cool" - de fapt, neaga regulile din viata lor, implicit regulile gramaticale. Ei scriu deliberat gresit ca o forma de fronda fata de anumite aspecte pe care lumea din jurul lor le considera "corecte" (mersul la scoala, iubiri neimpartasite, promovari ratate, ...)

Forum Index » Profile for cza » Messages posted by cza
Go to: